![]() |
#1051 |
![]() 1.MEHMET
2.28 3.GAZİANTEP 4FUTBOL 5.MÜZİK. 6.HAYIR. 7.GÜL. 8.OLDUM. 9.TÜRKÇEM YETER. 10.GENÇLERE ÖZEL. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
![]() 1-Saat kaç ? sanırım gece 1 şu an
2-İsim? ![]() ![]() ![]() 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 bitiyor akrepp 4-Dövmen varmı ? cıks yoks 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? nayırr 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? heçbiri gayrı böcek boyası fare kanı sevmem ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? 13 her zaman iyidir ![]() 9-Sevdiğin müzik türü? MÜZİK HARAMDIR HARAM ŞEY SEVİLİR Mİ ![]() 10-En sevdiğin çiçek ? kolonya çiçeğii 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? küfür hakaret işin içine girdimi bitiyorum 12-Sevdiğin renkler? valla gri niyese çekici be 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? dünyaca ünlü bir elektrik mühendisi ve adı duyulmuş bir öğretmen 14-Aşık mısın? yoks olmicam da 15-Ailenle misin, tek mi? aileyle de sonra ilk fırsatta kurtulcam inşlh tek yaşamak forever 16-Tuttuğun takım ? milli takım ![]() 17-OLmazsa olmazın ? evde yanlızken laptopu açıp nette gezinirken elimde tavuk/et dürümümle ardından yiyeceğim şam tatlım olursa o anı sanırım çoğu şeye değişmemm ![]() 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? arkadaşım yoks ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? evimi ![]() 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bugünde yaşadığım ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? öğrencimin gelip beni kandırmaya çalışması ![]() 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? yine kendim ![]() 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öyle bir durumda olmam ki açık sözlüyümdür ![]() 24-Takma adın ? yoks ![]() 25-En sevdiğin spor? şınav kol halteri mekik ![]() 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlü evettts ![]() 27-Konuştuğun diller? anadilim yeter ama ingilizceyi de çat pat biliyoruz işte ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bu sorunun amacı yok bence kaldırsan iyi olur ![]() 29-İş , Okul? gencecik yeni bir öğretmenim ben ama okulum bende kalsın ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
![]() 1)17:52 2)OKAN 3)21 AKREP BURCU 4)HAYIR 5)YANİ HIÇKIRIKLARLA OLMASADA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
![]() selamu aleyküm adım Barış 25 yaşındayım Ankara da ikamet ediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
![]() SLM ARKADAŞLAR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
![]() Coşkun Altuntaş
Memleket: Şırnak Yaşadığım Şehir: İstanbul Kur’an, öyle bir merhemdir ki: Sesi ayrı derde, sözü ayrı derde, Anlamı ayrı derde, te’vili ayrı derde, Hikmeti ayrı derde, hükmü ayrı derde, Kıssası ayrı derde çaredir.. Kur’an’dır bütün dertlere çare olan..[/B] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
![]() Ben Sami YEŞİLDEMİR 1994 Osmaniye doğumluyum ailem Osmaniye de yaşıyor ben burada devletimizin yurdunda kalıyorum İİBF de Maliye okuyorum annem babam hayatta ve birlikte yaşıyorlar ben dahil 5 kardeşiz ve Galatasarayı tutuyorum . Elimden geldigince aktif bi üye olmak istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
![]() 1-saat 18:10
2-Mert Han 3-22 yaşındayım, koç burcuyum sanırım ![]() 4-Dövmem yok ama yaptırmayı düşünüyorum 5-Hayır 6-Farketmez. 8-9 9-Rap, rock, pop müzik sevmem 10-Bilmem, güzel koksun yeter 11-Küfürlü, kabasaba 12-Lacivert 13-Pek hayal edemiyorum ama biranönce okulumu bitirip hayata atılmak istiyorum. 14-Evet ![]() 15-3 senedir tek başıma yaşıyorum 16-Galatasaray 17-Sağlık ve huzur 18-Var 19-Daha sakin ve rahat olmayı 20-Lan yine mi geç kaldım!!! 21-Eşşek şakaları 22-Tabikii Başbakanımız, ama mümkün değil ![]() 23-Sana hastayım ![]() 24-Yok. 25-Basketbol ve futbol 26-Biraz utangaç sayılırım 27-Türkçe, orta seviye ingilizce 28-Eyvallah! 29-Üniversite öğrencisiyim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
![]() Mustafa Özcan 1990 izmir dogumluyum.kokenim giritli.muhasebe okudum fakat muzikle ve siyasetle ilgileniyorum.ailemde hatta neredeyse sulalemde tek ak partili olan ve inanan benim.insallah onlarida dogru yola yonelticem zamanla.niyetim bu kararliligimi yalnizca forumda deil bulundugum bolgedede aktif olarak surdurmektir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
![]() 1-17.00
2-gamze 3-ikizler 4-hayır 5- 6-tabiki kolaturka 8-29 9-kulağa itap etsin yeter 10-kardelen 11-cahil insanlarla sohbet etmek 12-mavi . 13-Huzurlu bir tolum içinde yaşayan bir vatandaş olarak 14-hayır 15-ailemle 16-Fenerbahçeee 17-güven sadakat 18-var 19-yaşadığım yeri 20-nasıl bir güne uyandığıma bağlı 21-saygısızlık 22-idolüm rte 25-badminton 26-açıksözlü 27-ingilizce almanca 28-edep 29-lise öğrencisiyim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
|
|