![]() |
#21 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() tartışmaya bir dalış yapıyorum.....
![]() misal AYDIN DOGAN neredeyse bütün medyaya sahip...istedigi gibi kullanıo medyayı..en güzel örnegi olan POAŞ konusunda...o kadar vergi kaçırdı ama işide halletti... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bence sadece bize özgü bir özellik değil dünyada ki tüm medya kurumları ya yönetimle paralel çalışıyor yada onun zıttına çalışıyor buda sanırım piyasa ekonomisinin medya üzerindeki bir özelliği olsa gerek bakınca görüyoruz ki ak partiye zaman,yenişafak,bugün,türkiye ,gibi gazetelerin çok yakın ,hürriyet,milliyet ,radikalın çok uzak olduğunu görürüz sebeplerine bakıncada büyük bir maddi ve manevi destek yada desteksizlik vardır mesela türkiye gazetesinde ak parti aleyhine ağır eleştiri getiremezsiniz çünkü enver örenin tmsf ye olan borçlarına uzun vadede erteleme getirilmiştir,aynı şekilde zamanda göremezsiniz çünkü yurt dışındaki okullar eski meclis başkanı dönememizde meclis ce ve dış işleri bakanlığınca desteklenmekte hatta çok az miktarda da olsa finanse edilmekteydi, ya milliyet ya hürriyet bunlar her olayı ak parti üzerine yıkma peşindeler kütahyada sahte peygamber olayı olmuş suçlu ak parti gibi gösteriliyordu çünkü aydın doğana 1 milayr dolar küsür ceza yı bu hükümet kesti taha akyol bu kuruluşun yönetiminde ve ak parti hayranı birisi olmasına rağmen köşesinde ak partiye öyle aman aman destek verici yazı yazamaz sonuç olarak medya hükümet arasında al gülüm ver gülüm tarzı bir ilişki vardır bu bize ait değil tüm dünyada bu şekilde işliyor bence
|
|
![]() |
![]() |
#24 | ||
![]() Alıntı:
ya o işi yapacaksın yada hiç yapmayacaksın.. demem o durki o gün neyi gerektiriyorlarsa onu alet etmeyecekler tv de... madem amaç reyting değil koysunlar eğitici program o zaman |
|||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Olaya daha genel bakalım bana göre.. Sabah programları sadece bir kaç medyada var.. Oysa gazeteleri bir düşünün Türkiyenin en çok satan iki gazetesinin durumunu gz önüne getirin..
|
|
![]() |
#26 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Aydın Doğan denge güç galiba.Hükümetimiz Uzan 'ı bir çırpıda sildi.Fakat Doğan'a henüz tam anlamıyla dokunulmadı. Sebebi ortada aslında dediğin gibi medyayı yönetiyor gibi birşey. |
||
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Ben bu ülkede Aydın doğan ın da en az Uzan Kadar bir şeyler karıştırdığını düşünüyorum ama Medya onun elinde veg Aydın Doğan diğerlerine göre daha bir uzlaşmacı
|
|
![]() |
#30 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|