![]() |
#1 |
![]() Ücretsiz Kurs Nedir?
Merhaba değerli arkadaşlar yeni bir meslek edinmek yada bir konuda eğitim almak için özel kurslara binlerce TL ödemek zorunda değilsiniz! Sizler için devamlı güncel tutup sorularınıza yanıt vereceğim Ücretsiz Kurslar konumuzda Türkiyenin her yerinden ücretsiz kurs ve meslek edindirme merkezleri yer alacaktır. HEM (Halk Eğitim Merkezleri) Devlet imkanları ile sağlanmakta olup her ilçede mutlaka halk eğitim merkezi mevcuttur. MEB sertifikalı eğitimler verilmekte ve son yıllarda önemli gelişmeler yaşanmıştır. İşkur Türkiyenin işci ve işveren arasında köprü vazifesi gören İşkur şimdide verdiği eğitimlerle önemli bir yer tutuyor. Meslek edindirm eğitimler genellikle istihdam garantili olup aynı zamanda eğitim süresince günlük 20 TL cep harçlığı ve sigorta yapılmaktadır. İsmek İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından istanbulda yaşayan 16 yaş ve üzeri tüm bireylerin faydalanabildiği 250 farklı branş 233 kurs merkezi ile hizmet verilmektedir. İzmeb İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından izmirde yaşayan bireylerin 100'den fazla branşta eğitim almalarını açamlamaktadır. Belmek - Beltek Ankara Büyükşehir belediyesi ve Gazi Üniversitesi aracılığı ile belmek el sanatları ağırlıklı olup beltek ise teknoloji ağırlıklı eğitimler almanızı sağlar. Busmek Bursa büyükşehir belediyesi tarafından bursa sınırları içerisinde yaşayan bireylerin daha fazla bilgi ve meslek sahibi olmalarını amaçlamaktadır. Kursların detaylı tanıtımları konuda devam edecektir. Kaynak: http://www.ucretsizkurs.net
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|