07-15-2014, 03:32 | #1 |
Çatı Aday Ekmek için Ekmeleddin'e Pepee Şoku: İki Ekmek Aldım
Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na Pepee şoku
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim sloganı olarak 'Ekmek için Ekmeleddin' olmasıyla beraber sosyal medyada farklı görüşler yankılandı. Çatı aday olarak cumhurbaşkanlığı seçimine katılan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sloganının "Ekmek için Ekmeleddin" olması ile birlikte sosyal medyada farklı görüşler ortaya çıktı. Sonuncusu ise Pepee'nin ekmek şarkısı. Pepee'nin ekmek şarkısı Çocukların gelişimine yönelik eğitici şarkılardan bir tanesi olan Pepee'nin ekmek adlı şarkısı sosyal medyada İhsanoğlu'nun olarak lanse edilince en çok paylaşılanlar arasına girdi. Kaynak Star 11.07.2014
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2014, 03:39 | #2 |
Gökçek, İhsanoğlu'nu fena ti'ye aldı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden yaptığı espirili göndermelerine bir yenisini daha ekledi. Melih Gökçek, CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Köşk yarışında kullanacağı "Ekmek için Ekmeleddin" slogana atıfta bulunarak Twitter'da bir video paylaştı. Gökçek’in paylaştığı video sosyal medya üzerinde büyük yankı buldu. Melih Gökçek, Pepee'nin "İki Ekmek Aldım" videosunu, "Bence Ekmel Bey bu şarkıda ısrar etmeli :) kesin + puan yazar :)" tweeti ile paylaştı. Kaynak Haber 7 12.07.2014 |
|
07-15-2014, 03:41 | #3 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
çatı aday, chp, chp absürtlükleri, cumhuriyet halk partisi, ekmek için ekmeleddin, ekmeleddin ihsanoğlu, iki ekmek aldım, pepee |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|