AK Gençliğin Buluşma Noktası
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.

Stil
Seçenekler

Alt 11-07-2015, 04:55   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart FB Efsanesi Alex de Souza'dan FB Başkanı Aziz Yıldırım'a: Makbuzlardaki İmzalar Sahte
Alex'den Aziz Yıldırım'a cevap: O imzalar benim değil!

Fenerbahçe'nin iki efsane isminin karşılıklı atışmaları sürüyor. Alex'ten Aziz Yıldırım'ın belgeli açıklamasına cevap gecikmedi.

Fenerbahçe'nin iki efsane isminin karşılıklı atışmaları sürüyor. Aziz Yıldırım'ın, Alex'i hedef alan zehir zemberek açıklamasından sonra Brezilyalı yıldız da sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Alex de Souza'nın geçtiğimiz günlerde Brezilya basınında çıkan 'Sevilla maçı ve prim' açıklamaları ile bugün Aziz Yıldırım'ın cevabından sonra Brezilyalı yıldızdan konu hakkında bir açıklama daha geldi.

Alex de Souza sosyal medya üzerinden şu açıklamayı paylaştı:

"Aziz Başkan, 2004-12 yılları arasında büyük bir tarih yaşadık. Bazı anları olumlu bazı anları olumsuzdu. Ama hayat da böyledir zaten ve spor da farklı değildir. Şimdi ben Brezilya'da döneminizde kulübümün bütün sporlarda bir çok kupalar kazanmasını istiyorum. Fenerbahçe ile bizzat para konusunu sadece 2011-2013 dönemi sözleşme yenilenmesinde konuştum. Daha öncesi ile hep Juan Figer ilgilendi. Kulüpten hakkım olmayan bir sent bile istemedim ama kulüp ve başkanın taahhüt ettiğinin de hesabını sordum. Belki kendisi para ile performans arttırabileceğini düşünüyordu ama benimki hiç paraya bağlı değişmedi. Trivela sitesinde benim röportajımı nasıl tercüme ettiler bilmiyorum ama sadece Sevilla maçı devre arasında olan bir olayı anlattım. Beni devamlı itham ettiği gibi parayı düşünen birisi olsaydım beni göndermek istediğinde Türkiye'de kalmayı seçerdim ya da hâlâ futbol oynuyor olurdum. Hikayeler anlatılır ve herkes duymak istediği şeklini duyar. Başkan, benim imzam 2004 yılında gelirken attığım ve 2012 yılında ayrılırken attığımla aynı, hiç değişmedi. Bakın ve ne sonuç çıkarılması gerekiyorsa çıkarın. Size mutluluklar dilerim Başkan. Ben olumlu şeyleri aklımda tutmak istiyorum. Kulübümün hep en iyi olmasını dilerim. Fenerbahçenin katıldığı bütün turnuvaları kazanmasını umarım."

Kaynak

F5 Haber 07.11.2015

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-07-2015, 05:25   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fenerbahçe'nin efsanelerinden Alex de Souza'nın Aziz Yıldırım'a tepkisi çok sert oldu. Alex de Souza, Fenerbahçe spor kulübünü ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı çok ağır bir biçimde sahtekârlıkla itham ediyor. Alex, kendi imzasının Fenerbahçe'de futbol oynadığı 2004-2012 yılları arasında hiç değişmediğini, Fenerbahçe kulübünün kamuoyuna açıkladığı makbuzlardaki imzaların sahte olduğunu, kendisine ait olmadığını belirtiyor.

Fenerbahçe kulübünün kamuoyuna açıkladığı makbuzlar

Alex de Souza'nın Instagram hesabında gösterdiği belgeler

Yukarıdaki belgelerdeki imzalara bakınca Alex de Souza'nın bu konuda haklı olduğu ve doğruyu söylediği izlenimi ediniyoruz. Fenerbahçe'nin bu konuda açıklama yapması gerekiyor yoksa kendi üzerinde makbuzlara sahte imza attırdığı şüphesi kalacak.

Konu Cihannur tarafından (11-07-2015 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
alex de souza, alex de souza'dan, aziz yıldırım, aziz yıldırım'a, en büyük efsanelerinden, fb, fb başkanı, fenerbahçe, fenerbahçe başkanı, fenerbahçe efsanelerinden, imzalar sahte, makbuzlardaki imzalar, sert tepki

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)