AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2012, 04:51   #11
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birkaç insan öldü diye çok konuşmaya gerek yok demi
Her zaman konuşmak lazım ama gevelemek hep lüzumsuz olmuştur...
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 12:16   #12
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
yoğun bakımdaki çocuklardan birisi daha vefat etti ve kayıp sayısı 9 oldu... Rabbim rahmet eylesin...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 12:24   #13
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
ali bey sizin türünüzden olan şahıslara ben şaşıyorum... ortada çok üzücü bir olay var ve siz bir yerlere saldırarak kendinizi rahatatıyorsunuz... 50 saldırı teşebbüsünden 1 yada ikisi böyle amaca ulaşıyor siz engellenen 49u görmeyip ulaşan birden yola çıkarak öyle yorumlar yapıyorsunuz ki ben şaşıyorum... amaç o 1inde olmaması ama oldu... bundan sonra sağa sola soldırmak yerine çözüm ne olmalı onu konuşmak gerek... niye antep'e olsu çünkü antep dik duruyordu ve yine dik duracak bütün olanlara rağmen... bize düşen onların yanında olmak...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 12:25   #14
Kullanıcı Adı
depare
Bu sefer daha yakından sarstı bu saldırı beni Teyzem ile çocukları daha iki gün önce Gaziantepe gitmişti bomba onlara bir kaç yüz metre mesafede patlamış..

Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır ihsan etsin hain işbirlikçi köpekler ne yaparsanız yapın bu ülkeden size tek karış toprak yok..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 12:31   #15
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayırdır sizinle daha önceden konuşmuşluğumuz mu var, ben hiç hatırlamıyorum da?

Şurada sizinle ilk defa konuşuyoruz. Sanki beni yıllardır tanıyorsunuz da sallamışsınız hep aynı şeyi söylüyorsunuz diye.
Siz ve sizin gibi aynı lügatten konuşan silahşörlerden bahsettim.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 14:46   #16
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
ooo bordo klavyeliler ve timin başı garip forum üzerinden vatan kurmaya başlamışsın yine klavye delikanlısı hadi git askere çık dağlara kur timini savaş görelim mangal gibi yüreğini vatanseverliğini.

bu tutumunuzla pkk isimli cinayet şebekesinin değirmenine su taşıyorsunuz. sözcü gazetesi ağzından bir farkınız yok.

Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 15:09   #17
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Vatan, Millet v.s. gibi bizi birbirimize kenetlenmemize vesile olan değerleri edebiyat yapmak diye lanse eden biri değil misin sen ? Elimizde klavye varken de timin başında oluruz, Elimizde G3 varken de timin başında oluruz. Bir defa gittik gerekirse yine gideriz.

Sen git köpeklerin haklarını savunmaya devam et..

Belki başarırsınız, terörü lanetleyerek kınayarak bitiren ilk ülke olursunuz..

Eğer hala cevap vermeye devam eder isen, bundan sonra ki sözlerim bu kadar naif olmaz.

Konu Cihannur tarafından (08-22-2012 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 15:16   #18
Kullanıcı Adı
unsparing

Şerefsizce alçakça yapılmış taze bir olay üzerinden nasıl bu kadar çabuk
siyaset yapılıyor fırsatlar çıkarılıyor yahu sizde hiç mi utanma sıkılma yok !
unsparing isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 16:06   #19
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ali bey sizin türünüzden olan şahıslara ben şaşıyorum... ortada çok üzücü bir olay var ve siz bir yerlere saldırarak kendinizi rahatatıyorsunuz... 50 saldırı teşebbüsünden 1 yada ikisi böyle amaca ulaşıyor siz engellenen 49u görmeyip ulaşan birden yola çıkarak öyle yorumlar yapıyorsunuz ki ben şaşıyorum... amaç o 1inde olmaması ama oldu... bundan sonra sağa sola soldırmak yerine çözüm ne olmalı onu konuşmak gerek... niye antep'e olsu çünkü antep dik duruyordu ve yine dik duracak bütün olanlara rağmen... bize düşen onların yanında olmak...

bırakın bu işleri bırakın 50 saldırı oluyomuşta biri denk geliyormuş senin istihbaratın yokmu arkadaş nerde haberleri varmış bu olaydan neden engellemediler siz bunu yine üstünüze alınırsınız efendim akp yi yıldırmaya çalışıyorlar kardeşim madem akp yi yıldırmaya çalışıyorlar 1 yaşındaki 3 yaşındaki çocuğun günahı ne neden bu ülkede kıçını yayarak oturan siyasetçiler ölmüyor onların hırslarının cezasını bu millet çekiyor eninde sonunda bu ülkeden gideceksiniz ve kucağında zıpladığınız dış güçlerin hesabını vereceksiniz
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2012, 16:09   #20
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
unsparing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şerefsizce alçakça yapılmış taze bir olay üzerinden nasıl bu kadar çabuk
siyaset yapılıyor fırsatlar çıkarılıyor yahu sizde hiç mi utanma sıkılma yok !

siz utanın asıl siz yüzsüz insanlar hala şurda burda caka satıyosunuz hep bu masum numaraları sizi suçsuz gösteriyor siz milletin ansını bellediniz hala masumuz numarası yapıyosunuz dilenci yüzsüzlüğü gelmiş size artık ne diyim başka
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
gaziantep'te patlama, mobese kayıtları, patlama, pkk

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)