AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-18-2012, 20:30   #11
Kullanıcı Adı
barayev
Devlet Memuru Dokunulmazlığı KALDIRILMALI ve ATANMIŞLAR Yargıya Hesap verilebilir konuma getirilmelidir..
en büyük SORUN Ceberrut Devletin HUKUK DEVLETİNE dönüştürülebilmesidir ,Statükoculara ve Yargıdaki Engellemelere rağmen..
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 20:31   #12
Kullanıcı Adı
Sevban
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu insanların can güvenliği kimlerin sorumluluğundaysa hesabı sorulmalı..yine aynı şekilde cezaevi otobüsünde canlı canlı yanan mahkumlar olmuştu..yazık.silivridekiler suit cezaevi 350 kişilik urfa cezaevinde 1000 kişi koymak..

Otobüste yananlar yandığı ile kaldı üstadım...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 20:36   #13
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Sevban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Otobüste yananlar yandığı ile kaldı üstadım...
kimsenin yaptığı yanına kalmaz...mahkeme-i kübrada çözülür.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 20:39   #14
Kullanıcı Adı
depare
Şanlıurfa cezaevin de yine yangın çıktı !

Cumartesi gecesi Şanlıurfa E Tipi Cezaevi'ndeki bir koğuşta kavganın ardından çıkan yangında 13 kişi hayatını kaybetmişti. Aynı cezaevinde bir yangın daha çıktı. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmazken ambulanslar ve itfaiye araçları cezaevine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Tutuklu ve hükümlüler avluya çıkartılırken, yaralananlar ambulanslarla hastanelere götürülüyor.
Alınan ilk bilgiye göre, cezaevinin çocuk koğuşunda yangın çıktığı belirtildi. İhbarın duyulması üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri içeri girerek, dumanın yükseldiği bölgeye müdahale ettiği görüldü. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans da gönderildi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve bazı yetkililer de yangın ihbarı üzerine olay yerine gitti.
POLİS MÜDAHALE ETTİ
Yangın nedeniyle avluya çıkarılan mahkumlar tepkilerini dile getirdi. Yangını duyan tutuklu ve hükümlü yakınları cezaevine akın etti.

Cezaevi dışında mahkum yakınlarına gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edilirken, içeriye de ek askeri kuvvet sevk edildi. İçeride mahkumlara yapılan anonslarda, "Kimse kaçmaya teşebbüs etmesin", "Dışarıda çevik kuvvet var", "Olduğunuz yerde çökün" ikazları dikkat çekti.

AYRINTILAR GELİYOR

Kaynak: habertürk
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 20:40   #15
Kullanıcı Adı
Terennüm
G.Antep cezaevinde de yangın çıkmış..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 21:22   #16
Kullanıcı Adı
JonTurk
O değilde işi kürtler öldürülüyor katledeiliyora kadar getirdiler . Yine birileri kargaşa yaratma peşinde . Öyle yorumlar varki öyle sözler sözyleniyor akıl alır gibi değil...Adana ve Gaziantep e sıçramış.Birileri hapishanedekileri kışkırtıyomu diye düşünüyorum yani.. Örgütün işi olmasın . Malum böyle ortamlar ancak onlara yarar..
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2012, 21:23   #17
Kullanıcı Adı
barayev
bu işlerin ardında da bi hinlik var olabilir. dikkat
Alt 06-19-2012, 01:07   #18
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alisiz ...
senin derdin üzüm yemek değil Bağcıyı döğmek..
Tc Tarihine bak bakalım böyle bi zenginlik, huzur, istikrar GÖRMÜŞMÜ ? biz bu ülkenin Askeri Cezaevlerinden Teröristlerin guruplar halinde kaçtıklarını, Sağmalcılar cezaevlerinde 4 saat çatışmaların olduğunu biliriz, ...sana bu konuda DESTAM yazarım aklın şaşar..
---bu işler seni aşar sen en iyisi tut anneciğinin elinden git parka kumda oyna...
Devleti yönetmek öyle kolay iş değildir...Geçmişdeki bütün seçilmiş Başbakanlar Darbecilerce Baskı ve Tehdit altında KUKLA gibi dururdu ve Askeri Vesayet ülkeyi yönetirdi...IMF ye Gırtlağına kadar BORÇU kimler yaptı ? bi öğren şimdi Kim ödüyor onuda öğren...
anne falan karıştırma akıllı ol tamamı önce sanal delikanlılık yapma bana ...
o zaman teröristler kaçmış kendileri gitmiş adamlar hizbullahçıları bırakmadınızmı siz davulla zurnayla uğurladınız adamları ayrıca ben hiç zenginlik görmedim kendi adıma konuşuyorum haa sen ihale falan kapattıysan zengin olduysan onu bilemem

tok olan cümle cihanı tok sanır aç olan alemde ekmek yok sanır
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2012, 20:11   #19
Kullanıcı Adı
barayev
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anne falan karıştırma akıllı ol tamamı önce sanal delikanlılık yapma bana ...
o zaman teröristler kaçmış kendileri gitmiş adamlar hizbullahçıları bırakmadınızmı siz davulla zurnayla uğurladınız adamları ayrıca ben hiç zenginlik görmedim kendi adıma konuşuyorum haa sen ihale falan kapattıysan zengin olduysan onu bilemem

tok olan cümle cihanı tok sanır aç olan alemde ekmek yok sanır
annene bi saygısızlığım asla söz konusu olmamışken bu neyin nesidir ? YARGI CHP nin KADROLAŞTIĞI kurumdur CHP li Adalet eski Bakanı Mehmet Moğoltay ve Seyfi Oktay 10 BİNLERCE ATAMA yapmıştır UNUTMADIK ve YARGI dediğimiz işte bunlardır onlar bilerek Hizbullah sanıklarını BIRAKTILAR ki AKP YIPRANSIN.
Alt 06-19-2012, 22:10   #20
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
annene bi saygısızlığım asla söz konusu olmamışken bu neyin nesidir ? YARGI CHP nin KADROLAŞTIĞI kurumdur CHP li Adalet eski Bakanı Mehmet Moğoltay ve Seyfi Oktay 10 BİNLERCE ATAMA yapmıştır UNUTMADIK ve YARGI dediğimiz işte bunlardır onlar bilerek Hizbullah sanıklarını BIRAKTILAR ki AKP YIPRANSIN.

valla böyle lafları ben yemiyorum ama sana kim öğrettiyse sen susuz götürüyosun maşallah afiyet olsun yargı chp nin elinde chp bir hakan fidanı yakalatamadı kanun değişiverdi savcılar görevlerinden alınıverdi deniz feneri ne oldu söndü gitti rezilliğiniz diz boyu aslındada işte elden birşey gelmiyor malesef adalet bakanın açıklaması hapistekiler rüyama giriyo istifa etmem falan devlet vicdanla yönetilmiyor bakan efendi kendi kıçının rahatını düşünüyorsun eyvallahta urfanın sıcağındaki bi hapisede bi klima taktır yaa yani sokaktan geçen adama desen urfada yazın hapiste insanlar üstüste yatıyor hapiste klima yok kıçıyla gülerler adama
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)