AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-01-2014, 06:27   #31
Kullanıcı Adı
Cihannur
Mustafa Kamalak'ın, şu günlerde Halk TV'ye çıkması tam bir basiretsizlik misalidir. 2009 Yerel Seçimi öncesinde AK Parti'nin muhalifi olan Kanal B televizyonu, AK Parti'nin oylarını bölmek için o zamanki Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u yayına çıkarmış ve Kanal B'nin o zamanki genel müdürü Nahit Duru, dindarların oylarını bölerek AK Parti'nin oylarını azaltmak için her türlü şeyliği (şeyliğin ne demek olduğunu anlamak isteyenler Google'da Kanal B + Nahit Duru yazarak arama yapabilirler) yapmak için günümüzün CHP Milletvekili Mehmet Haberal'dan talimat aldığını söylemiştir.

Nahit Duru'nun her türlü şeyliği yapıyor oldukları itirafının ortaya çıkmasından 4 yıl geçtikten sonra, bu sefer de Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın, 2014 Yerel Seçimi öncesinde AK Parti'ye muhalif olan başka bir televizyon kanalı Halk TV'de yayına katılmasından pek çok Saadet Partili de rahatsız olmuştur.

Laikçiler; dindarların iktidarı olan AK Parti iktidarını ortadan kaldırmak, dindarların oylarını bölerek AK Parti'nin oylarını düşürmek için bugüne kadar her türlü şeyliklerini yaptılar ve bundan sonra da muhtemeldir ki her türlü şeyliklerini yapmaya devam edeceklerdir.

Konu Cihannur tarafından (01-02-2014 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 14:34   #32
Kullanıcı Adı
Akbursa
Sizce A habere kanal 7 ye, Atv ye, Tgrt'ye, vs yandaş basınınıza çağırırlar mı komik olmayın lütfen.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 14:56   #33
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizce A habere kanal 7 ye, Atv ye, Tgrt'ye, vs yandaş basınınıza çağırırlar mı komik olmayın lütfen.

O bahsettiğin kanallara çağırmıyorlarsa bile, AK Parti muhalifi olan ve kamuoyunda CHP'nin kanalı olarak tanınan Halk TV'de yayına katılması, 2009 Yerel Seçimi öncesinde yapılan her türlü şeylikleri hatırlatarak, pek çok insanın zihinine, acaba 2014 Yerel Seçimi için de bazıları, dindarların oylarını, AK Parti'nin oylarını bölmek için her türlü şeyliği yapıyorlar mı düşüncesini getirecektir.
Alt 01-01-2014, 17:02   #34
Kullanıcı Adı
Shaguj
Çağırmıyorlarsa bile mi eee o çağarmasın bu çağarmasın kim çağarsın kamalağı ? Dindarların oyu bölünmesinmiş AKP de dindarlık mı kaldıki dindarların ve muhafazakarların çoook ötesine geçti he tabi bide partiye bağlı asalaklar var bakanların dağıttığı paralarla yaşayan teşkilatların işe sokması ile para kazanan onlara hak tabi onlar başka türkü hiç oldukları için mecburlar gözü kara herşeyi desteklemeye..

Konu Cihannur tarafından (01-02-2014 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 17:15   #35
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Sayin Kamalak arzu ettigi kanala katilmakta elbette hürdür. Bu kendisinin demoktarik oldugu kadar insani hakkidirda. Neticede insanlar iradeleri dogrultusunda verdigi kararlarla yükümlüdürler.
Ancak, sahsen ben kendisine bu katilimi yakistiramadim. düsmanimin düsmani dostumdur tablosunun olusturulmamasi icin bu kanala katilmamaliydi. Söylemek istediklerini tv5 ekranlarindanda ifade edebilirdi.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 18:50   #36
Kullanıcı Adı
fetö
Cihannur yıllardır takip ediyorum ağzımı açmadım da şu yaşına gelmişsin kullandığın kalıplara bak ya dindarların oyu bölünmesinmiş ))))) Siyaset bilimi bu kadar eziyet görmemiş olsa gerek
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 20:11   #37
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Veeee Cemaatin sınırsızlıkları sadece onlara has değil kamalak da bunu kanıtlamış oldu...
Sevgili Ertuğrul,

Bu söyleyeceklerim şu an bahsi geçen örneği ne kadar aydınlatır bilemiyorum çünkü 29 Mart 2009 öncesinde de, özellikle seçimin yaklaştığı sıralar uğurdündar rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı birkaç kere konuk etmişti. Tabi bunun altında objektif yayın anlayışından öte seçim öncesi AK Parti'nin Milli Görüş kökenli seçmeninin tercihlerini sorgulatarak iktidarın kan kaybetmesini istemesi vardı(30 Mart günü atıp tutmaya başladı tabi tekrar ). Eğer aynı oyun dönüyorsa elbette hoş bir durum değil ama olsun veya olmasın, Mustafa Kamalak böyle oyunların döndüğünü tahmin etmiş olsa bile hoşgörü ile yaklaşacak bir anlayıştan geliyor. Milli Görüş'ün temel temsilcilerini tanıdığım için bunu söyleyebiliyorum..

Karşılıklı saygı ve anlayış beklentisiyle CHP ile yapılan bir koalisyon vardı hatırlarsınız her ne kadar kısa ömürlü klasik sağ kafa anlayışına ters bir hareket olsa da vatan için faydalı olacaksa olsun demişlerdi. Rahmetli Bülent Ecevit ile koalisyon sonrası siyasi olarak yıldızları barışmamış olsa da, dostlukları hiç kesilmemiş, Ecevit vefat ettiğinde de Rahşan Hanım'a ilk ziyareti yapanlar Milli Görüş kurmayları olmuştu. Demem o ki, bu klasik sağ sol, dindar muhafazakar kavramları Mustafa Kamalak ve temsil ettiği kitle için pek bir anlam taşımıyor.

Özet: STV işine gelmediği için karşı tarafı dinlemeye başladı ve bu yüzden bir tutmak bence haksızlık olur

Konu fetö tarafından (01-01-2014 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir..
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 20:19   #38
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Ertuğrul,

Bu söyleyeceklerim şu an bahsi geçen örneği ne kadar aydınlatır bilemiyorum çünkü 29 Mart 2009 öncesinde de, özellikle seçimin yaklaştığı sıralar uğurdündar rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı birkaç kere konuk etmişti. Tabi bunun altında objektif yayın anlayışından öte seçim öncesi AK Parti'nin Milli Görüş kökenli seçmeninin tercihlerini sorgulatarak iktidarın kan kaybetmesini istemesi vardı(30 Mart günü atıp tutmaya başladı tabi tekrar ). Eğer aynı oyun dönüyorsa elbette hoş bir durum değil ama olsun veya olmasın, Mustafa Kamalak böyle oyunların döndüğünü tahmin etmiş olsa bile hoşgörü ile yaklaşacak bir anlayıştan geliyor. Milli Görüş'ün temel temsilcilerini tanıdığım için bunu söyleyebiliyorum..

Karşılıklı saygı ve anlayış beklentisiyle CHP ile yapılan bir koalisyon vardı hatırlarsınız her ne kadar kısa ömürlü klasik sağ kafa anlayışına ters bir hareket olsa da vatan için faydalı olacaksa olsun demişlerdi. Rahmetli Bülent Ecevit ile koalisyon sonrası siyasi olarak yıldızları barışmamış olsa da, dostlukları hiç kesilmemiş, Ecevit vefat ettiğinde de Rahşan Hanım'a ilk ziyareti yapanlar Milli Görüş kurmayları olmuştu. Demem o ki, bu klasik sağ sol, dindar muhafazakar kavramları Mustafa Kamalak ve temsil ettiği kitle için pek bir anlam taşımıyor.
Dediklerinizi gayet iyi anlıyorum klasik sağ sol meselesinin tam karşısında duran ve her kitleden oy alabilen tek parti ak partidir büyük ihtimalle... çünkü her partinin belli kemikleşmiş düşünceleri ve o düşüncelere kafalarını sabitlemiş oy potansiyelli insanlar vardır...
Benin kızdığım ve takıldığım nokta yıllardır bayraktarlığını yaptıklarını söyledikleri değerlerine alenen sövebilen kişilere karşı menfaat uğruna bu işlere girişmeleri. mesela esadı ziyaret ettiler oda bunun gibi... bence hoşgörüden çok başka şeyler var altında... hani düşmanımın düşmanı dotum meselesi...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2014, 12:36   #39
Kullanıcı Adı
Isikveren
Aman yaaa birakin istedigi kanala çiksin
Erbakan ismini tasiyipta chp'den bile aday oluyorlar, halk tv'ye çikmis çokmu yani
Kamalak denilen sahsin resmini koymasiydiniz, kim oldugunu bile bilmezdim
Yazik ya hemde çok yazik
Bu memlekete ve insanlarina bir zamanlar çok büyük hizmet etmis olabilirler, onun için kendilerine pek kizamiyorum
Çünkü benim için kötülükten daha çok faydalari olmustur....insallah daha fazla zarar vermeden kendilerine bir çeki düzen verirler.
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2014, 13:36   #40
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihannur yıllardır takip ediyorum ağzımı açmadım da şu yaşına gelmişsin kullandığın kalıplara bak ya dindarların oyu bölünmesinmiş ))))) Siyaset bilimi bu kadar eziyet görmemiş olsa gerek

2009 Yerel Seçimi öncesinde Kanal B televizyonunun genel müdürü Nahit Duru, bir programında konuk ettiği daha sonra Etro Kemal olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti'nin oylarını yani dindarların oylarını bölmek için her türlü şeyliği yapmakta olduğunu program arasında şöyle anlatıyor:

"Dedim ki hocam (hocam diyerek bahsettiği kişi şimdilerde CHP milletvekili olan Mehmet Haberal) yani biz tabi bu adamlarımızı (CHP'liler) çıkaracağız; ama esas, Saadet'i (Saadet Partisi) çıkarmak lazım. Niye dedi? Dedim bunlardan (AK Parti) CHP'ye oy 1 gidecekse, Saadet'e 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz, dedi. Dedim ki, Ertan Yülek'i (o dönem Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı) tanıyorum, konuşurum, çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun. Ertan ağbiye açtım telefon; Saadet Partisi'nden istediğim adamı, genel başkanları dâhil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az 1 puan artırdı."

Google'da Kanal B + Nahit Duru yazarak arama yaparsanız Nahit Duru ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki o konuşmanın video kaydına rastlayabilirsiniz. O videoyu seyrederek, dindarların oylarını bölmek için ne şeylikler yapıldığını kulaklarınızla duyabilirsiniz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)