![]() |
#11 |
![]() AK Parti'nin başörtüsü özgürlüğü konusunda 10 sene içinde daha hızlı yol almasını beklerdim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
hesabınızı iyi biliyorsunuz FATURAYIDA doğru yere kesin! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Çakma başörtüsü veya "altı şişhane üstü tophane" olan bir tesettürlü olacaksa hiç olmasınlar daha iyidir.Son zamanlarda bu tür modaya uyan sözde tesettürlü hanımlar var.Bunlara İslam'da tesettür nasıl olur diye paneller ve konferanslar düzenleyip ehil zatlarla yurdun her tarafında anlatılmalıdır.Birde ahlakla ilgi çalışmalar yapılırsa İnşaallah kısa zamanda sorun kökten çözülecektir.Üniversitelerde veya kamu kuruluşlarında keyfi uygulamalarla başörtüsüne karşı çıkanlara da sert tepki göstermek dinimizin gereğidir.Bunlar bu zamana kadar ikna edildi ama sonuç alınamadı.Artık sert tepki göstermenin zamanı geldi de geçti bile...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Ben farkındayım yaptırmadıklarını fakat BEKLERDİM dedim. 10 senede bu işi çözemeyeceklerini BEKLEMEZDİM! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Şu sufli fikirleri bırakın artık!.İslam'a uymayan bütün şeyler batıldır.Kadının en iyi tesettürü ve Allah katında en değerlisi çarşaftır.Ölçü budur.Diğerleri teferruattır.Manto, pardesü gavur Fransız icadıdır.Bu gavurlar müslüman hanımların ceplerini yoklamak için uydurdukları sözde tesettür modasıdır.Elin gavuru ne zaman tesettürü anlamış da bu giysileri icad etmiş?.Kendi halkına bunları giydiriyorlar mı?Söyle bakalım a benim kardeşim?. Pardesü, mantoya bari razı olalım derkeen; bir de baktık ki beli ince, dar giyinmiş, eteği biraz kısalmış olanlar moda oldu.Böyle tesettür anlayışı İslam'a uygun olmaz.Şimdi kalkıp da, kesinlikle biliyorum ki çarşafa şiddetle karşı çıkacaksınız ve mırın kırın edip günümüz modasına uygun sözde tesettürü göklere çıkaracaksınız.Kara çarşaf erkeğin şehvet bakışlarını öldürür.Diğerlerinde ise güzellik aramak ister.Ağzı rujlu, eli ojeli olup yolda kıvıra kıvıra yürümek midir tesettürlü olmak?.Parklarda başörtülü olup da sevgilisiyle öpüşmek midir tesettürlü olmak?.Heyhaat tesettür ahlakı da lazım kadınlarımıza.Önce tesettür ahlakını onlara anlatmak lazımdır.Yani toplum içine çıkınca nelerin yapılacağını onlara anlatmamız lazım.İşte o zaman şuurlu bir tesettürlü bir neslin geleceği açıkça belli olacaktır. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-19-2013 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Çarşaf şarttır diye bir şey yok. Bu dini tektipleştirmek, dine özel bir kıyafet biçmektir. Ne o militan mı yetiştiriyorsunuz? Edepli giyinmek yeterli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
![]() Alıntı:
Çarşaflı giyinmekten başka en iyi edepli tesettür hangisidir sen söyle bakalım?.Tabii ki çarşafı kabul etmezsiniz.Zira kadınların en çok nefsine ağır gelen tesettür, çarşaf giymektir.Var mı ondan başka faziletli tesettürlü olmak?..Gerisi gavur icadı olup süse püse kaçmaktan ve modaya uymaktan başka nedir ki?Bu kafayı sil meselelere İslam penceresinden bakınız!. Çarşaf giymek militanlıla ne alakası var?neyi kastediyorsunuz?Çarşafa karşı bu sevimsiz fikirleriniz nereden kaynaklanıyor.Çarşaftan korktuğunuz şey nedir*Çarşaf giymekle ülkemiz mi yerin dibine batmaktadır?Veya ülke mi elden gidiyor? TEKRAR EDİYORUM... ALLAH KATINDA EN UYGUN OLAN, EN EDEPLİSİ OLANI KADINLARIN ÇARŞAFA BÜRÜNMELERİDİR.BUNDAN SONRASI FASO FİSODUR.ÇARŞAF KADINI DIŞARODA OK DAHA EDEPLİ VE VAKURLU GÖSTERMEKTEDİR.BUNDAN GAYRİSİNDE SÜSLENMEK VE SÜKSE ATMAK VARDIR .. SÖZDE TESETTÜR FİRMALARINDA NEDEN ÇARŞAF SATILMAMAKTADIR?.BU SÖZDE ÇARŞAF FİRMALARI HEP TESETTÜRÜ İSTİSMAR EDİP GAVURUN İCAD ETTİĞİ VE DESENLERİNİN FRANSA'DAN GETİRİLDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?BRE ARTIK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN VE BU DERİN GAFLET UYKUSUNDAN UYANIN YAHU!. Aşağıda ki videoyu izle bakalım...
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-20-2013 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() zülcenaheyn
![]() Şu videoyu da bir zahmet izler misin?. http://www.youtube.com/watch?v=-BryWJgiRwA Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-20-2013 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|