![]() |
#21 |
![]() insanlar atatürkü,daha doğrusu insan görünümlü mahluklar atalarını küfürlermi savunmakta,küfürleri atatürkün yaptıklarını öğretmeye çalışmakta ?
Bir insan neden küfür eder ? Neden küfüre sığınır ? Kendisine yakışan sıfatı başkasına yakıştırdığı için mi ? Merak ederim. Mağdem ki 'ata'nı savunamıyorsun küfüre sığınıyorsun o zaman sen bu işe hiç bulaşma. Ben sizin gibi zihni kara ağzı pislik içinde mahluklar yüzünden atatürkten soğdum.Şunu söyleyim,siz mahluklar genelleme yapmayı seversiniz.Ben ne akp'liyim,ne nurcuyum,ne Fehtullahçıyım,ne süleymancı,ne erbakancı ne de saadetçi.Hiç bir grubun içinde bulunmamaktayım ilgim ve alakamda yoktur bunu bilesin.Sonra çıkıp ''şunlar şunlar atatürke -bir,iki,üç bomm- dedi'' demeyin,ahirette hesabını veremezsiniz -ki ettiğin küfürü hem ahirette hemde IP adresini aldığımda suç duyurusunda bulunduğumda da veremiceksin eminim...- Sizin gbi zihni karalar oldukça atatürkten soğuyan uzaklaşan kişiler olacaktır. Zaten tek bildiğini 'soru' sormak,'küfür' etmek,'slogan' atmak. Budan daha ilerisini başaramadınığız ortada. Biraz dahi olsa mantıklı cümleler sarf edemediğiniz ortada. atatürü küfürle savunmak,ilginç. Böyle kişilere 'atatürkçü' mi demeliyiz yoksa 'atatürk maskesi takan'lar mı ? Konuyu açmışsın,'atan' bazı cümleler söylemiş,düzgün cümlelerle. Biraz örnek al derim. Site başkanı veya bölüm yetkilisinden hala IP adresini beklemekteyim... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Kün öztürkçede güneş demektir diye biliyom yanlışım varsa düzeltin....
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Kuzuyu aslan yapar... Klavye kahramanları, bilgisayar başında kafa kırarsınız, adam öldürürsünüz; sokakta yavru kediden korkup ananızın kucağına atlarsınız... Senin o adama ettiğin o küfür, kendi annene ne kadar değer verdiğini gösterir... Anana biraz saygı göster, ananı yaptığın tartışmaların içine sokma, ana sana kalsın, yoksa... Biz kimsenin anasına laf etmeyiz, çünkü biz bütün anaları kendi anamız gibi görürüz. Oğlu veya kzı ne kadar şerefsiz olsa da, bunun suçunu anasında bulup, ona hakaret etmeyiz... |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Bilgisayar başında efelik taslayanlara iki çift lafım var
ahanda adresim Bağcılar Çınar Mahallesi buyurun gelin bakalım klavye delikanlılığı ile gerçek delikanlılık bir oluyormuymuş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Konuya şunu eklemek istiyorum devrimler kanlı olur ve hiç bitmez ama mücadele uprunda diğer insanlara küfretmek doğru değil ayrıca devrimci ya da kemalist dediğin partilerin tabanı dışında ak partiden ne farkı var sadece laik kesim...
AB ye mi karşı ABD ye mi IMF ye mi o haLDE AK partiyle gittiği yere kadar gitsin... |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Kanlı b
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Arkadaşlar toplumsal kargfaşaya karşıyım devrim silahla olduğu gibi kalemlede olur ama kalemleri savasta yakanlar 24 ocakta patlatanlar da olur devrim hiç bitmez çünkü her eli kanlı terör devrim değildir bazen yobaz geri işbirlikçi emperyal düşünceyi yıkmak içinde devrim bağımsızlıkçı sözlerle beyinle olur biz sosyalist değil kemalist devrimi savunuyoruz.M.kemal ilke ve devrimlerini
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Ben biliyorum ama siz beni anlamak istemiyorsunuz....Ya da anlayamıyorsunuz...Seve seve geldiğim forumunuzda tepki oyu olarak ak partili olan ve pişman olmayan birini bu forumda pişman ediyonuz...
Zaman verirseniz anlarsınız... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|