AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-23-2012, 15:03   #11
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vah garibim vah üzüntüden 1 hafta bıyıkları yarıya indirmiş yüreğim parçalandı taa abd kucaklarında nasıl üzülmüş nasıl yanmış şekli değişmiş adamcayızın
Sana okkalı bir küfür ederdim lakin sen küfrü dahi hak etmiyorsun..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 15:35   #12
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerika'da yada bir başka yerde yaşıyor olması bu milletin acısını hissetmesine engel mi?Arakan'da Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor diye hepimiz üzülüyoruz şimdi Türkiye'de yaşıyoruz diye timsah gözyaşlarımı döküyoruz
engel değil tabide sahtelik akıyor her yerinden ben inanmıyorum üzüldüğüne gerçi kimsenin üzüldüğüne inanmıyorum kendim dahil ateş düştüğü yeri yakıyor malesef boş konuşuyoruz burlarda kahvelerde evlerde
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 16:14   #13
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
engel değil tabide sahtelik akıyor her yerinden ben inanmıyorum üzüldüğüne gerçi kimsenin üzüldüğüne inanmıyorum kendim dahil ateş düştüğü yeri yakıyor malesef boş konuşuyoruz burlarda kahvelerde evlerde
Sen samimiyetine inanmıyor olabilirsin ama o insanın samimiyetine inanan milyonlarca insan var.Şimdi boş konuşmaktan bahsedip insanların insanların samimiyetini ölçmekte pek dolu olmasa gerek.Demem o ki rövanşist yaklaşımlarla bir yere varamaz ancak kendini tatmin edersin.Ne senin lafınla nede bir başkasının lafıyla hocaefendiye duyulan saygı ve güven değişmeyecektir.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 17:50   #14
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
Fethullah Gülen taziye yayınlamış iyi hoş ama cemaatinede sahip çıksın kalemli milisleri hükümete , iktidarın kurumlarına , iktidarın bürokratlarına ve islamcı camiaya karşı taarruza geçmiş durumdalar. Fethullah Gülen'e bir şey diyemem fakat ona gönül verenler ve iktidarımıza savaş açanlara bir tek kurban dahi vermeyiz. Ne beşir atalayı ne hakan fidanı ne başkasını. Bu devletin hizmetlisini çaycısını dahi bu hareketin milislerine kurban etmeyiz.
Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 20:11   #15
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fethullah Gülen taziye yayınlamış iyi hoş ama cemaatinede sahip çıksın kalemli milisleri hükümete , iktidarın kurumlarına , iktidarın bürokratlarına ve islamcı camiaya karşı taarruza geçmiş durumdalar. Fethullah Gülen'e bir şey diyemem fakat ona gönül verenler ve iktidarımıza savaş açanlara bir tek kurban dahi vermeyiz. Ne beşir atalayı ne hakan fidanı ne başkasını. Bu devletin hizmetlisini çaycısını dahi bu hareketin milislerine kurban etmeyiz.
Niye Ak Parti gökten zembille mi indi.
Hakkında ayet mi var hadis mi var.
Beşir atalay kim ya.Hakan fidan kim.
Daha düne kadar hiç biriniz hakan fidanı tanımıyordunuz.
Şimdi sorsam googleye sormadan hic biriniz gecmisine dahi tek kelime konuşamazsınız.
Siz onu tanımazken tezini az cok okumus biri olarak ben niyeyse böyle
hakancı olamıyorum sizin gibi
Ne kadar stigmatik kültürel kodlara sahibiz anlamıyorum.
Dünyamız ekranımız ve ekrandakilerimiz.
Birer vahiy gibi algılıyoruz.Eleştirel kültürle zaten tanışıklığımız yok.
Peygamber ya sayın hakan fidan,beşir atalay veya erdoğan hatadan münezzeh görüp ismetleştire durun .
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2012, 21:19   #16
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye Ak Parti gökten zembille mi indi.
Hakkında ayet mi var hadis mi var.
Beşir atalay kim ya.Hakan fidan kim.
Daha düne kadar hiç biriniz hakan fidanı tanımıyordunuz.
Şimdi sorsam googleye sormadan hic biriniz gecmisine dahi tek kelime konuşamazsınız.
Siz onu tanımazken tezini az cok okumus biri olarak ben niyeyse böyle
hakancı olamıyorum sizin gibi
Ne kadar stigmatik kültürel kodlara sahibiz anlamıyorum.
Dünyamız ekranımız ve ekrandakilerimiz.
Birer vahiy gibi algılıyoruz.Eleştirel kültürle zaten tanışıklığımız yok.
Peygamber ya sayın hakan fidan,beşir atalay veya erdoğan hatadan münezzeh görüp ismetleştire durun .
yahu şu camia efradı eleştiri kültüründen bahsediyor ya cevap yazasım dahi gelmiyor
eleştiri kültürünüzü yesinler sizin be. gören duyan gerçek zannedecek
Alt 08-23-2012, 23:00   #17
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu şu camia efradı eleştiri kültüründen bahsediyor ya cevap yazasım dahi gelmiyor
eleştiri kültürünüzü yesinler sizin be. gören duyan gerçek zannedecek
Şahsımın forumdakide reeldekide gecmişi ortadadır isteyen acıp bakar adam gibi yorum yapar isteyen gevezelik yapar..
Herkese her nabzada vardır şerbetimiz..
Polim yada demagoji yapmaya hic kalkma zaten sürüsüyle önüne süreceğimden müsterih ol..
Fakat yazacaklarım bir kenefte zorlar insanı bir uyurken ötesini zorlamaz ..
Alt 08-23-2012, 23:09   #18
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
evladım güzel kardeşim sen kalktın bana biattan eleştiri kültüründen bahsettin beni güldürdün eyvallah sağolasın. Ben başbakan ve bürokratları sıfır hatayla çalışıyorlar demiyorum. Ama başbakan rantı mamayı kesmeseydi bu cemaatin yamyamları seslerini yine çıkartmayacakları mamayı alıp oturup yemeye koyulacaklardı. Şimdi kalkmış hopluyorlar zıplıyorlar buram buram samimiyetsizlik kokuyor ve çok itici duruyor. Ha bilinçlimi yapıyorlar hayır yukarıdan gelen emri uyguluyorlar. Onlarda emir kulu sonuçta. Sürü gibi güdülecek bir yapılanma olduğu için tepki ver denilince tepki veriyorlar yok verme deyince sus pus oluyorlar.

Şimdi rant kesildi kadrolaşmalara izin verilmiyor emniyette yargıda hükümet duruma el koydu bürokratik atamalarda vali kaymakam atamalarında boruları ötmüyor diye veryansın ediyorlar. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Başbakanında hakan fidanında beşir atalayında diğer bürokratlarında hatası eksiği vardır doğrusuda vardır. Ama bir başbakan hiç bir zaman bürokratını bakanını bir avuç çapulcu yamyam takımına yem etmez. Bunu millette kabul etmez teşkilatta kabul etmez vicdanlarda kabul etmez.

anladın mı ciğerim. ha

güldürdüğün için teşekkür ederim bu arada
Alt 08-23-2012, 23:16   #19
Kullanıcı Adı
El Emin
Şekerim lafı yiyince nedense pek ciddi yazmaya görüşünü ifade etmeye başladın.
Cünkü lafı yedin.Demagojiyi ne kadar sevsemde birinin ciddiyken karşımda yapması ukala damarımı kabartır.
Şimdi sana ciddi bir cevap vermemi bekleme .
Zeka seviyeni gectim kendimi anlatacak birikime sahip olmayan hür görüşten uzaksın..
Anladın böbreğim ;)
Diyarbakırlı bir cocuga ciğerim cekecek olursan bir daha dikkatli ol cünkü iclerinde benim kadar sakin olanı cok azdır ;)
Alt 08-23-2012, 23:26   #20
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
ciddiye alıp cevap verdiğime şimdi daha çok acıdım. neyse tamam git şimdi denginle kabadayılık oynamaya devam et.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
fethullah gülen, mesaj, taziye

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)