02-10-2015, 02:32 | #1 |
Fenerbahçe'nin Kaptanı Kaleci Volkan Demirel, TrabzonsporBaşkanının Anasına Küfretmiş
''İki tane o..... çocuğu yüzünden''
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı Caner Erkin'den sonra Volkan Demirel'in de başını yakacak. Cumartesi günü oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmadan sonra yaşanan olaylar zincirine sarı-lacivertli takımın file bekçisi Volkan'ın da dahil olduğu ve soyunma odası koridorunda küfür ettiği için pazartesi günü tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi. ''İKİ TANE O..... ÇOCUĞUNUN'' Maçın hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcılarıyla kısa bir diyalog içine giren Volkan'ın soyunma odası koridoruna hakemlerden birkaç metre önde girdiği ve, "İki tane o... çocuğunun açıklamalarından etkilenip maç yönetiyorsunuz. Göz göre göre penaltımızı vermediniz" ifadelerini kullandığı belirlendi. Volkan'ın yüksek sesle sarf ettiği bu sözlerin maçın temsilcisi tarafından rapor edildiği ve pazartesi günü TFF'ye ulaştırılacağı kaydedildi. 1 İLA 3 MAÇ ARASI CEZA Direkt olarak hakemin yüzüne söylenmemesine karşın yakın mesafeden ve onların işiteceği tonda kullanılan bu sözler nedeniyle Volkan'ın tedbirli olarak sevkinin yapılacağı için hafta içinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyemeyeceği, "centilmenliğe aykırı sözler" başlıklı disiplin talimatına göre de 1 ila 3 maç arası ceza almasının gündemde olduğu bildirildi. Kaynak Tüm Spor 08.02.2015
Konu Cihannur tarafından (02-11-2015 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-10-2015, 02:42 | #2 |
Volkan Demirel PFDK'lık oldu
TFF Hukuk Kurulu, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası hakem Bülent Yıldırım ve yardımcılarına hakaret ettiği iddia edilen Volkan Demirel, PFDK'ya sevk edildi. Haftasonu oynanan karşılaşma sonrasi Fenerbahçe takım kaptanı Volkan Demirel'in stat koridorlarında hakem Bülent Yıldırım ve ekibi için "İki o..... çocuğunun açıklamalarından etkilenip karar veriyorsunuz" dediği iddia edilmişti. Volkan'ın bu sözlerinin maçın temsilcisi tarafından rapora yazıldığı ve tecrübeli file bekçisinin PFDK'ya sevk edildiği bildirildi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun da hakemden konuyla ilgili ek rapor isteyeceği de belirtildi. Kaynak Fanatik 09.02.2015 |
|
02-10-2015, 03:19 | #3 | |||
Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel, geçen sene 25 Ağustos 2014 tarihinde Süper Kupa Finali sonrasında yaptığı açıklamada Galatasaraylı Futbolcu Felipe Melo'yu sokak köpeğine benzeterek ona şöyle hakaret etmişti: "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin; yoksa olmayacak yani bana kalacak bu iş, ben de ceza alırım falan diye korkuyorum."
Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel, Galatasaraylı Futbolcu Felipe Melo'ya sokak köpeği diyerek hakaret ettikten sonra aradan 6 ay geçmeden şimdi de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na o... çocuğu diyerek küfretmiş. Futbol disiplin talimatnamesine göre Volkan Demirel'in 2 ila 5 maç arası ceza alması bekleniyor. Felipe Melo'ya hakaret ettikten sonra aradan daha 6 ay bile geçmeden bu sefer de Trabzonspor Başkanının annesine küfrettiği gerekçesiyle pfdkya sevk edildiğine göre Volkan Demirel en az 3 maç ceza almalıdır; cezanın caydırıcı olması için 4 ya da 5 maçla da cezalandırılabilir. Konu Cihannur tarafından (02-10-2015 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.. |
||||
02-10-2015, 03:27 | #4 |
Volkan Demirel bir millî maç öncesinde ısınırken bir taraftar tarafından kendisine küfür edildiği gerekçesiyle o millî maçı oynamaktan vazgeçtiği için bazı deplasmanlarda taraftarlar ona 'vatan haini' diyerek tezahüratta bulunuyorlar. Volkan Demirel'in bu küfür olayından sonra artık ona 'küfürbaz vatan haini' diyerek de bağırabilirler. Yazık!
Konu Cihannur tarafından (02-10-2015 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-11-2015, 02:20 | #5 |
F.Bahçe kaptanı ölmüş anamıza küfretti!
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Arslan, bomba açıklamalar yaptı. Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, PFDK'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na verilen 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası ile ilgili TRT Spor'da yayınlanan Sporda Bugün programına gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Yakup Aslan'ın açıklamaları şöyle.. TÜRK FUTBOLUNA GEÇMİŞ OLSUN "Verilen cezalar için Türk futboluna geçmiş olsun, bize değil. Trabzonspor Kulübü'nün basın sözcüsü olarak benim suçum ne? Haksızlıkların bitmesi için demeç veriyorum. Trabzonspor Kulübü'ne ve Başkan'a verilen cezalar Türk futbolunda bir ilktir. Verilen cezalar gösteriyor ki Türk futbol tarihinde en büyük suçu biz işledik" "Yıldırım Demirören, açıklamalarıyla Tahkim Kurulu'nu etkilemeye çalışıyor. Biz ne yapalım, savcılığa mı gidelim? Bu ülkede hakem odası basan, hakemi tehdit eden başkanlardan daha ağır suç işlemişiz gibi ceza kestiler bize." İSMİNİ AĞZIMA ALMAK... "Aziz Yıldırım'ın ismini ağzıma almak, adını zikretmek istemiyorum. Bizim başkanımız sadece hakemi aradı, başka ne yaptı? Biz Trabzonspor Kulübü olduğumuz için bunlar oluyor çünkü kulübümüzün adı farklı. Ben inanıyorum ki Tahkim Kurulu cezaları kaldıracaktır ya da azaltacaktır." ÖZGÜRLÜĞÜM NERDE? "Bizim başkanımız Hacıosmanoğlu'nun yaptıkları geleneklere uygundur demedik zaten. Daha önce PFDK'ya sevk edilen Bülent Uygun, Şükrü Ergün, İlhan Cavcav gibi isimlerin cezaları kaldırıldı ya da indirildi. Verdiğim demeçlerin hangisinden beni sorumlu tutup ceza verdiler. Açıklamalarımdan dolayı ceza alacaksam benim ifade özgürlüğüm nerede kaldı? Daha önce yaşanan olaylarla ilgili TFF konuşmak istemiyordu ama bizimle ilgili siteden açıklama yapılıyor. Bu sezon yapılan haksızlıklar ve hakem hatalarında ne kadar zarar gördüğümüzü tüm camia biliyor. Başkanımız son çare olarak bu yola gitti. Kurallara aykırı olabilir ama bu kadar büyütülecek bir mevzu mu? Bülent Yıldırım çıksın desin ki İbrahim Hacıosmanoğlu hareket etti, tehdit etti diye. Öyle bir durum yok ki." FENERBAHÇE KAPTANI KÜFÜR ETTİ "Yıldırım Demirören, açıklamalarıyla Tahkim Kurulunu etkilemeye çalışıyor. Yıldırım Demirören, hakem odası basıldığında savcılığa suç duyurusu var mıydı? Kendi kendileri ile çelişiyor. Bu hukuk cinayetidir. Fenerbahçe puan kaybetti. Bağırıp çağırdığı için bunlar oluyor. Bu işin dozu kaçtı. Türk futbolu kaybedecektir. Fenerbahçe kaptanı maçtan sonra ana avrat küfrediyor bizimle ilgili. Esas suç budur. Fenerbahçe kaptanı ölmüş anamıza küfretti. Ona söyleyecek çok söz bulamıyorum. Ben onların yaşayan annelerine küfür etmiyorum. Benim için bütün anneler kutsaldır." Kaynak İnternet Spor 11.02.2015 |
|
02-12-2015, 22:31 | #6 |
Fenerbahçe'nin kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun anasına küfretmesi sebebiyle 4 maçtan men edilerek cezalandırıldı.
Konu Cihannur tarafından (02-12-2015 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-12-2015, 22:34 | #7 |
İşte Volkan Demirel'in cezası!
PFDK, Fenerbahçeli Volkan Demirel'e 4, Caner Erkin'e 1 maç men cezası verdi. Volkan, Galatasaray derbisinde forma giyebilecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e 4 maç men, futbolcu Caner Erkin'e 1 maç men, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya da 45 gün hak mahrumiyeti cezaları verdi. Kurul toplantısından sonra yapılan açıklamaya göre Volkan, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları maçın ardından rakip takım idarecisine yönelik hakareti nedeniyle 4 maçın yanı sıra 23 bin 500 lira da para cezası aldı. Bordo-mavili ekiple yapılan maçın ardından kırmızı kart gören Caner Erkin'e, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 13 bin lira para cezası verildi. Yönetici Mahmut Uslu ise Trabzonspor maçının ardından sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle hak mahrumiyeti cezasının yanında 30 bin lira da para cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe Kulübü de Trabzonspor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın, bu sezon ev sahibi olduğu bir müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin lira ile cezalandırıldı. Bu arada, ligde gördüğü kırmızı kartın ardından Çaykur Rizespor ile yapılan kupa mücadelesinde forma giymeyen Caner, hafta sonu ligde oynayabilecek. Volkan Demirel'in cezalı olduğu maçlar Türkiye Kupası'nda oynanmış olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı (11.02.2015) Spor Toto Süper Lig 20. Hafta Gaziantepspor - Fenerbahçe (14.02.2015) Spor Toto Süper Lig 21. Hafta Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor (23.02.2015) Spor Toto Süper Lig 22. Hafta Torku Konyaspor - Fenerbahçe (28.02.2015) Galatasaray derbisinde sahada Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Fenerbahçe-Galatasaray (08.03.2015) İşte yapılan açıklama "FENERBAHÇE A.Ş.'nin 07.02.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu VOLKAN DEMİREL'in, rakip takım idarecisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 23.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir." Kaynak Milliyet 12.02.2015 |
|
02-13-2015, 02:01 | #8 |
Trabzonspor'dan ilk açıklama
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Arslan, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e PFDK tarafından verilen 4 maçlık cezayı değerlendirdi. Yapılan küfrün çok ağır, ancak cezasının küfre oranla çok hafif olduğunu savunan Arslan, şunları söyledi: "Bu küfürler aslında bizim nezdimizde tüm Türk analarına ve Türk Futbolu'na yapılmıştır. Türk insanının en kutsal varlığı olan anasına yapılmıştır. İnsan kutsal değerleri için yaşar. Bu hareket futbolun kalbine ve barış ruhuna saplanan bir hançerdir. Bu hançeri saplayan kim olursa olsun, bir daha buna yeltenmemesi için en ağır cezayı almalıdır. Bizim ölmüş analarımıza yapılan küfrün karşılığı bu olamaz. İnsanlar namusu için yaşar. Benim hakaret içermeyen demeçlerime ve başkanımızın TFF nezdinde cezası dahi tanımlanmamış olan hakemin aranması olayına Türk Futbol Tarihi'nin en ağır cezalarını önerenlerin bu kadar basit bir cezayı nasıl verebildiğini anlamak mümkün değildir." NASIL KARŞILIK VERECEĞİZ "Biz bu aşamadan sonra bu küfürlere nasıl karşılık vereceğimizi plânlıyoruz. En kısa süre içinde mahkemelerde hakkımızı arayacağız. Bu işin peşini bırakmayacağız. Aynı eylemleri defalarca değişik kişilere ve değişik şekillerde yapma cüretini ve densizliğini gösteren bu tür kişileri Türk Futbol arenasından silmek gerekir. Eminim ki kamuoyunun ekseri kısmı da bu düşüncededir". Kaynak Fotomaç 12.02.2015 |
|
02-13-2015, 02:02 | #9 |
|
|
02-20-2015, 18:19 | #10 |
Volkan Demirel cezayı göze almış!
"Sadece kendi kendime söylendim" savunması yapan Volkan Demirel'in hakem Bülent Yıldırım'ın uyarısına, "Ceza alırsam alayım ne olacak" cevabı verdiği ortaya çıktı. Rakip takım kulüp başkanına hakaret ettiği gerekçesiyle aldığı 4 maçlık men cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan Volkan Demirel'in Trabzonspor maçı sonrası koridorda hakem Bülent Yıldırım ile arasında geçen ve raporlara da yansıyan çarpıcı diyaloğa Sporx.com ulaştı. "İki tane o... çocuğu aradı ve bundan etkilendiniz" sözlerinden dolayı PFDK tarafından 4 maç men cezasına çarptırılan ve buna karşılık Tahkim Kuruluna, "Sinirliydim kendi kendime söylerdim" savunması yapan Volkan Demirel'in koridorda hakem Bülent Yıldırım'ın kullandığı bu sözlerden dolayı, "Volkan ceza alırsın, lütfen yapma" uyarısına, "Alırsam alayım ne olacak" diyerek karşılık verdiği ortaya çıktı. Normalde ilgili talimat maddesine göre 2 maç ceza alacak olan Volkan Demirel'in hakem Bülent Yıldırım'ın bu uyarısına rağmen hakeret içerikli sözlerini üç dört kez hem de koridorun farklı noktalarda tekrarlaması Fenerbahçe kalecisinin faturasını ağırlaştıran en önemli etken oldu. Bu arada Volkan Demirel'in sadece maçın temsilcisi Akın Kılavuz'un raporu doğrultusunda ceza aldığı iddiarına karşılık Fenerbahçe kalecisinin koridordaki söylemlerinin hem orta hakem Bülent Yıldırım'ın hem de 4. hakem Deniz Çoban'ın raporunda da yer aldığı ortaya çıktı. Kaynak Spor X 20.02.2015 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|