AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-22-2012, 12:44   #31
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Bebek Katilleri Olduklarını Tescil Ettiler
Bebek katili olduklarını tescil ettiler

Terör örgütü PKK, önceki gün Gaziantep'te düzenlediği bombalı saldırıyla asker-sivil, kadın-erkek ve büyük-küçük ayrımı yapmadığını bir kere daha ortaya koydu.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden dördünün küçük yaşta çocuk olması ise yüreklere düşen acıyı derinleştirdi. 13 yaşındaki Sena, 11 yaşındaki Sevgi, 3 yaşındaki Süleyman, 1 yaşındaki Almina, bayram sevincini yaşarken anne ve babalarının gözleri önünde teröristlerin hedefi oldu. Bayram gününü kana bulayan terör örgütünün geçmişte sivillere yönelik düzenlediği bazı saldırılar şöyle: 13 Mart 1999: İstanbul Mavi Çarşı saldırısı, 29 Ağustos 2006: Marmaris'te yolcu otobüsünün bombalanması, 3 Ocak 2008: Diyarbakır'da dershane önünde patlama, 16 Eylül 2010: Hakkâri'de Geçitli köyüne giden minibüse saldırı.

1 yaşındaki Almina da terör kurbanı

Saldırıda hayatını kaybeden çocuklardan biri de 1 yaşındaki Almina idi. Bayram heyecanıyla özel araçlarına binen Onur Fikret Aker (21), eşi Duygu Aker (21), Almina Melisa Aker ve 11 yaşındaki teyze kızları Sevgi Gülperi İnanç'ın terör saldırısında hayatlarını kaybetmeleri herkesi hüzne boğdu. Onur ve Duygu daha 19 yaşındayken hayatlarını birleştirmişti. Onur'un askere gitmesinin ardından Almina ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi. Kalp hastası annesi kriz geçirince Onur Fikret Aker geçtiğimiz günlerde komutanlarından izin alarak Gaziantep Mithat Paşa Mahallesi'ndeki evlerine gelmişti. Eşi ve çocuklarıyla da hasret gideren baba Aker, izninin son gününde dayısına misafir oldu. Misafirlikte bir süre alışveriş için dışarı çıkan aile Korutürk Caddesi'nde bulunan Şehit Kamil Polis Merkezi yakınına geldiklerinde terörün acımasız yüzüyle karşılaştı. Onur Fikret Aker'in kontrolündeki araç seyir halindeyken, bomba yüklü aracın patlatılmasıyla alev alev yanmaya başladı. Aracın içinde bulunan Onur Fikret, Duygu, Sevgi ve 1 yaşındaki Almina feci bir şekilde can verdi.

Kaynak

Zaman 22.08.2012
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2012, 13:14   #32
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Küçük Sena, Kadir Gecesi, Şehit Olmak İçin Dua Etmiş
Küçük Sena, Kadir Gecesi, şehit olmak için dua etmiş

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sena Büyükkonuk'un geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'nde, şehit olmak için dua ettiği öğrenildi.

Ramazan ayını sevinçle geçirdiğini ve bayramı dört gözle beklediğini belirten Sena Büyükkonuk'un bir yakını, gözleri yaşararak küçük Sena ile ilgili şu bilgileri verdi: "Sena çok samimi bir çocuktu. Ramazan ayını sevinçle geçirdi. Daha sonra Kadir Gecesi'nde şöyle dua etti: 'Allah'ım subay olmak istiyorum. Allah'ım sonra da beni şehit et.' Biz de bugün küçük Sena'nın şehit olduğunu düşünüyoruz."

Kaynak

Zaman 22.08.2012
Alt 08-22-2012, 16:01   #33
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Gaziantep'te Gözyaşları Sel Oldu
Gaziantep'te gözyaşları sel oldu

Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybeden 9 vatandaşımız için cenaze töreni düzenleniyor. Törende gözyaşları sel oldu.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 64 yaşındaki annesi Perihan Kıymık'ı kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende, evladını kaybeden bir anneye sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

ANNESİNİ KAYBEDEN ŞAHİN'DEN ÇOCUĞUNU KAYBEDEN ANNEYE TESELLİ

Gaziantep'teki patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yakınlarını kaybeden annelere sarılıp gözyaşı döktü. Şahin, cebinden çıkardığı mendille şehid yakınlarının gözyaşlarını tek tek silerek onları teselli etti.

Kaynak

Haber 7 22.08.2012
Alt 08-22-2012, 16:49   #34
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Patlama anı güvenlik kamerasında

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 8 sivil vatandaşımızın şehit olduğu saldırı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Patlatılan aracın çekiciyle olay yerine getirilme ve indirilmesi de kayda alındı.

Gaziantep'teki patlamanın ardından, bomba yüklü aracın getirilmesinden, patlamanın olduğu ana kadar, her şeyi gösteren görüntülere ulaşıldı.

Şehitkamil ilçesi Korutürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin kamera görüntüsünde bir çekicinin, taşıdığı otomobille Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne doğru gittiği görülüyor.

Sakarya'dan çalındığı belirlenen otomobili bırakan çekicinin olay ayrılmasından bir kaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor.

Olay yeri yakınlarındaki ilk güvenlik kamerasında patlamanın ardından elektriğin kesildiği ve sokaktaki vatandaşlarda hareketlilik yaşandığı görülüyor.

A Haber'de yayınlanan görüntülerde, hayatın bütün sıradanlığıyla aktığı bir anda, terörün sıradan insanların bile hayatlarına nasıl kastettiğini ortaya koyuyor…

Habervaktim
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2012, 23:01   #35
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin gibiler her şeyi bilirler zaten... hep aynı kaseti çalmaktan bıkmadınız... ak partiyi şonu şunu bırak bi kenara orda vefat eden canlar var... sen neyin kinini kusuyorsun anlamıyorum... yalnız bildiğim bişey var ki senin kafandakilerle o saldırıyı yapanlar aynı şeyden güç alıyorunuz oda iişte bu terör...

tamam ben kin kusuyorumda ne yapalım onu söyleyin tamam ben suçluyum bu konuda ne yapacağımıda bilmiyorum ne yapalım siz söyleyin
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2012, 23:02   #36
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gaziantep'te gözyaşları sel oldu

Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybeden 9 vatandaşımız için cenaze töreni düzenleniyor. Törende gözyaşları sel oldu.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 64 yaşındaki annesi Perihan Kıymık'ı kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende, evladını kaybeden bir anneye sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

ANNESİNİ KAYBEDEN ŞAHİN'DEN ÇOCUĞUNU KAYBEDEN ANNEYE TESELLİ

Gaziantep'teki patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yakınlarını kaybeden annelere sarılıp gözyaşı döktü. Şahin, cebinden çıkardığı mendille şehid yakınlarının gözyaşlarını tek tek silerek onları teselli etti.

Kaynak

Haber 7 22.08.2012
vah vah ne üzülmüş emine hanım yüeği parçalanmış arakanda daha çok ağlamıştı bu
Alt 08-23-2012, 13:02   #37
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam ben kin kusuyorumda ne yapalım onu söyleyin tamam ben suçluyum bu konuda ne yapacağımıda bilmiyorum ne yapalım siz söyleyin
Niyetim suçlu bulmak değil... sizinle görüşlerimiz uymasa bile ortak bir düşmanımız var ve öyle bir düşman ki vicdan siye bir şey yok... bu pislik türü insansı yaratıklara birbirimize hakaret ederek bir birbirimizi suçlayarak değil de kafa kafaya vererk baş edebiliriz bence... o adamların niyeti ortalık karıştırmak zaten... tevsiyeler ve yeni yollar bularak çözülür ancak bu problem bence...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 13:29   #38
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niyetim suçlu bulmak değil... sizinle görüşlerimiz uymasa bile ortak bir düşmanımız var ve öyle bir düşman ki vicdan siye bir şey yok... bu pislik türü insansı yaratıklara birbirimize hakaret ederek bir birbirimizi suçlayarak değil de kafa kafaya vererk baş edebiliriz bence... o adamların niyeti ortalık karıştırmak zaten... tevsiyeler ve yeni yollar bularak çözülür ancak bu problem bence...
ama birileri suçlu 90 larda bunlarla insan gibi mücadele etmeyenlerde suçlu bunlar yerine masum halkı öldürenlerde suçlu 1 yaşında çocuğu öldüren insanla masaya oturup onu insan yerine koyanda suçlu sonuçta ortada suçlular var benim derdim akp falaln değil ben biliyorum zaten ben kıçımı yırtsam bunlar yine seçilecek ama işte haa chp mhp yada x parti gelse bunlar uzayama uçacak yine orda duracaklar oda olmıyacak bir şekilde mücadele etmek lazım onların yaptığını yapmıyoruz belki sorun orda taktik değiştirmek gerek belki

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
gaziantep'te patlama, mobese kayıtları, patlama, pkk

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)