AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz. |
Anketimiz: Dokunulmazlıklar konusunda anketimiz (B.D.P ile ilgili) | |||
Anayasaya madde eklenmeli,ve amacı terör propagandası olan parti,dokunulmazlık ve siyaset hakkından derhal men edilmelidir | 5 | 62.50% | |
Kitlenin kendi özgür iradesidir,savunulan ne olursa olsun serbest olmalılar | 0 | 0% | |
Devletin gizli bir operasyon içinde olduğunu ve yakın bir zamanda terör ile biriklikte meclis partisininde yok olacağını düşünüyorum | 1 | 12.50% | |
bilmiyorum,kararsızım(olabileceklerden endişe duyuyorum) | 0 | 0% | |
bilmiyorum kararsızım(olabilecekler karşısında umutluyum güzel şeyler olacak) | 2 | 25.00% | |
Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
12-09-2012, 02:31 | #1 |
Tartışalım,Fikirlerimizi paylaşalım..(Dokunulmazlıklar)
Uzun süredir aklımı kurcalamakta olan bir konu..Dokunulmazlıkların kaldırılması..Sadece B.D.P ile kısıtlı tutulmayacak dendi ama benim tartışıp,aklımdaki soru işaretlerini gidermem için önemli olan B.D.P'nin dokunulmazlığı..
Sizce ne olacak..?Maksat ve amelleri gayet net ve tarafımızca anlaşılır derecede olan,ismini zikretmek istemediğim o aşağılık terör örgütünün takım elbiseli kravatlı versiyonu olan bu kişilerin dokunulmazlıkları kaldırılınca ne olacak..? Bu güne kadar HADEP-DEHAP-DTP-BDP Vb. isimlerle zincir halka şeklinde günümüze kadar süre gelen bu gidişat,dokunulmazlıklar kalktıktan sonra yine geçmişteki gibi devam mı edecek? Yoksa bir şekilde artık bir ""DUR..!!"" mu denilecek?? Kısacası; Yapılmak istenen nedir? Yapılması gereken nedir? Görüşlerinizi bekliyorum..Saygılarımla...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bdp, dokunulmazlık, meclis.yasa, tasarı, terör |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|