12-17-2007, 15:44 | #11 | |
Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
2 Ben her gazeteyi TV yi ve internett haberleri takip ederim ve karsilastirma yaparim eger sizde benim takip ettigim gibi haberleri takip etseydiniz diger Medyalarin haberleri eksik verdigini fark ederdiniz ve ikibirde bahane ler uydurmak zorunda kalmastiniz Israele nerede durmus bir gösterin bakim Israel in Askerleri kasirildiginda Disisleri baskani Abdullah gül onlarin Ailelerini ziyaret etmisti ve aynen b da medya tarafindan soruldugunda inkar edilmisti ve sonradan ittiraf edilmisti sanirim ikisinindinkar etme aliskanligi var? buna ne diyeceksiniz |
||
12-17-2007, 15:56 | #12 | |
Buyurun bir zamanlar mücahit ilan ettiğiniz, şimdi ise işnize gelmediği için kartel meyda saydığınız YeniŞafaktan alıntıdır;
Alıntı:
3. Sorunuza gelecek olursak, Abdullah Gül ziyaret etmişti, ve yalanlamamıştı. Yaptığıda doğrudur. Gücünüz yetmediği halde asker kaçırıp, onca masum insanın kanına girilmesine sebebiyet verenler bunu düşünsün. Savaşın ne olduğunu bilmeyen insanların yaptıkları hataları telafi edecek bizler değiliz. Bazıları " Filistin mitingleri " düzenleyerek, din tüccarlığı yaparak sorunlara çözüm bulabiliyor sanırım, Ama biz Filistin'i, İmam hatipleri, başörtüsünü kullanarak oy avcılığı yapmıyoruz. VesseLam |
||
12-17-2007, 16:03 | #13 |
Hocam once Turkce konus
Israel Ingilizce Israil demektir. Turkce degil. Ayrica Partimizin adi da Adalet ve Kalkinma Partisi kisaca Ak Partidir. Olayin ozunu anlamaktan, gormekten, gostermekten aciz bir gazetenin yaptiklarinin reklam yeri degildir. Ayrica Milli gazetenin saldirdigindan kat be kat fazla diger gazetelerde saldiriyor. EE MEYVE VEREN AGACI TASLARLAR. Kendileri bir halt edemedikleri icin. |
|
12-17-2007, 16:10 | #14 | ||
Alıntı:
ve bu gercekler Tanklar bulunmasaydui hic bir zaman ortaya cikmayacakti |
|||
12-17-2007, 16:14 | #15 |
Sevgili savas profesoru AK uyemiz
Lutfen yorumlarinizi eklediginiz yanli haber uzerine atiniz. Bu bir uyaridir !!!!!!!!! Yorumlarinizda saygi sinirlarini asmayiniz. Tartismak istediginiz konu Israil devletinin hangi savas taktigini kullandigi ise bunu tartisiyorum bolumunde tartisabilirsiniz. |
|
12-17-2007, 16:22 | #16 | |
Alıntı:
konumda devam ediyorum kiz başını açıpta mı gelmeliydi? sayin basbakan neden telefon acmiyor kızımızıda? |
||
12-17-2007, 16:23 | #17 |
Biz sizin Feomidyumcu gazetenizi adam yerine koyarak, sorularınıza cevap veriyoruzda, siz YeniŞafak'ın güvenilirliğini mi tartışıyorsunuz ?
Başbakan'ımız İsrail için Terörist ülke demişti, keşke o değerli gazetenizde bunu haber yapsaydıda, bizde oradan alıntı versekdik size, sadece sizin doğrularınız doğru ya ! Yok İsrail Suriye'yi nasıl, nerden vurmuş ... Sorulara bakarmısınız ? Şuan Irak Amerikanın elinde, İsrail Irak duruken, Türkiye'yimi kullanacak? Irak üzerinden bombalarken sınır ihlali olmuş demek ki, onunda özrü dilenmiş. Merak ediyorum acaba, başka iktidarlar zamanında, Filistin ateş altında iken neden kimseden ses çıkmıyordu da şimdi herkes konuşmaya başladı. Şu siyaseti rant elde etme mücadeleleri olmasın sakın ! Bence bir miting daha düzenleyin. Hani İstanbul mitinginde " Selam İmam hatiplim " diye hitap ediyordunuz ya, şimdide Selam Filistinlim diyerek din sömürüsünü yapın. Bu size çok yakışıyor ...! VesseLam |
|
12-17-2007, 16:26 | #18 |
Kızınız kürsüden mi indirildi muhterem ? Yada kızınız herhangi bir rencide edici olaya maruz mu kaldı ?Bakan açıklama yaptı diyorum, herhangi bir tepki verilmemiştir diye, siz tutmuşsunuz gazetenizden bir alıntı, alakasız şeyler yazıyorsunuz ...
Bana kalırsa Başbakan Milli Gazete okurlarına telefon açmalı, teker teker anlatmalı olayları ama onada zamanı olmuyordur sanırım. VesseLam |
|
12-17-2007, 16:32 | #19 | ||
Alıntı:
"Devrin siyasetini bilmeyen dinini yasayamaz. "' Bu soz butun konuya verilecek cevap olsa gerek. Bakanimizda bunu belirtmis. Yoksa gecmiste oldugu gibi ulkeyi geriye goturen durumlar ile karsi karsiya kalabiliriz. Bizim, partimizin yapmak istedigi ilerlemek, bu tur yasaklamalara son verilmesidir. |
|||
12-17-2007, 16:37 | #20 |
Zaten siyasetin ne demek olduğunu bilmedikleri için şuan zülumler yaşanmıyor mu?
Size soruyorum, dayatmacı ve radikalist düşünce devam etse idi ki, onuda sonuna kadar götüremediler hiçbir zaman sadece sözde kaldı, şuan bu ülke böyle bir Cumhurbaşkanı görebilirmiydi? Yasaklar kalkmalı diyen bir YÖK başkanı olabilirmiydi? Yoksa verilen mıhtıra sonrasında kabuğuna çekilen ve canından korku duyan bir hükümet liderimi olurdu? VesseLam |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|