AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 02-29-2008, 01:36   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Avrupa'da en sevilen Türk takımı ....

Futbol endüstrisinin saygın kurumu Sport Markt'ın yaptığı son araştırmaya göre Avrupa'nın en popüler 20 kulübü arasında Türk takımı olarak G.Saray da yerini aldı. İşte liste:
Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre Avrupa'nın 16 ülkesinde yapılan araştırmanın sonucunda Galatasaray'ın Avrupa'da en çok sevilen ve en popüler olan Türk takımı olduğu belirtildi.

Sport Markt'ın Avrupa'nın 16 ülkesinde 9600 denekle yaptığı anketin sonuçlarına göre Avrupa'nın en popüler takımı Barcelona olarak belirlenirken 2. sırada Real Madrid yer alıyor. En popüler 20 listesinde yer alan 2 İspanyol kulübü ilk 2 sırayı alırken, İngilizler 4, İtalyanlar 4; Ruslar 3, Almanlar 2; Fransızlar 2; Hollandalılar ve Polonyalılar ise birer takımla yer aldılar. Bu araştırmaya göre Galatasaray'da Türk takımı olarak listedeki 18. yerini almış durumda.

İşte yapılan araştırmaya göre liste şu şekilde:

1 – Barcelona
2 – Real Madrid
3 – Manchester United
4 – Arsenal
5 – Milan
6 – Bayern Munih
7 – Chelsea
8 – Liverpool
9 – Juventus
10 – Zenith St. Petersburg
11 – Spartak Moskova
12 – Inter
13 – Olympique Lyon
14 – Olympique Marsilya
15 – CSKA Moskova
16 – Wisla Krakow
17 – Ajax
18 – Galatasaray
19 – AS Roma
20 – Werder Bremen

Hürriyet

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-29-2008, 01:40   #2
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Yıllardır Avrupa'da başarısız olmamıza rağmen hala büyük Avrupa devleri arasında yer alıyoruz ya bazen şaşıyorum.. Avrupa Fatih'i GALATASARAY'A laf söyleyenlere cevap olsun .....
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 01:41   #3
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Arkadaşlar abartmayın 9600 kişiye sorulmuş...
Alt 02-29-2008, 01:43   #4
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar abartmayın 9600 kişiye sorulmuş...
Gelmese şaşardım zaten tamam sen haklısın nusret kardeş biz hep abartıyoruz ... :D
Alt 02-29-2008, 01:43   #5
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Niye 10.000 kişiye sorsalardı 18 takımın arasına fenerbahçe demi giricekti ... benim bildiğim araştırmalar genellikle bu şekilde yapılır farklı tarzdaki az sayıdaki insanlar arasında ;)
Alt 02-29-2008, 01:47   #6
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Tamam arkadaşlar ben hiç birşey yazmadım, hiç birşey demedim, Leverkusen' den 5 yiyin, sonra gelipte Avrupa' nın en sevilen takımıyız deyin. Siz kendi kendinizi kandırmaya devam edin...
Allah yardımcınız olsun.
Alt 02-29-2008, 01:51   #7
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Hürriyetten haber olurmu :D
Alt 02-29-2008, 01:57   #8
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Tamam arkadaşlar ben hiç birşey yazmadım, hiç birşey demedim, Leverkusen' den 5 yiyin, sonra gelipte Avrupa' nın en sevilen takımıyız deyin. Siz kendi kendinizi kandırmaya devam edin...
Allah yardımcınız olsun.
Biz demiyoruz Avrupa ülkeleri arasında yapılan anket sonuçları diyor . Bende onu diyorum işte yenilmemize ve başarısızlığımıza rağmen hala en sevilen 18 takım arasındayız ilginç .... :-\
Alt 02-29-2008, 01:58   #9
Kullanıcı Adı
Gölge
Herşeyimizle Bir Adım Öndeyiz.Kıskananlar Çatır Çatır Çatlasın Hakem bahanesinin arkadasında durmayıda bırakın hak etmediniz yine kupayı önce futbolcu değil,sporcu olmayı öğrenin ... :D
Alt 02-29-2008, 01:58   #10
Kullanıcı Adı
nar
Araştırmanın sonucu gayet doğal.Bir kere Avrupa'da tanınan başka Türk takımı yok.O yüzden Galatasaray 5'de yese 10'da yese yine o tercih edilir.Tabii bu yılların verdiği bir tanınmışlık.Öyle bir iki takımı yenmekle olmuyor yıllar gerekir.

Bir de bu araştırmanın sonucu başka bir zamanda açıklansaymış daha iyi olurmuş,malum neden.....
nar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)