![]() |
#1 |
![]() ![]() armut dibine düşermiş..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu alaycı tavırları gördükçe tekrar başlayasım geliyor ...
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnsanlar böyle şeyler ile, kişileri sigaradan soğuttuğunu zannederler ama kullanan kişiler böyle şeyler yüzünden iyice inat ediyor.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu sadece benim düşüncem değil, buna emin olabilirsiniz. İnsanların nekadar üzerine giderseniz okadar kötü sonuçlar alırsınız.
Neyse, biz düşüncelerimizi söylemiş olduk. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Karikatür çocukların üzerindeki etkiyi güzel anlatmış.Teşekkürler Feride ;)
Bir konuda var ki ; çok yakın bir tanıdığımda sigara içiyordu.Hem de bir günde çok fazla.Üzlüyordum bu haline.Ve ikaz ediyordum.Baktım ki ben ikaz ettikçe o inada bindirdi.Artık birşey dememeye başladım.Ve baktım ki 2 hafta sonra kendiliğinden bıraktı ve artık hiç kullanmıyor.Ayrıca kullanılmayacak kadar berbat olduğu kanısına kendisi vardı.Böylesi daha iyi ve kökten çözüm bence ..Çok konuştum yine.Helal edin . :-\ :-[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() paylaşım için sağolun fakat ben şimdi sigaranın 3 adet faydasını belirteceğim ;)
1-gece evinize hırsız giremez,öksürmekten gece uyuyamazsınız 2-yaşlanmazsın,çünkü genç yaşta hayatınızı kaybetme ihtimali var 3-köpekler size saldıramaz,çünkü elinize erken yaşta koltuk deyneklerini alma ihtimaliniz var... Not:burada yazdıklarım forum içinde çok daha önceden paylaşıldı ama tekrar hatırlatmak istedim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |