Alıntı:
Crln Nickli Üyeden Alıntı
Yazık ya..Beyni abileri tarafından yıkanmış biri daha.Allah sabır versin ne diyim.Zor iş yalan dolanlarla uğraşmak.
|
Çok haklısın arkadaşım.16 milyon insanın beyni yıkanmış koyun olmuş.Ne demokrasiyi kavrayabilmiş,ne islamı,ne Atatürk'ü.
Bakalım ne zaman uykudan uyanacaksınız..
Alıntı:
sidre Nickli Üyeden Alıntı
kardesım bır Antalyalı olarakk chp nın neler dagıttıgını ıyı bılırım bosuna gazel okuma ;)
|

) merak etme bende İzmir'de AKP nin ne yiyecekler dağıttığını ne yalakalıklar yapıtğını çok iyi biliyorum.
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Crln Nickli Üyeden Alıntı
Yazık ya..Beyni abileri tarafından yıkanmış biri daha.Allah sabır versin ne diyim.Zor iş yalan dolanlarla uğraşmak.
|
zor olan bizim gercekleri anlatabilmemiz olsun biz zor olana raziyiz yeterki bir kardesim daha evet desin, gelecegimize evet desin, bagimsiz, sivil anaysasi olan, laikligi yasakcilik olarak gormeyen, hur bireyler icin evet desin ;)
|
5 10 yıl sonra görürüm yasakcılıkmı olacak yoksa her taraf sıkmabaşmı kaynayacak.Sonumuz İran gibi olmasa iyi.Hatırlarsanız bir zamanar İran modern bir ülkeydi kimse tahmin etmiyordu islam devrimi olacağını..
Alıntı:
GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SosyalDemokrat Nickli Üyeden Alıntı
Milyonlar zamanında kimlerin peşine takılmadı ki? İnanmıyorsan Türkiye siyasi tarihine bak.Hangi parti nasıl iktidara gelmiş ne yapmış gör..
Hiçbir iktidar sonsuza dek kalmaz.Elbet halkım uyanır merak etme..
Alıntı:
Alıntı:
Peki o seçimler meşrumuydu;
Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?
|
bak ne guzel iste karne ile dagitmadik ya 
|
İyiki seneler öncesinde bi CHP iktidarı oldu.Olmasa neler söylerdiniz çok merak ediyorum.Hatırlarsanız o dönemde 2. Dünya savaşı vardı.Savaştan etkilenmek için savaşta olmak gerekmez.
|
Olmasa neler mi söylerdik ,yazmakla bitermi yaa.En geneli ,halka muhalefet olacağız diye işlerine gelmediği zaman meclise bile girmiyorlar bkz : C.Başkanlığı seçimleri...
|
Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?
Alıntı:
Alıntı:
Milyonlar zamanında kimlerin peşine takılmadı ki? İnanmıyorsan Türkiye siyasi tarihine bak.Hangi parti nasıl iktidara gelmiş ne yapmış gör..
Hiçbir iktidar sonsuza dek kalmaz.Elbet halkım uyanır merak etme..
Alıntı:
Alıntı:
Peki o seçimler meşrumuydu;
Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?
|
bak ne guzel iste karne ile dagitmadik ya 
|
İyiki seneler öncesinde bi CHP iktidarı oldu.Olmasa neler söylerdiniz çok merak ediyorum.Hatırlarsanız o dönemde 2. Dünya savaşı vardı.Savaştan etkilenmek için savaşta olmak gerekmez.
|
simdi de savas var bu milletin yakasini ya dis gucler ya da sizin gibiler birakmiyor zaten
>  > 
|
Biz olmasak AKP şimdi ABD'nin kucağına otururdu affedersiniz.Babacan'ın operasyon için anlaşma imzalamasından daha 3 ay geçmedi.Onu geçtim RTE nin ABD ziyareti de ne içindi acaba?
Alıntı:
bak arkadasim senden rica ediyorum iki kelime yazip kacma digerleri gibi bak burada dusunen bireyler var
eger soylediklerine inaniyorsan buyur tartisalim bizim kapimiz her turlu ozgurluge, saygiya acik
|
Keşke AKP'de böyle olsa mecliste olan biten tartışmaları izliyorsanız anlarsınız.