10-28-2007, 23:27 | #1 |
Yozgatın Parlayan yıldızı Sn Yrd.Doç:Dr Osman ÇOŞKUN Milletvekili
Sevgili arkadaşlar sizlerle bu konuyu paylaşmak istedim Sayın YOZGAT Milletvekili Yrd.Doç:Dr Osman ÇOŞKUN bey çok güzel bir çalıma yaparak insanların kendisine her an her saat ulaşa bilmesi için bir site kurmuş ve iletişim adreslerini koymuş bunun diğer vekillere de örnek olması açısından bu tür teknolojik alt yapının bu şekilde değerlendirilmesini ve yapılmasını düşündüm umarım bütün illerde bu tip güzel çalışmalar yer alır sayın vekilime bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum saygılarımla LİNK ALTTA: http://www.osmancoskun.com.tr/ HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY YOZGAT İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-29-2007, 00:23 | #2 |
Yozgat için hayırlısı olsun..
Kısa sürelide olsa ikamet ediyor ailem neticede.. |
|
11-09-2007, 10:43 | #3 |
;-)