10-29-2007, 20:06 | #1 |
Forum Diyaloglari
forum yoneticisi : arkadasim bu konu daha once verilmisti. forumu aramadan niye konu aciyorsun. üye : arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu forum yoneticisi : banned ! üye : hocam actigim konuyu kilitlemissin ya forum yoneticisi : ee üye : bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu forum yoneticisi : banned ! üye : haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. forum yoneticisi : evet üye : o zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu forum yoneticisi : banned ! forum yoneticisi : arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! üye : biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyoz mu ehueheuehu forum yoneticisi : banned ! üye : bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya forum yoneticisi : ee ? üye : yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diycektim... üye : abi forum yoneticisi forumda ne yapar? forum yoneticisi : yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. üye : getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? forum yoneticisi : banned ! forum yoneticisi : arkadasim bu konu daha once açilmisti ! üye : konu çok fazla ragbet görünce bi tane de biz açalim dedik ehuehuehu forum yoneticisi : banned!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-29-2007, 20:10 | #2 |
Forum Diyaloglari
:D :D :D :D
bu bölüme bayılıyorum moralim bozuk olunca çok güzel geliyo paylaşım yapanlardan Allah razı olsun.... |
|
10-29-2007, 20:12 | #3 |
Forum Diyaloglari
üye : hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
forum yoneticisi : ee üye : bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu forum yoneticisi : banned ! çok hoş olmuş eline sağlık |
|
10-29-2007, 20:13 | #4 |
Forum Diyaloglari
tşkleer ;)
|
|
10-29-2007, 20:42 | #5 |
Forum Diyaloglari
bu tarz seyler gercekten oluyor kendı sıtemızdede cok yasıyorum ben bu durumları gulsemmı aglasammı sasıyorum bazen :D
|
|
10-29-2007, 20:56 | #6 |
Forum Diyaloglari
müthiş diyaloglar esra'cım keyfim yoktu pek iyi geldi
|
|
10-29-2007, 20:57 | #7 |
Forum Diyaloglari
: bunun için çalışıyorum bugün hem kendim gülecem hem sizi güldürecem inş
|
|
10-30-2007, 00:27 | #8 |
Forum Diyaloglari
üye : abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
forum yoneticisi : yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. üye : getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? forum yoneticisi : banned ! buna çok güldüm :D :D :D |
|
10-30-2007, 00:30 | #9 |
Forum Diyaloglari
üye : hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
forum yoneticisi : ee üye : bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu forum yoneticisi : banned ! :D :D :D :D |
|
10-30-2007, 00:32 | #10 |
Forum Diyaloglari
çok güzeller
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|