02-02-2008, 12:41 | #1 |
'Trabzonspor’u ateşleyeceğim !'
'Trabzonspor’u ateşleyeceğim !'Bordo-mavililerin genç yıldızı Umut Bulut, taraftara umut dağıttı.2 Şubat 2008 09:58Bordo mavili takımın genç golcüsü Umut Bulut, "Ligde bir galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyoruz. Ben de atacağım gollerle takımı sırtlamayı ve şaha kaldırmayı hedefliyorum. Takım olarak hedefimiz ligi, üst sıralarda bitirmek" dedi.
LİGE verilen arayı Belek’te 10 gün kamp yaparak değerlendiren Trabzonspor’da golcü futbolcu Umut Bulut iddialı mesajlar verdi. Süper Lig’de Çaykur Rizespor karşısında aldıkları farklı galibiyet nedeniyle morallerinin düzeldiğini belirten Umut, "Belek’te yapacağımız kamptan sonra daha da hazır duruma geleceğiz. Ligde bir galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyoruz. Ben de atacağım gollerle takımı sırtlamayı ve şaha kaldırmayı hedefliyorum. Takım olarak hedefimiz ligi, üst sıralarda bitirmek" dedi. Trabzonspor’un file bekçileri Ahmet Şahin, Tolga, Jefferson, Onur ve Zeki, takımın kalesinin uzun yıllar emin ellerde olduğunu belirtirken, "Hepimiz de genç kalecileriz. Tek hedefimiz de Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etmek" diye konuştular. Neşeli idman Belek’te 9 Şubat tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek olan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal nezaretinde dün ilk antrenmanında önce düz koşu yaptı daha sonra iki takım halinde maç yaptı. Taktik çalışmada havanın günlük güneşlik olması nedeniyle neşelenen bordo mavililer, "İyi ki kamp için Belek’e gelmişiz" dediler. Trabzonspor’da Gine Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası’na katılan Jabi’nin dışında eksik bulunmuyor. Sakat olan Tolga Seyhan ise takımdan ayrı çalıştı. Genç oyuncu Barış Memiş ise 4 şubat’ta U-18 milli takımına gidecek. Trabzonpspor, Belek’teki kampı boyunca hazırlık maçı yapmayacak.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-02-2008, 19:36 | #2 |
kardes elıne saglık
|
|
02-03-2008, 14:29 | #3 |
Hımm...