AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-24-2014, 14:43   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Fatih Altaylı - Bolluk Ülkesi Türkiye
Fatih Altaylı



Bolluk Ülkesi Türkiye


Öyle veya böyle AK Parti’nin Türkiye’yi bir bolluk ülkesi hâline getirdiği tartışılmaz bir gerçek.

Mesela her yer mall dolu. Yanlış anlamayın “mal” değil “mall” yani “mol”. Hiçbir yerde bu kadar “mall” bolluğu yok.

Hepsinin içi insan dolu. Gerçi alışveriş yapmıyorlar pek ama yiyorlar, sıcaktan veya soğuktan korunuyor hoşça vakit geçiriyorlar.

Lüks otomobil bolluğu da var mesela. Her yer Ferrari, Lamborghini dolu. Galeriler taşıyor. İnternete girin “Ferrari” yazın 300 tane var satılık. Lamborghini o kadar bol değil, 100 kadar bulabilirsiniz. Bentley, Rolls-Royce hepsi dolu. Range Rover yok satıyor. 6 ay kuyruk var 280 bin Euro’luk modelinde.

Porsche zaten sebil.

Tekne yat gani. 10 sene önce 20 metre teknesi olana “Gemisi var” deniyordu. Şimdi ortalık mega yattan geçilmiyor. 40 metre, 50 metre. Allah ne verdiyse. Koylarda yer yok demir atacak. Yat bol da, Allah vergisi olduğu için koy bol değil.

Havayollarındaki gelişme muazzam. Pegasus’u, Atlas’ı Onur’u geçtim, özel uçak patlaması var.

Hangarlar almıyor artık özel uçakları. Belediye Yeşiköy’e “İSPARK” koyacakmış özel jetler için. O kadar bol.

Zenginler böyle de fakir fukaranın durumu farklı mı? Orada da bir bolluk var. Hepsinde bol bol kredi kartı. Kartı bol olanın borcu da bol. Hâliyle bankaların da bol bol alacağı var vatandaştan.

Ev desen her şeyden bol. Dağ taş ev oluyor. Alan bir tane daha alıyor. O kadar bol ki, neredeyse millet bir tarafına sürecek bolluktan.

Kendi kendime sorup duruyordum “Bu bolluk nereye kadar” diye. Sonunda zirveyi gördük. O kadar bolluk ülkesiyiz ki, o bolluk ülke yönetimine de yansıdı.

Cumhurbaşkanlığında ve Başbakanlıkta da bolluk dönemi başladı.

Bugüne kadar, daha doğrusu “eski Türkiye”de 1 Cumhurbaşkanımız olurdu, bir de Başbakanımız. Bolluktan ne yapacağımızı şaşırdık.

Şimdi aynı anda 2 Cumhurbaşkanımız 2 de Başbakanımız var.

Bu kadar bolluk sadece Türkiye’de var. Allah bin bereket versin.

Habertürk 24.08.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi