![]() |
#301 | |
![]() Alıntı:
canım güzel olmuş ;) hoş geldin :D |
||
![]() |
![]() |
#302 |
![]() 18:42
Esma Nur 25 nisan 1984 tabiki yok ![]() Bir insana değil Hiçbiri (ayran) 3 İlahi/ Klasik Papatya Gevezeliğin her türü ve küfürlü konuşmalar siyah yeşil Hayır Aile Yok Ailem namazım kitaplarım ve su Hatice Rumeysam Hiçbirşeyi Elhamdülilah Uyandığımı düşünürüm Küfür, hasetçilik, inançlara saygısızlık Kimseyi İnanmadan laik olunmaz hocam demek isterdim bir öğretmenime PS Yüzme Fazla açık sözlü İngilizce, Rusça, İspanyolca, Okulda kapatmasalar Arapçada olacaktı başkent sağolsun İnşallah 18:51 Başkent Üniversitesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
![]() 1- 01:04
2-Ubeydullah BAYINDIR 3-22 Mart 1991 KOÇ 4- YOK 5- EVET şuanki aşkım hemde 6-Açıkçası coca cola 8-9 9-Rap/Pop 10-GÜL 11- DEDİKODU 12-SARI KIRMIZI 13-Aileme we dinime layık biri olarak inş. 14-Evettttttttttt 15-AİLEMLE 16-GALATASARAY 17-AİLEM 18-YOK 19-HAYATIMDAN OLDUKÇA MEMNUNUM 20-Sevgilim 21-YALANNN sölenmesi 22-Kimseyi Allah beni böle yaratmış böle kalmak isterdim 23-Öle bi durum yok açıkçası 24-Ubeyt 25-Futbol 26-AÇIKSÖZLÜYÜM 27-İNGİLİZCE,TÜRKÇE 28-O ANKİ DURUM GÖRE... 29-01:09 30-Liseyi dışardan okuyorum malesef |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
![]() 1-Saat kaç ? 09:38
2-İsim? SALİH 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1984 - YENGEÇ 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? KOLANIN HAMMADDESİNİN BÖCEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ÖĞRENELİ TİKSİNİYORUM. 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? FARKETMEZ 10-En sevdiğin çiçek ? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? SEVİYESİZ SOHBETLER SOHBETİNDE BİR AĞIRLIĞI OLMALI 12-Sevdiğin renkLer? MAVİ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? PEK GÖREMİYORUM 14-A$ıkmısın? MALESEF HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa oLmazın ? BEN BİR ŞEYE BAĞIMLI KALAMIYORUM BAĞIMLILIK YAPARIM ![]() 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ANKARADA CAVİT KARDEŞİM 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HİÇ BİR ŞEYİ HERŞEYİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? YİNE Mİ İŞ 21-En nefret ettiğin hareket? LAUBALİ HAREKETLERİN HEPSİ SEVİYE ÇOK ÖNEMLİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? R.TAYYİP ERDOĞAN 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? DOĞA SPORLARI 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? İKİSİNİN ARASI 27-Konu$tuğun diLLer? OOOOOO ÇOK AMA BİRİNİ SÖYLEYEYİM TÜRKÇE ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? CANIM (AMA BAZEN YANLIŞ ANLAŞILIYOR) 29-$imdi saat kaç? 09:44 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? TİCARET LİSESİ 2001 DE BİTTİ BİTTİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
![]() bence candan aklılar herzaman iyidir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
![]() 1-Saat kaç =21.17
2-İsim?=Kaan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?11 Ekim, TERAZİ 4-Dövmen varmı ?Evet.Sağ kolumda "Hedef Turan" yazıyor. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?Evet ![]() 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?Bir bardak su :D 8-Tercih ettiğin rakam ?6 9-Sevdiğin müzik türü?Rap 10-En sevdiğin çiçek ?Orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?Belden aşağı sohbetler 12-Sevdiğin renkLer?Mavi ve siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?Brüksel'de bir diplomat olarak 8) 14-A$ıkmısın?Eevet ![]() 15-AiLeiLen mi tek mi?AiLeiLen :D 16-Tuttuğun takım ?Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ?Akıl 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?Herşey aynı kalsın 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?Özel ![]() 21-En nefret ettiğin hareket?Deniz Baykal'ın el kol hareketleri :D 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?Kendim ![]() 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?Durmak yok, yola devam ![]() 24-Takma adın ?AGA 25-En sevdiğin spor?Boks 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?karışık 27-Konu$tuğun diLLer?Türk oğlu Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?Bilmem 29-$imdi saat kaç?21.33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??Kayseri Kocasnan And. Lisesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|