![]() |
#1 |
![]() 2 gün sonra askere gitmeye hazırlanan bi vatandaş olarak benimle bu kaderi paylaşan arkadaşlarım varmı öğrenmek istedim
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mevla hayırlı teskereler nasib eylesin muhterem. Mevla ömür verdikçe sabahlar geceleri, geceler sabahları kovalayıp duracak elbet. Bugün gidersiniz, yarın bakmışsınız ki teskere kağıdınız elinizde.
Allah Yar olsun. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() acemiliği iskenderun usta birliği gölcuk ( not : 1999 17 ağustos depreminde oradaydım )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
daha okul var, inş ondan sonra |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 1982/2 acemi birliğimi Aydın' da usta birliğim ise Ankara idi. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya çok doğru. Allah sıhhat verdikten sonra günlerin nasıl geçtiğini anlayamazsın kardeşim . Şimdiden hayırlı teskereler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hayırlı tezkereler ;) ben yapmadım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Askere gidecek arkadaşlarıma başta Serken Yücel ve Unnamed'e hayırlı teskereler dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() herkese duaları ve iyi düşünceleri için teş. ederim Cümlenizi Allah(c.c)'ye emanet ediyorum....
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 1982/4 acemi birliği kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı 1 ay bursa hava ulaştırma okul komutanlığı ordan da şutttt batman hava meydan komutanlığı .... ![]() hamd olsun bitirdik askerliğimizi askere gidecek kardeşlerimizin ve askerdeki kardeşlerimizin ALLAH yar ve yardımcısı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|