![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Hmm.. Ben alköl kullanmam. Ama kelamlarına baktığımda ve bu zaman kadar ki yorumlarını okuduğum da sen Alkol kullanan insanlarını fikir hezeyanlarında daha vahim durumdasın. Cihat ile alay etmek mi benim yaptığım. Çoğunuz cihat cihat diyerek yaptığnız tek şey klavyelerinizi konuşturmaktan öte gitmeyen mevhumlar olduğunu göstermeye çalışıyorum baygın kafalım.. Bu arada yorumlarıma cevap verme zaruretin yok. Ulvi menkibelerle ile ahiretteki durumumu tayin edecek kelamlar kullanman kadar manevi şuurdan uzak fikir göremiyorum. Siz ve teşkilatlarınız, hani şu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyecek ulvi mekanlar ![]() Konu Garibüzzaman tarafından (07-12-2012 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
![]() Alıntı:
Siz yine tepkinizi koyun, ben genel manada bu noktada atılan girişimlerin vehamet boyutunu ortaya koymaya çalıştım. Hür Beyanın ifade ettiği şu yorum çok canımı sıktı...!!!! Alıntı:
Şu cümle içerisinde ifade edilen ''teşkilatlar'' ifadesi ve hafife almamam konusunda sanki kulağı çeker gibi bir ikaz..''' Bu sözün ne kadar hezeyan olduğunu ifade etmem için yorumumu farklı mecradaki hassas konulara değdirmem gerekiyordu.. Mevzu bundan ibarettir |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Garibüzzaman kardesimizin yorumlamasi bazen anlasilmasi zor olsada
![]() Muhalif kisiligi aslinda forum icin faydali oluyor. Ayni fikirde olmamiz gerekmez. Ayni hedefler icin beyin firtinasi yapmamiz önemlidir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler .. Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor ![]() . Konu Garibüzzaman tarafından (07-13-2012 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu MEÇHUL ADAM tarafından (07-13-2012 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Zaten belediye hakkindaki görüsümü yukaridaki mesajdada paylastim. Fakat su Antalyadaki bira festivali ile bu eyüpteki organizasyon arasinda fark var...bunuda ifade etmem gerekecek. Eyüpteki organizasyon belediyenin organize ettigi bir etkinlik degildir. Sorumluluk alanimi degilmi elbette ayri tartisma konusudur ve elestiriler bu yönde yapilirsa anlam kazanir. Belkide söylendigi gibi etki alanina dahil degildir.... Ama Antalyadaki bira festivali resmen belediyenin girisimi sonucu organize edilmis bir olaydir. Yani hem sorumluluk hemde etki olarak belediyenin inisiyatifindedir...fark budur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Dedim gibi İstanbul valisi benim akrabam oluyor onun ile konuşurum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |