![]() |
#1 |
![]() Recep Tayyip Erdogan baskanligindaki AKP'nin iktidarda 4.yilini tamaladigi 2006 yili sonunda,yabancilar tarafindan satin alinan Turk bankalarin durumu soyle oldu
Turk Ekonomi Bankasi,Fransiz BNP Paribas ile ortak oldu Disbank,Fortis'e satildi Denizbank,Dexia'ya satildi Finansbank,Yunan milli bankasi NBG'ye satildi Yap Kredi Bankasi,Koc-UniCredito'ya satildi C Bank,Israil bankasi Hapoalim'e satildi Sekerbank,Kazakistan baskasi Turan'a satildi Tekfenk bank,Yunan Bankasi EFG'ye satildi MNG bank,Lubnanli Hariri ailesine satildi Adabank,Kuveyt bankasi Yhe International Investor'a satildi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() keşke oyak bankın kimler tarafından kime satıldığınıda yazsaydınız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [i][b]Avrupa'da Türklerin satın aldığı şirketlerden haberin varmı birader?
İstesenizde istmesenizde küreselleşme olacak.... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ilk mesajinda amacinin pravokatörlük oldugunu gösterdin..bu konu bu forumda defalarca konusuldu senin gibi baska argümani olmayan pravakotorler ayni konulari defalarca acti..
size kalsa ice kapanik, herseyi devletin yaptigi komunist anlayisli bir devlet olacagiz.. bu bankalarin cogu özel banka adamlar kendilerine yabanci ortak almis bunda ne gibi bir sakinca var su kopyala yapistir yazilarini acakrak anlatabilecek kapasiteye sahipmisin görelim ;) birde Atürkün ismini herseye alet etmesiniz olmuyor sizi gidi sözde Atatürkcüler! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ilk girdi,ginde gördüm seni ve anladim yazacaklarini tahmin etti,m sasırtmadin beni ama bari ulu önder atatürkün adini kullanarak yapma koministligini artik 1 kilometreden kendi belli ediyorlar :::
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Arkadaslar benim amacim sizi birbirinize dusurmek degil.Bir Turk genci olarak Partinizin yaptiklarini yazicam.Iyi ve kotu yonuyle her yonden.Eger yonetici arkadaslar izin verirse.Tekrar belirtiyorum.Kesinlikle kotu bir amacim yoktur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() [i][b]Üstelik zamanında CHP ve DSP hükümetlerinin yaprıkları toprak satışlarıda AKP'nin kiyle eşit çıktı...
Ona göre düşünmek lazım... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Her yonden paylasimlar yapmak istiyorum.Eger izin verirseniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
kardes kimler geldi, kimler gecti senin gibileri cok gördük geldikleri gibi, gittiler sende öyle olacaksin..biz bu sorularin cevaplarini bu forumda cok verdik.. buyur kapasiten varsa yazdiklarini ac onlari tartisalim burada laf ebeligi yapma!..ben yöneticiyim bak konunu kilitlemedim buyur sende bilgilerini paylasta bizde feyz alalim ;) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() iyi ve kötü yönüyle demişşin ama size göre AK partinin hiç iyi yönü yoktur eminim amacına ulasmazsın cünkü biz birbirimize düşmeyiz birde bizde allaha sükür TÜRK GENCİYİZ ve de sizden daha bilinçli oldugumuz kesin önce sen sevgili deniz baykalının neler yaptıgını ölç tart sonra bizim partimize laf söle sizde icraat yok kardesim ne yaptınız bu zamana kadar kıvırın bska bildiginiz bişiy yok zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|