12-07-2013, 02:46 | #151 |
Yazıyı okudun mu?
|
|
12-07-2013, 02:48 | #152 |
|
|
12-07-2013, 02:54 | #153 |
Allah Akıl fikir versin.
|
|
12-07-2013, 02:56 | #154 |
|
|
12-07-2013, 03:07 | #155 |
Arkadaşlar, konuyu bağlamı içinde yani dershaneler üzerinden değerlendirmeye devam ederseniz iyi olur.
|
|
12-07-2013, 03:18 | #156 | |
Alıntı:
Cok ilginc ve söylemem gerekirki bir o kadarda celiskili yorumlarinizi hayretle okumak zorunda kaliyorum. Sayin Basbakan müslümanlara hakaret eden birini karsilamak zorunda degil fakat hocaefendi ayagina gitmek zorunda öylemi ? Sayin basbakan, uluslararasi statüsü belli resmi bir devletin siyasi liderini karsilamak zorunda degil ve hatta taninmis bir devletin liderini NICIN karsiliyor diye elestirme hakkina sahipsiniz lakin bizler hicbir zorunlulugu olmadan gönül rizasiyla ayni makami temsil eden sahisin ayagina gidenleri elestirme hakkina sahip degiliz öylemi? Bu ne perhiz bu ne lahana... Papanin elini öptü demedim dememde... Gizli kardinal demedim dememde...bir insanda 99 adet nahos hal görseniz yinede 1 adet hos haline itibar ediniz kaidesince hocaefendiye asla kardinalmis filan demeyiz... Ne usulüne göre yapilan diyaloga karsiyim, nede Papanin ayagina gitmesi beni ilgilendiriyor. Ben diyalog yapiyoruz diye yapilan sacmaliklara karsiyim. Konsil kararlarinin bir parcasi olmak icin orada bulundugunu söyleyen ben degilim, sizin paylastiginiz sitedede aynisi veriliyor. Ha tevil yoluna gidilmis her Zaman oldugunu gibi o ayri...desinler yanlis ifade edilmis anlariz...ama yok, illa yanlis anliyorsunuz ayaklari. Yanlis anlamiyoruz. Ya yanlis ifade ediliyor, yada ifadedeki anlam Dogru lakin gelen tepkiler üzerine tevil ediliyor...Firavun ve Karun meselesinde oldugu gibi. Bu arada yaziyi okudum. ve size tavsiyem...baskalari icin taraflisiniz, tek yönlü kafa yapisi yada at gözlügü takmis ithamlarindan kendiniz gibi düsünmeyenler icin vaz gecin. ve mümkünse kabugunuzu kirin söyle bir dünyaya acilin. baskalarininda varligini idra edin lütfen. |
||
12-07-2013, 17:48 | #157 |
ben başbakanın lafının arkasındayım sonuna kadar dik dur eğilme sonuna kadar seninleyiz başbakanım dersaneler kapansın başbakanım ne dediyse o olsun .
|
|
12-07-2013, 19:07 | #158 | |
Alıntı:
Ben Hocaefendi niye görüştü dediğiniz için bu örneği verdim. Ben çelişkili ifade kullanmıyorum. Tam tersi sizin çelişkinizi ortaya koyuyorum. Hoca efendiye siz demediniz zaten. Ama iki yorum üzerinde yazan arkadaş elde öpüyorda dedi, müslümanlığını da sorguladı. Bunu bana değil fikirdaşınıza söylemeniz daha doğru değil mi acaba? Dershaneler kapanmasını sadece maddi olarak savununanlar kusura bakmasın at gözlüğü takmıştır. |
||
12-08-2013, 04:12 | #159 | |
Alıntı:
Birde dershane kapanmasın diyenler maddi durumdan dolayı değilde neden dolayı zerzeniş ve sitem içindedirler ? |
||
12-08-2013, 14:12 | #160 |
Kapatilmasindan yanayim. Eger Basbakan Erdogan kapatilsin diyorsa, bir bildigi vardir herhalde. Cemaat'de simdi AKP'ye oy vermeyin cagrisinda bulunursa, gercek yüzünü göstermis olur. Kendi cikari icin, Türkiyenin gelecegini düsünmemek olur.
|
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|