AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2012, 21:46   #21
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ibrahim misali safımız belli olsun
ama sen içebilirsinde sen zaten saftan falan çıkmışın söylediklerine bakılırsa
utanmadan birde cihatla alay ediyor
zaten vahiy geldiğinde müşriklerde böyle yapıyordu
ağız büküp alay ediyorlardı

olay sadece sanalda dönmüyor kardeşim. teşkilatlar bastırdımı o belediye başkanı yerinden kıpırdayamaz. sen bu halkı bu teşkilatı bu inananları hafife alma mahşer günü geldiğinde rabbimde seni hafife alıp cehennemin dibine sallamasın.

inananlar inançlarının gereği olarak tepkilerini gösteriyorlar. çünkü biz biliyoruz ki iman varsa imkanda vardır !
Evet evet sizin teşkilatlarınız askere çuval geçirildiğinde de tepki koymuştu, Mavi marmara olayında da..Süriye mevzuuna hiç girmeyim Göreceğiz bakalım.. Nice tepkiler koydunuz hepsi beyhude... Umarım bu konuda haklı çıkarsınız.

Hmm.. Ben alköl kullanmam. Ama kelamlarına baktığımda ve bu zaman kadar ki yorumlarını okuduğum da sen Alkol kullanan insanlarını fikir hezeyanlarında daha vahim durumdasın.

Cihat ile alay etmek mi benim yaptığım. Çoğunuz cihat cihat diyerek yaptığnız tek şey klavyelerinizi konuşturmaktan öte gitmeyen mevhumlar olduğunu göstermeye çalışıyorum baygın kafalım..

Bu arada yorumlarıma cevap verme zaruretin yok. Ulvi menkibelerle ile ahiretteki durumumu tayin edecek kelamlar kullanman kadar manevi şuurdan uzak fikir göremiyorum. Siz ve teşkilatlarınız, hani şu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyecek ulvi mekanlar.. Ahh ki ne ahhh....

Konu Garibüzzaman tarafından (07-12-2012 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir..
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2012, 22:24   #22
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet evet sizin teşkilatlarınız askere çuval geçirildiğinde de tepki koymuştu, Mavi marmara olayında da..Süriye mevzuuna hiç girmeyim Göreceğiz bakalım.. Nice tepkiler koydunuz hepsi beyhude... Umarım bu konuda haklı çıkarsınız.

Hmm.. Ben alköl kullanmam. Ama kelamlarına baktığımda ve bu zaman kadar ki yorumlarını okuduğum da sen Alkol kullanan insanlarını fikir hezeyanlarında daha vahim durumdasın.

Cihat ile alay etmek mi benim yaptığım. Çoğunuz cihat cihat diyerek yaptığnız tek şey klavyelerinizi konuşturmaktan öte gitmeyen mevhumlar olduğunu göstermeye çalışıyorum baygın kafalım..

Bu arada yorumlarıma cevap verme zaruretin yok. Ulvi menkibelerle ile ahiretteki durumumu tayin edecek kelamlar kullanman kadar manevi şuurdan uzak fikir göremiyorum. Siz ve teşkilatlarınız, hani şu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyecek ulvi mekanlar.. Ahh ki ne ahhh....
Arkadaş, eğer mertsen bu bira festivalinin kaldırılmasına razı mısın değil misin onu söyle bize? Nedir senin derdin Allah aşkına?Mesajlarında sanki bu festivali desteklermiş gibi bir hava estiriyorsun hayırdır İnşaallah..Alakası olmayan konulara değiniyorsun.Maksadın fikrini gizleyip hedef saptırmak mıdır senin?..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2012, 22:39   #23
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş, eğer mertsen bu bira festivalinin kaldırılmasına razı mısın değil misin onu söyle bize? Nedir senin derdin Allah aşkına?Mesajlarında sanki bu festivali desteklermiş gibi bir hava estiriyorsun hayırdır İnşaallah..Alakası olmayan konulara değiniyorsun.Maksadın fikrini gizleyip hedef saptırmak mıdır senin?..
Yok kardeşim.. Sadece sonuçsuz bir teşebbüs içerisinde olduğunuzu belirtiyorum. Ki bu zamana kadar ki yapılan bu türlü tenkit ve tepki girişimlerinde sonuç alındığını görmedim ve duymadım.

Siz yine tepkinizi koyun, ben genel manada bu noktada atılan girişimlerin vehamet boyutunu ortaya koymaya çalıştım.

Hür Beyanın ifade ettiği şu yorum çok canımı sıktı...!!!!

Alıntı:
sen bu halkı bu teşkilatı bu inananları hafife alma mahşer günü geldiğinde rabbimde seni hafife alıp cehennemin dibine sallamasın
.

Şu cümle içerisinde ifade edilen ''teşkilatlar'' ifadesi ve hafife almamam konusunda sanki kulağı çeker gibi bir ikaz..''' Bu sözün ne kadar hezeyan olduğunu ifade etmem için yorumumu farklı mecradaki hassas konulara değdirmem gerekiyordu.. Mevzu bundan ibarettir
Alt 07-13-2012, 00:12   #24
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Garibüzzaman kardesimizin yorumlamasi bazen anlasilmasi zor olsada yazdiklarinda ders alinmasi gereken tenkitler oldugunu düsünüyorum...
Muhalif kisiligi aslinda forum icin faydali oluyor.
Ayni fikirde olmamiz gerekmez.
Ayni hedefler icin beyin firtinasi yapmamiz önemlidir....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2012, 01:03   #25
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Garibüzzaman kardesimizin yorumlamasi bazen anlasilmasi zor olsada yazdiklarinda ders alinmasi gereken tenkitler oldugunu düsünüyorum...
Muhalif kisiligi aslinda forum icin faydali oluyor.
Ayni fikirde olmamiz gerekmez.
Ayni hedefler icin beyin firtinasi yapmamiz önemlidir....
Eyvallah üstâdım.... Fakat şunu merak ediyorum... Bu belediye Cumhuriyet Halk Partisine ait bir belediye olmuş olsaydı, inanın bana yorumlar bu kadar nazik üslupta kalmayacaktı. Hatırlarsınız belki, Antalya belediye başkanı Mustafa Akaydın vardı. Düzenlenen bira festivalinde bir kişi hayatını kaybetmişti. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu için malum kanallar, islami lügatlerini dillerinde pelesenkleştirmişlerdi.Kimse yokmu derneği dava açmıştı ve bu noktadan sonra akibeti bilmiyorum.

Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler ..

Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor Padişah bir fermanla Fransayı titretirken şimdiki liderlerinizin hali malum...

.

Konu Garibüzzaman tarafından (07-13-2012 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-13-2012, 12:05   #26
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Eyvallah üstâdım.... Fakat şunu merak ediyorum... Bu belediye Cumhuriyet Halk Partisine ait bir belediye olmuş olsaydı, inanın bana yorumlar bu kadar nazik üslupta kalmayacaktı. Hatırlarsınız belki, Antalya belediye başkanı Mustafa Akaydın vardı. Düzenlenen bira festivalinde bir kişi hayatını kaybetmişti. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu için malum kanallar, islami lügatlerini dillerinde pelesenkleştirmişlerdi.Kimse yokmu derneği dava açmıştı ve bu noktadan sonra akibeti bilmiyorum.

Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler ..

Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor Padişah bir fermanla Fransayı titretirken şimdiki liderlerinizin hali malum...

.
Belediyenin kendisi dışında orada festival yapılmaz ki...Bu yalandır!.Eğer yapılıyorsa o zaman hükümeti veya valiliği suçlamak lazımdır.Demek lazımdır ki,, "Tilkiler vadiye inerse oranın Valisi de "kurt" olur demişler.Kimler tilki kim kurt o zaman sormak lazım herkese...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (07-13-2012 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2012, 20:26   #27
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:

.
Bende belediyeyi bu konuda pasif buluyorum.
Zaten belediye hakkindaki görüsümü yukaridaki mesajdada paylastim.

Fakat su Antalyadaki bira festivali ile bu eyüpteki organizasyon arasinda fark var...bunuda ifade etmem gerekecek.

Eyüpteki organizasyon belediyenin organize ettigi bir etkinlik degildir.
Sorumluluk alanimi degilmi elbette ayri tartisma konusudur ve elestiriler bu yönde yapilirsa anlam kazanir. Belkide söylendigi gibi etki alanina dahil degildir....
Ama Antalyadaki bira festivali resmen belediyenin girisimi sonucu organize edilmis bir olaydir. Yani hem sorumluluk hemde etki olarak belediyenin inisiyatifindedir...fark budur.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2012, 22:02   #28
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
Dedim gibi İstanbul valisi benim akrabam oluyor onun ile konuşurum
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2012, 22:11   #29
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dedim gibi İstanbul valisi benim akrabam oluyor onun ile konuşurum
Festival yarın başlıyor birader sen ne zaman konuşacaksın.. ?
Alt 07-13-2012, 22:31   #30
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
Şimdi arıyorum
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)