![]() |
#1 |
![]() ŞOK GÖRÜNTÜLER, AÇIKLAMALAR
Böyle ayrımcılık görülmedi - VİDEOLAR Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampusünde düzenlediği 'Önder Kadınlarımız' toplantısında ilginç konuşmalar yapıldı. Toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Necla Arat başta olmak üzere toplantıda konuşan eski Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkanları Tüten Ang, Ersan Akpir, Dilek Sarılı ve yeni başkan Birten Gökyay’ın yaptığı açıklamalar dinleyenleri şok ediyor. http://www.samanyoluhaber.com/haber-94259.html
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Elim ayağım titriyo sinirden bunlar insan mı yaaa. >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 15-20 tane; iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanan, Ezan' dan rahatsız olduğu için desibel ölçümü yaptıracak kadar din düşmanı olan, ne oldukları belli olmayan, ömürlerinin son demlerini yaşayan, küçücük bir salonu bile dolduramayan, suratlartında meymenet olmayan, kendilerini bu ülkeyi kurtaracak çağdaş ve medeni kadınlar zanneden, ömürleri boyunca bu ülke için bir çivi bile çakmamış vs. vs. süslü kokona topluluğu...
Kaale almaya değmez. Ömürleri boyunca adam yerine konulup, ettikleri iki kelam dinlenmemiş olan insanların, ömürlerinin son günlerin de; acaba belki birşeyler yapmış gibi görünürmüyüm diye çırpınan mahluklar... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bizim ve bizim gibi insanların tek suçu; isteklerimizin arkasında, bunlar gibi azgın, bunlar gibi sağa sola saldırarak, bunlar gibi onu bunu dışlayarak vs. vs. durmamamızdır...
Biz azgınlık yapmadık hiç. Ama bu konular da azgınlık yapmamakla hata mı yaptık acaba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() azgınlık yapmak değil tabiii de yapmamız gerekenleri yapmadık yaa üff bilmiyorum bıktım artıkkk..bunlar kim ki böyle konuşaabiliyorlar.okulda öğrencinini teki nasıl cesaret bulup da ben bunlarla aynı sınıfta olmak istemiyorum diyebiliyor ben anlayamıyorum galiba anlayamıyacağım da..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() nasıl insanlar bunlar yaa Allah bunları ıslah etsin neler düşünüolar bole çok şaşırıyorum bu kadar mı kin duyuyolar bize?neymiş bizi kurtarıcaklarmış asıl kurtarılmaya ihtiyacı olan varsa onlarda sizlersiniz hiçbirine hakkımı helal etmiyorum Allaha havale ediyorum onları?demek bizleri görünce içleri sızlıyomuş sızlasın bakalım bunların inadını sokakta hiç yapmadığım şeyi yapıp başımı dimdik tutarak yürücem ben hiçbişeyden utanmıyorum bu benim rabbimin emri ne yaparlarsa yapsınlar hiç bi şekilde başarılı olamıycaklar ve sırf bunlara inat üniversteyede giricem görsünler bakalım nasıl oluyomuş ve tüm kızlara diyorum HAYDİ KIZLAR OKULA O YILLARIN ACISINI ÇIKARMAYA(yeni kampanyamız görsünler bakalım çokluğumuzuda korksunlar) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 2 videodan sonrasını izlemedim,kokoş dili bilmediğim için.
Kaifrlerin (sözlerine bakılırsa msülüman oldukları ortada) en büyük acısıdır dindar insanları görmek,Kur'an-ı Kerim okunması ezan okunması,bunları dile getirmişler... Aslen şöyle faydası var,onlar pis kokoş ağızlarıyla saldırmaya,kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar,biz ise sabırlı şekilde izleyip gülüyoruz.Yerimizde sakin durduğumuz halde sinirde onlara basıyor,fitnede kendilerine vuruyor,Allah büyük...Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar... Hadi bakalım,sustursunlar ezanları yer mi ? Bedeli kafadır. İnsan olmadıkları aşikar... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|