10-11-2007, 12:41 | #1 |
FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ
Zico idmanı kapattı
Bir gün önce, "basına açık" denilen Fenerbahçe idmanı dün sürpriz bir kararla medyaya kapatıldı. Teknik direktör Zico'nun, "Taktik çalışacağız" sözleri ise "Milliler yok, takım eksik. Taktik mi çalışılır" denilerek samimi bulunmadı. Brezilyalı hoca bugün 10.00'da yapılacak antrenmanın ise basına açık olacağını söyledi. Berlin geliyor Fenerbahçe'de şans bulamayan Semih'in peşini Almanlar bırakmıyor. Hertha Berlin'in ocak ayında resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih de şu anda önerilen, "Nikâh tazeleyelim" önerilerini geri çeviriyor. Oyuncu, Almanya'ya gitmek istiyor. İsteyince oynuyorlar Fenerbahçe taraftarı, Avrupa'da başarılı, ligde başarısız olan takımın şifresini çözdü. 'maraton. com.tr'nin anketine katılanların yüzde 53'ü, "Oyuncular maç seçiyor, rakibe göre oynuyor" şıkkını işaretledi. Bin 500 kişinin katıldığı ankette, "Zico lige motive edemiyor" diyenlerin oranı yüzde 26'yı buluyor. ‘Gitmek isteyene güle güle’ Mateja Kezman, sonunda Zico’nun da tepesini attırdı. Her zaman sahip çıktığı, en zor anında destek verdiği oyuncusunun, “Ülkemden hoca getirebilirim” sözlerine bozulan tecrübeli hoca, kendisiyle bir görüşme yapıp, gözdağı verdi. “Buranın tek patronu benim” diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, şunları söyledi: “Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Eğer bir futbolcu Fenerbahçe’yi istemiyorsa, kendisine her konuda yardımcı oluruz.” Roberto Carlos: Çıkış başlıyor Kanarya’nın yıldızı Roberto Carlos’tan taraftara mesaj var. Brezilyalı oyuncu, bu haftadan itibaren çıkışa geçeceklerini iddia etti. Cesur, yürekli ve savaşan bir takım olduklarını dile getiren Sambacı, “Bu özelliğimizi Şampiyonlar Ligi’nde herkese gösterdik. Ancak ligde şu ana dek istediğimiz sonuçları alamadık. Artık ligde de çıkışa geçme zamanı geldi. Konyaspor maçıyla birlikte çıkışımızın başlayacağına inanıyorum. Rakiplerimizi Kadıköy’de tek tek yenerek, gücümüzü göstereceğiz” diye konuştu. Golcülerin büyük rekabeti Manisaspor maçında kırmızı kart gören Kezman’ın Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarında oynayamayacak olması yüzünden arayışa giren teknik direktör Zico, forvette kimi oynatacağı konusunda kararsız kaldı. Colin Kazım, Deivid ve Semih arasında tercih yapmakta zorlanan Brezilyalı hocanın, 10 gün boyunca yapılacak antrenmanlarda bu 3 oyuncuyu da deneyeceği ve ona göre bir karar vereceği belirlendi. Tecrübeli teknik adamın, özellikle Deivid’i kanatta mı, forvette mi oynatacağı konusunda sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Semih forvette oynarsa Deivid eski yerinde kalacak. Deivid forvete çekilirse Colin Kazım onun yerine geçecek. Deivid’in yerinde kalıp, Colin’in forvette görev yapması da söz konusu. ‘Yanlış anlaşıldım’ KEZMAN, FB TV’ye yaptığı açıklamada, ülkesinden antrenör getireceği haberlerine açıklık getirirken yanlış anlaşılmaktan yakındı.Türkiye’ye dönen Kezman, “Yeni bir antrenör getireceğimi söylemedim. Sadece özel bir kondisyoner veya fizyoterapistle çalışabileceğimi söyledim” dedi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|