AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2007, 21:43   #1
Kullanıcı Adı
A_T_A_T_U_R_K
Standart AK Parti'nin Ozellestirme Politikasi
Recep Tayyip Erdogan baskanligindaki AKP'nin iktidarda 4.yilini tamaladigi 2006 yili sonunda,yabancilar tarafindan satin alinan Turk bankalarin durumu soyle oldu

Turk Ekonomi Bankasi,Fransiz BNP Paribas ile ortak oldu
Disbank,Fortis'e satildi
Denizbank,Dexia'ya satildi
Finansbank,Yunan milli bankasi NBG'ye satildi
Yap Kredi Bankasi,Koc-UniCredito'ya satildi
C Bank,Israil bankasi Hapoalim'e satildi
Sekerbank,Kazakistan baskasi Turan'a satildi
Tekfenk bank,Yunan Bankasi EFG'ye satildi
MNG bank,Lubnanli Hariri ailesine satildi
Adabank,Kuveyt bankasi Yhe International Investor'a satildi

A_T_A_T_U_R_K isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-23-2007, 21:45   #2
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart AKP'nin Ozellestirme Politikasi
keşke oyak bankın kimler tarafından kime satıldığınıda yazsaydınız..
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 21:47   #3
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
[i][b]Avrupa'da Türklerin satın aldığı şirketlerden haberin varmı birader?

İstesenizde istmesenizde küreselleşme olacak....
Alt 12-23-2007, 21:48   #4
Kullanıcı Adı
mavera
ilk mesajinda amacinin pravokatörlük oldugunu gösterdin..bu konu bu forumda defalarca konusuldu senin gibi baska argümani olmayan pravakotorler ayni konulari defalarca acti..
size kalsa ice kapanik, herseyi devletin yaptigi komunist anlayisli bir devlet olacagiz..
bu bankalarin cogu özel banka adamlar kendilerine yabanci ortak almis bunda ne gibi bir sakinca var su kopyala yapistir yazilarini acakrak anlatabilecek kapasiteye sahipmisin görelim ;)
birde Atürkün ismini herseye alet etmesiniz olmuyor sizi gidi sözde Atatürkcüler!
Alt 12-23-2007, 21:50   #5
Kullanıcı Adı
bayonet
ilk girdi,ginde gördüm seni ve anladim yazacaklarini tahmin etti,m sasırtmadin beni ama bari ulu önder atatürkün adini kullanarak yapma koministligini artik 1 kilometreden kendi belli ediyorlar :::)))))))
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 21:51   #6
Kullanıcı Adı
A_T_A_T_U_R_K
Arkadaslar benim amacim sizi birbirinize dusurmek degil.Bir Turk genci olarak Partinizin yaptiklarini yazicam.Iyi ve kotu yonuyle her yonden.Eger yonetici arkadaslar izin verirse.Tekrar belirtiyorum.Kesinlikle kotu bir amacim yoktur
Alt 12-23-2007, 21:52   #7
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
[i][b]Üstelik zamanında CHP ve DSP hükümetlerinin yaprıkları toprak satışlarıda AKP'nin kiyle eşit çıktı...

Ona göre düşünmek lazım...
Alt 12-23-2007, 21:53   #8
Kullanıcı Adı
A_T_A_T_U_R_K
Her yonden paylasimlar yapmak istiyorum.Eger izin verirseniz.
Alt 12-23-2007, 21:54   #9
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
A_T_A_T_U_R_K Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar benim amacim sizi birbirinize dusurmek degil.Bir Turk genci olarak Partinizin yaptiklarini yazicam.Iyi ve kotu yonuyle her yonden.Eger yonetici arkadaslar izin verirse.Tekrar belirtiyorum.Kesinlikle kotu bir amacim yoktur
su anda basimda degil ama külahimin sana selami var ;)..daha ilk mesajin selam yok, sabah yok akli bizi birbirine düsürecekmis..
kardes kimler geldi, kimler gecti senin gibileri cok gördük geldikleri gibi, gittiler sende öyle olacaksin..biz bu sorularin cevaplarini bu forumda cok verdik..
buyur kapasiten varsa yazdiklarini ac onlari tartisalim burada laf ebeligi yapma!..ben yöneticiyim bak konunu kilitlemedim buyur sende bilgilerini paylasta bizde feyz alalim ;)
Alt 12-23-2007, 21:55   #10
Kullanıcı Adı
bayonet
iyi ve kötü yönüyle demişşin ama size göre AK partinin hiç iyi yönü yoktur eminim amacına ulasmazsın cünkü biz birbirimize düşmeyiz birde bizde allaha sükür TÜRK GENCİYİZ ve de sizden daha bilinçli oldugumuz kesin önce sen sevgili deniz baykalının neler yaptıgını ölç tart sonra bizim partimize laf söle sizde icraat yok kardesim ne yaptınız bu zamana kadar kıvırın bska bildiginiz bişiy yok zaten
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)