![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
ya arkadaş kafamı buluyosunuz siz değilmisiniz baş örtülü kadınları sosyal tesise almadı diye adama 18 yıl hapis veren hadi yap bakalım bunun muhasebesini müslümanları kışlaya almadılar fişlediler bilmem ne yaptılar diye sallayarak başla muhasebeye zerre inanmıyorum bu söylediklerinize hep oy toplama numaralarınız insanları bölme numaralarınız |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Evet almadı diye ceza verilmiş olabilir ama bu herkes başörtüsü takacak anlamına mı geliyor nasıl bir mantık bu... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
o anlama geliyor demedim zaten yapılmak istenen o herkes bizim giyindiğimiz gibi giyinsin herkes bizim gibi giyinenlerin bizim gibi düşünenlerin önünde eğilsin eğilmeyen ceza çeksin zorla eğilsin eğilmesse kırılsın bu nedemek oluyor halkı bir yöne itiyosunuz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Konu bunun tam tersi bunun ıspatı başörtülülere yapılanlardır... Ama sizin bu 10 senedir tutturduğunuz yalanın hangi gerekçesi var acaba 10 senedir hangi dayatmayı gördünüz varsa bir bildiğiniz söyleyin varsa bir ıspatınız buyrun sizi bekliyoruz ama bu yalansa açık söylüyorum çok adi bir şerefsizsiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
sen beni anlamıyosun ben olayın piskolojik boyutundan bahsediyorum 10 senedir milletin içtiğine karıştınız giydiğine karıştınız burda çarşaf çarşaf içki festivaline yasak yok efendim başörtülüleri masum gösterme başörtüyü kabul etmeyenleri karalama bunlardan bahsediyorum 100 senede görülmeyini 1 senede gösterdiniz başörtüyü içeri almadı diye adamı hapise attınız daha ne yapacaksınız |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun çünkü bulamıyorsun açık bulamıyorsun haksız olduğunu biliyorsun... ![]() Başörtülüyü içeri almadı diye içeri atıldı diyosun peki bir açık bayanı böyle açık giyiniyor diye içeri almasalar o zaman sen ne derdin buna... ![]() Başörtülüleri masum göstermek ne demek hangi başörtülüden zarar geldi sana... ![]() Sana bunun cevabını verdim ama bi kez daha vereyim adam yasa dışı bişey yapmış ve başörtülüyü eğitim hakkından mahrum bırakmış mahkeme de bunu içeri atmış bunda yanlış olan ne var... Sen nerde içemiyosun söyle bakalım park ve bahçeler de mi... ![]() Hangi festivale yasak antalya da bira festivali yapılmıyor mu milleti aç bıraktınız diyen chp nin belediye başkanı yapmıyor mu bunu... Ertuğrul günay da buna destek verip istanbul a getirmeyeçalıştı bunu hatta eski chpli nede olsa... ![]() estival yapacaksanız adam gibi yerlerde yapın gidip kutsal emanetlern akınında yapmayın sizde eyup sultan da yapmayın... galata kulesinin dibinde sabaha kadar içip azıtıyolar kimse ses çıkarıyo mu... ![]() Ayrıca bu yazdıklarında ıspat yok... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
sen ne saçmalıyosun yaa babanın çiftliğimi orası askeri kışla sosyal tesis herneyse sonuçta mahrem bir yer sayılır oranın kendine göre kuralları var okula sivil giden varmı askerde sivil dolaşan varmı orayada başı kapalı giremiyosun bu kadar basit ayrıca bu nasıl suç arkadaş tama ulan suç olsunda ceza nebiçim ceza başörtüsünden bana zarar gelmedi ama sürekli haksızlığa uğruyolarmış gibi artık imaj var yani dilenci görürsünde fakir sanırsın yaa o piskoloji başörtülümü yaa sizide çok aşalıyolar yasaklıyolar yazık size masum göstermek dediğim bu yasa dışı bişey ne arkadaş hangi yasa anayasamı yoksa ak yasamı hangisinde yazıyorki başörtülüyü askeri bölge içersine uygunsuz kıyafet yüzünden almamak şu kadar cezadır diye nerde bu yasa bana göster hadi yasa dışı suçtan bu ülkede hukuk kuralı diye bişey yok artık bunun göstergesidir bu bişey anlatıyım babam asker daha önce söyledim 97 2002 arası istanbul bölgedeydik havuza giricez arkadaşın saçları uzun almadılar içeri babam sosyal tesisin müdürüydü yanlış anlama olmasın uzun saçlıların ne yapması gerekiyor şimdi yada o adamın cezası nedir |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() her yerin kendine göre kurali olamaz burasi muz cumhuriyeti degil anayasada ve kanunlarda basörtülüler suraya giremez diye bir hüküm yok neredenden uyduruyorsun bi fikirleri sayin anayasa profösürü
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Lafaa bak orası askeri kışla sosyal tesis sivil giden var mı? Be salak herif başı açıklar gidince asker mi olmuş oluyor onlar sivil değil mi onlar be öküz... Evet kardeşim sürekli haksızlığa uğruyorlar haksızlığı bırak 2 gün önce başörtülü diye linç edildi bir kardeşimiz ama sizin o kör gözleriniz musalla taşında açılacağı için bunları göremezsiniz dünyadayken... Hangi yasada yazıyor diyorsun başörtülüyü içeri almayana ceza vermek peki hangi yasada yazıyor başörtülüyü içeri almamak açıklasana... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() açiklayamaz çünkü olmayan bir yasadan güç aliyorlar peki tersine çevirelim örnegi ayni sekilde basi açiklar giremez denseydi ne ddiyecekti ? ben söyleyim cumhuriyet elden gidiyor atam kalk diyeceklerdi yobaz sürüleri !
bunlarin alayini atacaksin içeri akillari baslarina gelsin Atatürk hortumcusu yobazlar. Konu Atlantis tarafından (10-16-2012 Saat 05:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazim hatasi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|