![]() |
#11 |
![]() bir emin çölaşan bir de bu al birini vur ötekine ikisini de sinir oluyorum >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() bi üzüldüm bi üzüldüm sormayın
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() adam da halı arkdaşlar bu tip insnaların çocuklarının da okula hangi niyetlerle gittiği belli. sonuçta orada türbanlı öğrenciler olsa bunun gibi insanların çocukları o türbanlıları gördüğünde işleyecekleri günahlarda biraz utanacaklar rahat olamayacaklar.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Solculardaki dava anlayışı bizde olsa idi yolu çoktan yarılamıştık.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Yollama zaten senin neslin de senin gibi olur şerefsiz adam!!! >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ayyy cokk uzuldumm vahh vahh yazık olacak kızlarınaaa okuyamayacklarr cahıl kalacaklar demek ısterdım ama malesefkı canım senın gıbı bır babanın evladıı 20 okulsada bızım gıbı ınsanların gozunde hep cahılsınız sizler tipinizi mevkinizi enlerinizi guzellestırmekten ruhunuzu guzellestırmeye fırsat bulamamıs arkasından Fatıha bıle okunmaya deymeyek zavallılarsınız :-X :-X >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Sonuçta o beyefendinin kendi düşüncesi saygılıyız ama oda bizim düşüncemize saygılı olmalıydı.
Bu ülkede özgürlük varsa herkezi özgür bırakında herkez bir nefes alsın değilmi. Bana en utanç verende nedir biliyomusunuz ; okuyupta hala cahil kalmayı başaran kişiler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
;) ;)İsabetli bir karar olmuş.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() hani bazı aklı kıtlar başörütlüler örümcek kafalı cahil vs. derken heralde artık iki kere düşünürler. zira kendi zihniyetindeki insanların durumu ortada iken bu sıfatlar onlara daha yakışır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|