![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BERBER
Febe'linin biri berberde saçini kestiriyormus. Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci animsiyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli... Hangi maçtı? Bir Galatasaray maçiydi. Sami Yen de mi? Evet, oradaydi." Aradan bir-iki dakika geçmis. Berber yeniden sormus: Hangi maçti demistin? Galatasaray maçi. Nerede nerede? Sami Yen dedik ya!! Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye: Demek hayatta gittigin ilk maç bir Febe-Galatasaray maçiydi ha?. Bizimki sinirlenerek : Evet be, Galatasaray maçi dedik ya !... Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha açmaya kalkisinca bizimki isyan etmis: Kardesim, ilk gittigim maçin Galatasaray maçi oldugunu elli kere soyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun? Berber açiklamis : Galatasaray deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Fenerli'nin biri ıssız bir adada tek başına dolaşırken bir lamba buluyor. Lambayı büyük bir şevkle siliyor ve lambadan cin çıkıyor.
Cin diyorki: DiLe benden ne dilersen!... Fenerli Ada da yalnız olduğu için bu adadan Kadıköye kadar bir köprü yap ben de stada gideyim diyor. Cin "Bu mümkün değil, başka bir dilek dile" diyor. Fenerli, "O zaman Feneri şampiyon yap!" diyor Cin'in cevabı, "Köprü kaç şeritli olsun?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bir gün İ.cavcav, İsmail Uyanık ve A.Yıldırım birlikte oturuyorlarmış. Birden ortaya şeytan çıkmış.
"Ben geçmişte ve gelecekte olacak herşeyi bilirim ve sonsuza kadar yaşarım" demiş. İ.Cavcav sormuş: -G.Birliği ne zaman şampiyon olucak? -2045'te... -Allah kahretsin göremiyceemm... İ.Uyanık sormuş: -peki samsun ne zaman ne zaman şampiyon olucak? -2053'te... -Ben de göremiycem...Allah kahretsin.. Son olarak Aziz Yıldırım sorar: -fb ne zaman türkiye kupasını alıcak? şeytan: -Allah kahretsin göremiyceeemm!!!.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() FENERLİ KALECİ
Bir gün bir apartmanda büyük bir yangın çıkar... Apartmanın ikinci katında bir kadınla küçük bir çoçuk sıkışıp kalır. Kadın aşağıdakilere "Ne...olur ne olur... Çoçuğumu kurtarın!" diye bağırır. Ordakilerin hiç biri bu zavallı kadına yardım etmez... Derken tesadüf eserin fenerbahçenin kalecisi yoldan geçer... Hemen öne atlayarak: -Efendim efendim çocuğu bana atın ben tutarım! Diye bağırır... Çaresiz kadın çocuğu atar. Kaleci gerçekten profesyonelce çocuğu tutar. Ancak daha sonra, etraftakilerin şaşkın bakışları içinde, çocuğu yerde bir iki defa sektirip 30 m ilerdeki bir başka arkadaşına doğru diker... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ilk iki resim manyakti hele ilki süper +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |