AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-23-2012, 12:14   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart CHP sünnetçilere yasak istedi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sünnetçiliğin yasaklanması için kanun teklifi hazırladı. Teklifte çocuk cerrahı ve üroloji doktorları hariç sünnetçilik yapanların bir yıldan üç yıla kadar hapisle cezalandırılması öngörüyor

CHP’li Tanal’ın TBMM Başkanlığı’na sunduğu teklifinde sünnet işini sünnetçi olarak bilinen kişilerin yapmasının yasaklanması isteniyor. Teklifle, kanuna, “Çocuk cerrahı ve üroloji doktorları hariç sünnetçilik edenler bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmü eklenmesi amaçlanıyor. Teklifin gerekçesi ise şöyle:

“Sünnetçi adı altında ortalıkta dolayan her kişiye gelişigüzel sünnet yahtırılmamalıdır. Sünnetin merasim adı altında sağlıksız ve kalabalık ortamlarda yapılması hem tıbbi hem de çocuk psikolojisi açısından uygun değildir. Sünnet basit bir cerrahi işlem değildir; ameliyattır. Sünnette kullanılan cerrahi aletler yeterince steril değilse, çocuğunuza AIDS, hepatit B, hepatit C gibi birtakım tehlikeli hastalıklar bulaşabilir. Bu nedenlerle sünnetçi adı altında dolaşan kişilerin sünnet yapması yasaklanmaya çalışılmış ve işin uzmanları tarafından yapılması amaçlanmıştır.”

Milliyet

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi