AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-27-2013, 00:55   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Erdoğan "Zerrab hayırsever biri"

Başbakan Erdoğan, bakanları hakkındaki yolsuzluk iddialarını kabul etmedi. Şüphelilerden Reza Zerrab için ‘hayırsever’ ifadesini kullandı. Halk Bankası Genel Müdürü’ne sahip çıkarken evinde ayakkabı kutuları içinde bulunan 4,5 milyon Dolar’ın İHL bağış parası olduğunu savundu.

Reza Zarrab ile ilgili de “Altın ihracatı yapan biridir. Ülke ekonomisine katkısı olduğunu biliyorum. Bu tür hayır işlerine girdiğini de biliyorum.” ifadesini kullandı.

Yok artık

Savcı hain
Polis hain
Bakan hain
hsyk hain
Acem ZERRAB iyilik meleği

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-27-2013, 01:31   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Kaynak kullanmayı öğrenebilseniz birde ne güzel olur...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-27-2013, 01:50   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
manifesto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acem ZERRAB iyilik meleği
Senin tabirinle "Acem Zerrab" iyilik meleği gibi bir insan mıdır bilemem; ama şu an kendisi sanık bile olmayan zanlı durumunda bir şahıstır. Muhtemelen hakkında dava açılacak, o zaman sanık durumuna gelecek, eğer mahkeme onun hakkında ceza verirse ve Yargıtay da yerel mahkemenin cezasını onaylarsa hakkında verilmiş olan cezayı çekecektir.

Haa, şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim: Reza Zerrab gerçekten rüşvet vermiş veya başka tür suçlar işlemişse bile, eğer gerçekten hayırsever bir insansa, işlemiş olduğu suç ya da suçlar onun hayırsever biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Hayırsever insanların suç işlemeyecekleri gibi bir kaide yoktur. Hayırsever insanlar da suç işleyebilirler.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-27-2013, 03:03   #4
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Ali Ağaoğlu, bana ne! Reza Zarrab, bana ne! Muammer Güler, Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, bana ne! Ben mevzinin derdindeyim. Mevzunun değil!
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-27-2013, 03:12   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Fihi Ma-Fih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ali Ağaoğlu, bana ne! Reza Zarrab, bana ne! Muammer Güler, Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, bana ne! Ben mevzinin derdindeyim. Mevzunun değil!
Sevgili kardeşim, sakın üzülme. Allah'ın izni ve inayetiyle bu kervan, menziline ulaşacaktır.

"Mehmedim, sevinin başlar yüksekte,
Ölsek de sevinin, eve dönsek de.
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte.

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir,
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir."

Necip Fazıl Kısakürek
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 20:24   #6
Kullanıcı Adı
fetö
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:=))))))
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 21:08   #7
Kullanıcı Adı
Sevban
Konuyu açan arkadaş eski Bennur, bir zamanların yılmaz AKparti savunucusu şimdi tam tersi olmuş...
Kişiler için düşünmeyin yaşamayın, benliğiniz ile kişiliğiniz ile karar verin objektif olun....
Kİm kimin yanın da olduğunu iyi görün ona göre karar verin....
Bana küçükken öğretilen bir değer vardı beddua ok gibidir döner sahibini bulur....
Beddua edenin değil dua edenin arkasından giderim....
Kendisine taş atıp yaralayanlara Dua eden bir peygamberin ümmeti beddua edenin arkasın da durmaz, durmamalı...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 21:20   #8
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Sevban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu açan arkadaş eski Bennur, bir zamanların yılmaz AKparti savunucusu şimdi tam tersi olmuş...
Kişiler için düşünmeyin yaşamayın, benliğiniz ile kişiliğiniz ile karar verin objektif olun....
Kİm kimin yanın da olduğunu iyi görün ona göre karar verin....
Bana küçükken öğretilen bir değer vardı beddua ok gibidir döner sahibini bulur....
Beddua edenin değil dua edenin arkasından giderim....
Kendisine taş atıp yaralayanlara Dua eden bir peygamberin ümmeti beddua edenin arkasın da durmaz, durmamalı...

Doğru bir dönem AK Parti için doğru şeyler yazdık
AK Partili olduk destekledik

Çünkü Erdoğan 27 Nisan Muhtırasında haklıydı
Bu yüzden de güçlüydü

Oysa şimdi 17 Aralık yolsuzluk hırsızlık olaylarında haklı değil
Bu yüzden güçsüz

Hak kimin yanında ise er yada geç o kazanır

Partizan olmadım
Her şey değişime açık
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)