![]() |
#1 |
![]() Sevgili Adalet ve Kalkınma partili gençler.
Bizler yurt genelinde başörtüsüne özgürlük isteyen öğretim görevlileriyiz. Özgürlük kapsamında çeşitli bünyemiz altındaki sitelerde imza ve yorum kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Sizleride bu kampanyalar hakkında bilgilendirme gereği duyduk. Bir çok sitede yer alan kampanya metnimizi sizlerlede paylaşıyoruz. Sizlerde bir yorumla özgürlüğe destek olun. DESTEK OL YASAKÇI OLMA! İMZA KAMPANYASINA DESTEK OL! www.islamilim.tr.gg www.ozgurlukmanifestosu.blogspot.com www.universitedeozgurluk.blogspot.com ADRESLERİNDEN ORTAK İMZA KAMPANYASI BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINA HAYIR DİYORSAN! TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASAKLAR ÜLKESİ OLAMAZ DİYORSAN! ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'NİN BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNU ÇÖZMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARINI ONAYLIYORSAN! TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VATANINI MİLLETİNİ SEVİYORSAN! HAYDİ SENDE SUSKUN KALMA SENDE DESTEK OL YASAKÇI OLMA BİR İMZA BİR YORUM BİR GÖRÜŞ ÖNEMLİDİR. DESTEK OLMAK İÇİN HEMEN TIKLA VE YORUM EKLE! www.islamilim.tr.gg www.ozgurlukmanifestosu.blogspot.com www.universitedeozgurluk.blogspot.com DESTEK OL YASAKÇI OLMA! GÖNDEREN:ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Daha önceden de forumumuza üye idiniz. Önceki üyelik isminizi söylermisiniz?
Kampanya için teşekkür ederiz fakat önceki isminizi öğrenmek istiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() .
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ali boran arkadaşım sen dalga mı geçiyorsun yoksa ben mi seni yanlış anlıyorum?
Bu mesajında çok yere açmışsın diye öğretim görevlileri nickli kişiyi yadırgamızsın. Oysaki benim tahminlerim Öğretim görevlileri nickki kişinin gerçekte Ali boran olduğunu söylüyor. Acaba ben yanılıyor muyum? Ali boran Ve Öğretim Görevlileri nickli kişi aynı değilmi? Bak senden öncede ben yazmışım bir cevap kim olduğunuzu yazarmısınız diye? Cevap gelmemiş. Bu konuya bir açıklık getirelim. Cevabını bekliyorum Ali boran arkadaşım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Saygıdeğer başkanım başta sizleri en içten dileklerimle selamlıyorum.
Benin IP adresim herzaman bellidir.Benim IP adresim nettir.Ben akpartiforum adresimize tek noktadan giriş yapıyorum.Yani bir IP adresim var.Ama akpartiforum sitemize birkeresinde Malatya İnönü üniversitesi yakınlarında bir bilgisayar odasından giriş yapmış bulunmaktayım.Bu giriş bir kere olmuştur.Benim IP adresim dikkatinizi çekerse tek nokta.Ben internet cafeden giriş yapmıyorum.Şuan yazdığım IP adresinede bakabilirsiniz.Tamamen yanlış anlaşılma var.Ayrıca yukarıdaki internet adreslerinin reklamını yapmam bana ne getiri sağlayabilirki reklam yapayım? Zaten yukarıdaki adresleri öğretim görevlileri açmıştır buda her yerde sabittir.Ben kimseyle dalga geçmem başkanım.Hele sevdiğim kişilerle asla siz yanlış anlamışsınız.Eğer benim üniversite yakınlarında giriş yaptığım yerde öğretim görevlileri girişi yapılmış ise bir şey diyemem tesadüf bu kadarda olamaz.Başkanım ben kendi adıma üzülüyorum diyorum bütün kötü işlerde hemen benmi akıllara geliyorum diye.Ben sizleri can-ı gönülden seviyorum.Ama öğretim görevlileri nicki ve mesajları ile benim ilgi alakam olamaz.Gerçekten burada yalan söylememi gerktiren bir durum olamaz.Eğer reklam yapacak olsaydım bu yönteme baş vurmazdım.Hem ben ALİ BORAN ismi altında reklam yaptığım için uyarıldım.Reklam yapacak olsaydım ozamanda başka isim kullanırdım.Ben safım bilmiyor olabilirim ama bukadarda yalancı değilim.Ben sizlere yalan söyleyemem.Başka isim altında girmeye gerek yok reklam için ben zaten çok reklama baş vurdum ismim altında bir kere daha reklam yapacak olsam yine ismimi kullanırdım.Zaten yukarıda zikredilen sitelerin yöneticileri mevcut ne kar elde edebilirimki reklamla.Burada tamamen sizin yanlış anlamanız vardır.Yukarıdaki mesajla benim ilgim alakam yoktur.Eğer ismimi saklama durumum olsa ismim ile bu forumda üyeliğim olmazdı bakın ali boran diye geldim bu siteye ali boran olarak devam ediyorum.Saklayacak birşeyim yok.Yukarıdaki mesajla benim ilgim alakam yoktur. Ben abilerime ablalarıma ve kardeşlerime yalan söyleyecek kadar alçalmadım.Neolur beni yanlış anlamayın.Ben sizleri can-ı gönülden seviyorum. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yukarıdaki mesajın beni rencide etmesinden dolayı silinmesini talep ediyorum.Şahsım adına gerekli açıklamayı yapmış bulunmaktayım.Lütfen Başkanım benim adıma yazdığınız mesajı ve iMza kampanyası ile ilgili yazılan mesajların silinmesini talep ediyorum.Lütfen siliniz.Özellikle saygıdeğer başkanımızın mesajı benim yazdığıma dair şüphe bildirdiği mesajın beni rencide ettiğinden dolayı silinmesini önemle talep ediyorum.Bu mesajlar burada kaldıkça rencide olmaktayım lütfen siliniz.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Buradaki benim adıma yargı bildiren mesajlar beni rencide etmektedir.Lütfen siliniz.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sayın Başkanım;
Öğretim Görevlileri adlı üye Ali Boran değildir Kefil olabilirim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() selamın aleyküm ya benim anlamadıgım bi bokta var simdi bu ögretim görevlisi nickli arkadasın yaptıgı suc mu oluyor yani reklama mı giriyor ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() başkanım silin ve şu anlamsız polemiğe son verin!
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|