02-08-2008, 01:30 | #1 |
Düşlerimde Kaldı Sevdam ....
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle& Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu& Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin& Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdim. Uykularımızı paylaştık seninle,bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık. Aşkımız için zamansız sevdik birbirimizi,umarsız,çıkarsız,yalansız& Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık, Ayrılıklarımızı yaşanmamış saydık, Öyle ki hep birlikte olmalıydık. Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile& Sonra ayırdılar bizi; Kimseler düşünmedi ! seni,beni,sevgimizi. Sensiz hayat yoktu. Söz vermiştim sana,sevdama söz& Yaşayamazdım&bu sevdayı içime gömüp,seni bırakamazdım. Aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden. Sonra sen istemedin beni,sevdamın taşıyamayacağı sözler söyledin,bu aşkı hançerledin&sevdiğim ne yapar bile demedin,ama ben bıkmadım& Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam. Sen belki unuttun,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile& Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM& Şimdi sen yaşıyorsun,beni öldürdün,yüreğinde bana ait bir iz bile yok. Hatırla söz vermiştik sevdamıza,yaşadıkça bu aşkla beraber olacağımıza& Yalanmış oysa&gittin hayatımdan ama sevdan hep benimle. Bir gün üstümde çimenler bittiğinde bile sevdan yaşıyor olacak. Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin& Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm& Taner Doğan
Konu Gölge tarafından (04-09-2009 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-08-2008, 01:32 | #2 |
Düşlerİmde Kaldı Sevdam ....
Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam.
Sen belki unuttun,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile& Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM& çok güzellll + |
|
02-08-2008, 15:41 | #3 |
Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin&
Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm& emeğine sağlık güzel paylaşım. |
|
02-08-2008, 16:49 | #4 |
yüreğinize sağlık çok güzeldi yaa çok beğendim
+1 |
|
02-08-2008, 17:11 | #5 |