11-17-2013, 15:17 | #131 |
28 şubat döneminde çevik bir'e dershanelerini okullarını vermeye hazır olduğunu söyleyen fetullah gülen desrhaneleri kapatılacak diye günlerdir tayyip erdoğan a ve ak parti ye saldırıyor..
Hatta fethullah daha da ileri viderek darbecilerin hapiste olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu elinde olsa hepsini serbest bırakacağını da söylemiş. Yani tayyip erdoğan karşı chp nin ve ergenekoncuların desteğini almaya çalışıyor bu dershane cemaatinin okullarında okumuş dershanelerine gitmiş birisi olarak fethullah gülen'den artık nefret ediyorum. Yazıklar olsun! Konu Cihannur tarafından (11-29-2013 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
11-29-2013, 19:11 | #132 |
Dershanelerin zorla kapatılmasına karşıyım. Demokratik ülkelerde özel teşebbüs hürriyeti vardır. İsteyen müteşebbisler özel kurslar düzenleyerek çeşitli dersler okutabilirler. Dershane ya da kurs adı altında faaliyet göstermek isteyenlere hayır denilmesi teşebbüs hürriyetine aykırıdır. Çünkü yapılan faaliyet gayrimeşru değildir, meşrudur.
Eğer dershanelerin eğitim sistemizdeki yerinin ağırlığından rahatsızlık duyuluyorsa, dershanelere olan ihtiyacın kalmaması ya da azaltılması için çeşitli öğretim politikaları uygulanabilir. |
|
12-04-2013, 17:16 | #133 |
bence kapatılmalı dershaneler
bence kapatılmalı dershaneler çünki içinde ne olup bitiğini bilmezsin herkes kendi gurubunu oluşturmakta bence tek yürek tek bilek olmalı akılı olan insan zaten derhanelere girmedende başarılı sonuçlar vere bilir
|
|
12-04-2013, 17:31 | #134 | |
Alıntı:
Bu güne kadar yerleştilerde noldu ? İmanlı ahlaklı gençlerin lideri dersane yüzünden müslümanlara firavun diyor artık nasıl iman ve ahlaksa... |
||
12-04-2013, 19:18 | #135 |
Tek merkezli sınavların kalktigi ve universiteye ilerde sınavsız girilicegini düşünürsek özel okullara dönüştürülmesi gayet doğru.
Destekliyorum. |
|
12-05-2013, 04:42 | #136 | ||
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
12-05-2013, 14:03 | #137 | |
Alıntı:
Başbakanda İlker Başbuğun içeride olmasından üzüntü duyuyor, hele Bülent Arınç gazeteci, kimi asker vs üzüntü duyuyor ve defalarca dile getiriyor. Diğerlerini söylemiyorum bile. Onlardan da nefret ediyor musun çok merak ettim. Olayı cemaat başlatmış gibi göstermek de neyin nesi. Acayip hesaplarla dershane kapatan Ak partidir. |
||
12-05-2013, 14:06 | #138 | |
Alıntı:
Eğitimde ne kadar eşitsizlik varsa kaldırsınlar hodri meydan. |
||
12-06-2013, 18:33 | #139 |
Dershaneler kapatılırsa PKK hortlarmış.Sanki PKK'yı dershaneler önlüyor.Dershanelerde medrese eğitimi var mı ki böyle zırvalıyorlar?.Oysa medrese dersleri PKK'nın önünü kesmektedir.Hükümetimiz bu hususta Doğu illerinde medrese hocaları olan meleler tarafından buna çözüm getirdi.Allah razı olsun hükümetten.Böyle çalışmaların semeresi görülmeye başladı bile...
Kusuruma bakmasınlar ama dershaneler rant kapısı olmuş...Bu yüzden patırdı, kütürdü, şamata ve kavga var... |
|
12-07-2013, 00:36 | #140 | |
Alıntı:
Dershaneler pkk yı tamamen önler diye bişey yok. Ama doğuda gençlerin üzerindeki etkisini yok sayamazsınız. |
||
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
|
|