![]() |
#1 |
![]() Belediye Seçimlerinde Oyunuzu Hangi Partiye Vereceksiniz ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abi anket açmışsın iyi güzel de.AKPARTİforumda oyunuzu kime vereceksiniz demen bana biraz garip geldi.
![]() Ben oy kullanamayacağım ama yine de AKPARTİ :D Zaten Manisa'da BÜLENT ARINÇ'IN ismi yetio onun için Manisa merkezi yine biz alırız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çankırıda ki aday çok zayıf.. bu dönemde halkın gözünde pek bir çalışkan havası veremedi... bu dönem çankırı mhp ye geçebilir ama geçmemesi için çalışacağız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sakarya akp nin inşallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İstanbul / Eyüpsultan banko Akparti ama sanırım bu sefer Ahmet Genç olmayacak öyle düşünüyorum .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu kadar sacma bi anket ilk defa goruyorum.AK Parti Forum'unda bu konu acilirmi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anketin saçmalığı konusunda yorum yapmıyorum ancak sizin bir arkadaşı rencide edecek şekilde yaptığınız çıkış hiç hoş olmadı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() soru biraz şaibeli olmuş.yinede anket yapmışsın katılmamak olmaz.güzel kardeşim istanbul geneli olarak sana şunu söylim bu sefer kadıköy hariç AKPARTİ açık arayla işi bitirir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Benim babam genel seçimlerde Akp ye verdi Üsküdarda ikameti Yılmaz Bayat Diyor Saadete vereceğini söylüyor. Abimde aynı adam mhp li genel seçimlerde mhp ye verdi ama ümraniyede hasan can ı seviyo sayıyo akp ye vericem diyor. Ben Kadıköylüyüm gerçi kime versem fayda etmiyor. Velhasıl kelam Şahıslar önemli Belediyelerde kanatimce. O yüzden Herkez bulunduğu ikamete göre verecek oyunu. -e bu sitede Anadolunun heryerinden insan var. herkez farklı isim söyleyebilir. Unutmadan; Muhatap bildim cevap verdim size.Birdaha bana bu şekilde ithamlarda bulunmayınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() dostlar dua edin de çankaya yı alalım.chp den kurtulmamız lazım >
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|