01-12-2014, 01:20 | #1 |
STV Son Dakika
Ariel Şaron anısına abilerin evinde düzenlenecek olan Otoriteye Saygı Maklube Yemeği'ne bütün halkımız davetlidir.
İsrail eski Başbakan'ı Ariel Şaron'un ölüm haberine salya sümük ağlayacak İlkokul öğrencileri aranmaktadır. Ücret dolgundur. İsrail'e rest çekerek tüm dünyanın nefretini kazanan Recep ile Savcı Öz'ün hikayesini konu alan “Uzundayı”, STV ekranlarında başlıyor! Zekeriya Öz'ün Kaldığı Otelin Yetkilileri İlk Kez Konuştu: "Adam aç gelmiş!" Verdiği yüklü bahşişlerle bilinen Zekeriya Öz'ün, Bakırköy Adliyesi'ne Başsavcı Vekili olarak atanması belde esnafını sevince boğdu. Ali Ağaoğlu: "Savcı Öz'ün bıyıklarına hayran kalmıştım. Araplar erkek görsün diye Dubai'ye bizzat ben gönderdim!" SON DAKİKA - Fatih Tezcan'ın evinde yapılan aramada ayakkabı kutusu içerisinde ölü kedi bulundu! Fethullah Gülen: "Mektubu Vatikan'a gönderin dedim, Başbakan'a gönderin anlamışlar." Hocaefendi'den Hakan Şükür'e yeni talimatlar: "Yeniden futbola başla, Drogba ile kanka ol, türkü ezberlet, Olimpiyatlar'a katılmasını sağla" Bank Asya'dan tüm parasını çekmek isteyen vatandaşa beddua eden banka görevlisi kendini savundu: "Eğer ben çekersem o da bana etsin!" 2. Dalga Operasyonu'nun emniyete takılmasına sinirlenen Savcı, mahalle bakkalının veresiye defterine inceleme başlattı. IHH'ya ait TIR'a yapılan operasyonda çok sayıda Kur'an-ı Kerim, Cevşen, Güllü Yasin gibi örgütsel dökümanlar ele geçirildi. İşletmesi durdurulan Akın İpek'e takılarını hibe eden gelin kızlarımıza Fethullah Hoca'dan müjde: "Ecevit'ten sıra gelirse şefaat edeceğim!" Fethullah Gülen: "Yılbaşı kutlamak müslümana caiz değildir. Yeni yıla Başbakan'a beddua ederek girin. Ben öyle yapacağım." HİZMET'TEN DEV HİZMET! Aynı bedduaları tekrarlamaktan sıkıldınız mı? Farklı beddualara mı ihtiyacınız var? ALO BEDDUA HATTI artık devrede! Meteoroloji'den Önemli Uyarı: "Hava çok soğuk, Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya gitmeyin." Meydanlara inmeye hazırlanan Hizmet Hareketi'nden polislere çağrı: "TOMA'lara ılık su koyun!" Bir oğlu AKP'li, bir oğlu Cemaat'te olan annenin hazin hikayesini konu alan "Lanetli Beddua" bu akşam STV ekranlarında. SON DAKİKA: Muhterem Hoca Efendimizin bedduaları Türk hava sahasına girmiş bulunmaktadır.
Konu akses tarafından (01-12-2014 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-14-2014, 12:45 | #2 |
Ronaldinho: "Dershanelerin kapatıldığı bir ülkede futbol oynamak istemedim."
Bülent Ersoy: "Aslanlı, kaplanlı belgesellerden çok etkilendim ve kapanmaya karar verdim. Allah STV'den razı olsun!" |
|
01-14-2014, 12:59 | #3 |
Fenerbahçe stadyumunda taraftarlar, 17 Aralık dostmodern darbe teşebbüsünü desteklemek için bağırıyorlar: Her yer darbecilik her yer vatana ihanet.
|
|
01-14-2014, 16:34 | #5 |
Sayın seyirciler, hükümet güçleri tarafından bir cemaat evine yapılan baskında, ayakkabı kutuları içinde çok sayıda ananas ve ananasların nasıl yenileceğini anlatan örgütsel döküman ele geçirildi. Evdekiler, ananasların Uganda'dan geldiğini ve kendilerinin satıcı değil yiyici olduklarını söyleyerek savunma yaptılar.
|
|
01-14-2014, 17:04 | #6 |
Flaş flaş flaş... Gözü dönmüş bir kalabalık, televizyon kanalımızın önünde nümayiş yapıyor ve hep bir ağızdan söyle bağırıyorlar: Ananas isteriz ananas; Koç'lara var da bize yok mi?
|
|
01-14-2014, 17:10 | #7 |
arkadaslar herhalde artik herkes yeterince gazini atmis oldu
bence bu tür sakalar bize yakismiyor.. herhangi bir üyenin kalbini kirdiysam özür dilerim |
|
01-14-2014, 23:46 | #8 |
Şakadan bir zarar gelmez. Sosyal medyaya bir bakın, karşı taraf çok gergin ve çok aşağılayıcı ifadeler kullanıyorlar.
|
|
01-15-2014, 00:09 | #9 |
Sevgili akses karşı sosyal medya ile biz ahlaken aynımı olmak mecburiyetindeyiz,
ışıkveren kardeşime katılıyorum, en güzel hesap soran (c.c.) gerekeni yapacaktır, ben onları Mevlama havale ediyor, masum ve temiz olan tarafa ait olduğumdan gurur duyuyorum selam ve dua ile. |
|
01-15-2014, 00:16 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|