![]() |
#1 |
![]() Aradım fakat buna benzer bir konu bulamadım Üniversiteliler bölümümüzde.
Finaller geldiğinde burası motivasyon odamız stres odamız olsun. Olduğumuz sınavları olacağımız sınavları değerlendirelim. Hazır finallerde başlamışken ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yarın geometri sınavım var ve nefret ediyorum nasıl geçeceğini Allah bilir....inşallah iyi geçer....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pazartesi başlıyor...
Ve benim iki dersim çok vahim.Tamam ya da devam sınavlarım olacak resmen.Tamam: Evet, başardım ve geçtim. Devam: Hayır, olamaz, okul uzadı (: Valla başkanım motive yapacak gibi değil pek bu konu, stres yaptım resmen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() İnşallah iyi geçer sınavlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
iki zor sınavı geride bıraktım.geçermiyim geçmezmiyim Allah bilir :-\ .geriye kaldı 5 sınav.. sınavlardan nefret ettiğimi söylemişmiydim > ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tunahan aynen ben de senin durumundayım...bir vizem açıklanmadı bile...açıkla be hocam ona göre çalışacağız değil mi ama 8) kalırsam okul uzadı geçersem 'ohh şükür kurtuldum'
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benimde finaller başladı.
![]() Ama her sınav saatinde çok değerli biri bana dua ediyor, dua ettiğini bilmek benim için büyük motive ;) Motive olmak için bahane aramak lazım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kaldı üç sınav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah zihin açıklığı versin hepinize :
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sağol canım
![]() bu aralar forum ne kadar sakin....şu sınavlar hayırlısıyla bitsin canlandırırızinş ;) |
|
![]() |