![]() |
#11 |
![]() Aziz Yıldırım, Ertuğrul Özkök ile olan görüşmesinin off-the-record (kayıt dışı) olduğunu belirtmiştir. Özkök, bu açıklamalar eğer ki gerçekse, yayınlayarak süregelen cemaat-Fenerbahçe tartışmasını körüklemek istemiştir. Ya da sadece reyting (tiraj) kaygısı.. Fakat, bu yaptığı kesinlikle etik değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() aziz yıldırımın totosu yetmez cemaate kafa tutmaya...
adam fenerbahçe tarihine leke sürdü halen taraftarları el üstünde tutuyor... büyük konuşmayayım ama benim başkanlarımdan biri böyle yapsa taraftarlığımı rafa kaldırırım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() İşte getirilmek istenen nokta da bu. Cemaat destekçileri senin gibi "Aziz Yıldırım'ın orası yetmez, burası yetmez." diyecek, diğer yandan Aziz Yıldırım destekçileri de "Cemaat, Fenerbahçe'yi ele geçiremedi, gücü yetmedi." diyecek. Böylelikle birbiriyle alakasız iki zümre birbirine düşürülecek. Sene 2012 ve hala bu oyunlara gelenler, kananlar var. Anlamak çok zor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
alenen fikir çatışmasına giremem diyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Fenerbahçe taraftarın çoğu Kemalist bu bir gerçek git bak Kadıköy'deki oy oranı
1. CHP 246.000 oy 2. AKP 80.000 oy 3. MHP 12.000 oy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Sana şu komik ve bir o kadar sığ çıkarımının ne kadar abes olduğunu en az üç unsurla yani üç sıradan çıkarım ile göstermemi ister misin ?Yada sen oturup aklı selim düşünerek daha nesnel ve makul bir çıkarım yap..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Göster
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Kadıköyün hepsi fenerbahçeli değil
fenerbahçe taraftarı sadece kadıköyde oturmuyor belki özel bir soru ama ne içtiniz ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Ben hayatımda bir kez bile olsun alkol içmedim içmemde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Geçen yerel seçimlerde beşiktaşda chp yüzde altmış beş oy almış ne yani şimdi beşiktaşlılar chpli mi?
Şişli de dsp yüzde elli beş aldı ne yani tüm galatasaraylılar dspli mi? Üç büyük taraftarda solcuysa bu türkiyede muhafazakar parti olan ak parti oy veren kesim nerede futboldan uzak mı ? Bu gün galatasaray lisesi sabateyist ve mason öğrenci yetiştirdiğine dair yüzlerce idda ve kanıt var ne yani galatasaray bir mason klubu mu ? Bu gün fenerbahçenin ak parti yanlısı yöneticileri var en basit örneğinden cihan kamer ne yani fenerbahçe akparti takımı mı ? Gibi gibi yüzlerce hatta binlerce çıkarım yapmak ve genelleme çıkarmak mümkündür.Profil resmindende görüldüğü itibariyle senin büyük bir zihin aydınlanmasına ihtiyacın var.Darbe döneminden kalma toplumun beynindeki fişleme mekanizması sizdede çok yüksek derecede tezahür ediyor.Ve toplumumuzu her açıdan geri bırakan neden budur.Objektif ,olgun ve nesnel yani en kısasından aklı selime davet ediyorum sizi.Vesselam. Konu El Emin tarafından (07-08-2012 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|