01-26-2014, 02:24 | #181 | |||||||
Alıntı:
Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sembol lideri olan AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gülen Cemaati'ne altın çağını yaşattığını anlatıyor.
Konu Cihannur tarafından (01-26-2014 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
01-26-2014, 03:41 | #182 |
Dünyanın dört bir tarafında ögrenci diye yetiştirmiş oldukları insanlar yarın bir gün türkiyenin belirli makamlarını nasıl hile ile ele gecirdiyseler aynısınıda orada yapacaklar
Sonrada o devletin başındaki insanlara kasetin var ses kaydın var diye santaj yapıp istediklerini elde etmeye çalışacaklar Yani kısacası bunlar ögrenci falan yetiştirmiyor, ajan yetiştiriyorlar. Siz ne derseniz deyin, son haftalarda yaşanan alçakca oyunları görünce aklımdan geçenleri yazdım bu benim fikrim. |
|
04-30-2014, 15:20 | #183 |
Bence dersane kapatılmalı. Ama ondan önce eğitim sistemi buna uygun olarak değiştirilmeli. Mesela okulda öğrenci 10 soruluk klasik sınava giriyor ama lise veya üniversiteye gitmek için girdiği sınav test ve süre geniş değil aynı zamanda zamana karşıda yarışıyo. Okullardaki sınav sistemi bu sınavlara uygun olursa bencede kapatılmalı
|
|
08-15-2014, 03:09 | #184 |
Dershanelerin yerine aktif olacak Özel Okullar tam oturacaksa kapatılsın. Ancak Özel Okullarını devlet yaparsa ücretde de makul olursa halk tarafından daha makul olacaktır.
|
|
02-06-2015, 19:41 | #185 |
femi kapat gerisi kalsın
|
|
03-20-2015, 17:57 | #186 |
Kapatılmalı aynı zamanda da devlet okullarinda verilen eğitimde yenilikler yapılmalı yoksa 1 ders düzgün anlatıldıktan sonra 10 kere dinlemenin bir manası yok.
|
|
03-21-2015, 02:16 | #187 |
kesinlkler kapatılmalı geç bile kalındı
|
|
03-22-2015, 05:16 | #188 |
Önceden imam hatipleri kapatıyorlardı, önlerini kesiyorlardı katsayı engeliyle, fişlemelerle devletten ayıklıyorlardı.
Şimdi imam hatipliler gibi tertemiz, ülkesini satmayacak kendini satmayacak milletine hizmet edecek insanları yetiştiren, yezitleri korkutan cemaat dersanelerini kapatıyorlar. Çünkü buradan yetişenler reza zarrab gibilerin önüne yatması, koluna 700 binlik saat takması ortalıkta zilyon tane yalan sıkması, hırsızları yakalayan polislerin peşine düşmesi en görülmeyecek kişilerdir. Dün irtica diye yapılan devletten milleti ayıklama, dinden eğitimden koparma bugün 'paralelle' mücadele diyerek yapılıyor! Yeni irtica=paralel Hizmet hareketinin bitirilmeye çalışılması, dersanelerin kapatılması güneydoğuyu ateşe atmak içindir ayrıca. Bolgedeki gençleri pkk yandaşlarından dini ve ilmi eğitimle uzak tutuluyorlar. Güneydoğua bir sulh adacıkları oluşturuyor cemaat ve dersaneleri fitnelerin başını eziyorlar. Hatta bunu bir sabah yazarı bile yazmıştı; AKP ELİYLE 28 ŞUBAT YAPILIYOR ! |
|
03-22-2015, 20:26 | #189 |
kökü bile kazınmalı ne gerek var okul varken parası olmayanın 2. sınıf olduğu tüm uygulamalar kaldırılmalı
|
|
05-31-2015, 21:49 | #190 |
Okullardaki eğitim çok kötü, dersanelerdeki eğitim de göz boyama. İkiside sorgulanmalı.
Öncelikle öğretmen olmak zorlaştırılmalı. Her önüne gelen öğretmenlik mezunu oluyor. Öğretmenlik sadece bir konuyu süper derecede bilmek değil, pratik mülakatları oluşturulmalı mesleğe yatkınlıklar ve bilgiyi aktarma kabiliyeti ölçülmeli. Sınıfta gazete okuyup çocukları öylesine bırakan onlarca öğretmenler var. Eğitim sisteminde sürekli yıllar ile oynamak yada sınav sistemlerini değiştirmek değilde, eğitimin niteliğine dönük çalışmalar yapılmalı. Bu konuda Profesyonel bir çalışma yapılmazsa bilgi toplumundan cahil bir gençlik yetişecek. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|