12-19-2017, 18:20 | #1 |
Serdar Gürler: İnsan, Vodafone Park'a Girdiği Zaman İster İstemez Beşiktaşlı Oluyor
Serdar Gürler'den Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor itirafları
Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'da forma giyen Serdar Gürler, beIN Sports Haber'e konuştu. Osmanlıspor'un önemli isimlerinden Serdar Gürler, beIN Sports Haber'de yayınlanan VIP programının sorularını yanıtladı. "Benim İçin 'Havalı, G.Saray'ı Seçmedi' Dediler" Galatasaray'a transfer olmama nedenini açıklayan Serdar Gürler "Adım çok takımla anıldı. Galatasaray ilgileniyor dediğimde 'Serdar havalı, Galatasaray'ı seçmedi' dediler. Ben havalı biri değilim. Ben, eşimle teklifleri değerlendirdim ve en doğru kararı verdim. Çocuğum olmuştu ve Ankara'da kaldım. Düzenimizi kurmuştuk. Konyaspor'dan teklif aldım. En hayırlısının Osmanlıspor olduğunu düşündüm" dedi. "Trabzonspor Yanlış Tercihti!" Trabzonspor'un kariyerinde hatalı bir tercih olduğunu açıklayan Serdar Gürler "Trabzonspor, kariyerimdeki en yanlış tercih. Yanlış insanlara denk geldim diyebilirim. Sağolsun İbrahim Hacıosmanoğlu bana sahip çıktı. Hami Mandıralı beni istedi. Para falan hiç bir şey konuşmadım. Sezon başı Hami Mandıralı gitti, Vahid Halilhodzic geldi. Kötü gitmeye başladık ama antrenmanları hiç bırakmadım. Karabükspor maçında beni kadroya aldı ve 10 numara oynattı. Fena oynamadım. Sonra beni üst üste oynattı. Sonra Akhisar maçında beni kadroya almadı, anlamadım. Konyaspor maçında beni yedek bıraktı. Giderken, Hacıosmanoğlu'na "Başkan özür dilerim, Serdar iyi futbolcu ama onu oynatamadım" demiş" diye konuştu. "Vodafone Park'a Girdiğimde..." Vodafone Park'ın en iyi atmosfere sahip stat olduğunu söyleyen Serdar Gürler "Galatasaray'a karşı ilk maçıma çıktım. TT Arena'da oynadık. Drogba falan oynuyor. Sonda Drogba ile beraberim. Herkes yürüyor, ben dalmış ve şaşkın şakın Drogba'ya bakıyorum. Bir baktım Drogba da yürüyor, bizim takım sahaya gitmiş. Müthiş atmosfer vardı. Dedim ki 'Bu stattan iyisi yok'. Sonra Kadıköy'e gittik. Sezonda ilk 11 başladığım maçtı. Bir ıslıklar vardı inanılmazdı ve çok güzel atmosferdi. Geçen sene Vodafone Park'a gittim, tüylerim diken diken hâlâ. Onlarla birlikte şarkı söylüyorum. Beşiktaşlı değilim ama insan o stada girdiği zaman ister istemez Beşiktaşlı oluyor. O şarkıları onlarla birlikte söylüyorum, yalan yok bende" ifadelerini kullandı. Kaynak Spor X 19.12.2017
Konu Cihannur tarafından (12-19-2017 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-19-2017, 18:37 | #2 |
Serdar Gürler, 3 büyüklerin stat atmosferini mukayese etti
Osmanlıspor forması giyen Serdar Güler, Vodafone Park'taki atmosferin tüylerini diken diken ettiğini söyledi. Osmanlıspor forması giyen Serdar Güler, BeIN Sports'ta ekrana gelen VIP programına açıklamlarda bulundu. Gürler, 3 büyükler arasında en iyi stat atmosferinin Beşiktaş'ta olduğunu söyledi. En İyisi Vodafone Park Gürler, Vodafone Park'ın atmosferinden etkilendiğini şu sözlerle ifade etti: "TT Stadyum'da sahaya çıktım, müthiş bir atmosfer vardı. O aralarda Galatasaray iyi gidiyordu. Sonra bu stadyumdan daha iyisi yok dedim. Sonra Kadıköy'e gittik. Islıklar falan atmosfer inanılmazdı. Ama geçen sene Vodafone Park'a gittim. Tüylerim diken diken hâlâ. Onlarla birlikte şarkı söylüyordum. Beşiktaşlı değilim. Ama insan o stada girince ister istemez Beşiktaşlı oluyor. Yalan yok, o şarkıları ben de onlarla birlikte söyledim" Kaynak Kral Spor 19.12.2017 |
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|