![]() |
#1 |
![]() Ali Kırca'yı şok eden yüzde 70
Show Anahaber'de seçim anketi yapan Ali Kırca, noter huzurunda açılan sonuçlar üzerine şaşkına döndü. AK Parti'ye yüzde 70 oranında oy çıkması üzerine Kırca, bakın ne söyledi. 17 Mart 2008 23:18 Yazı boyutunu büyütmek için Emrullah ÖZTÜRK'ün haberi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın AK Parti hakkında açtığı kapatma davası medyada çeşitli şekillerde ele alınıyor. Ali Kırca yönetimindeki Show TV Anahaber’de noter huzurunda yapılan ve 265 bin kişinin katıldığı ankette AK Parti yüzde 70 oy aldı. Anketten umduğunu bulamayan Kırca’nın programı kapatırken AK Parti seçmeninin davaya tepki olarak ankete daha fazla ilgi gösterdiklerini söylemesi ise dikkat çekti. NOTER HUZURUNDA SAYILDI Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya’nın AK Parti hakkında Anayasa Mahkemesi’ne açtığı kapatma davasını 14 Mart’ta tebessüm ederek kamuoyuna duyuran Ali Kırca, bugün de Show TV Anahaberde yaptırdığı ve AK Parti’nin yüzde 70 oy aldığı anket sonucundan pek memnun olmadığını açık bir şekilde ifade etti. Eyüp 4. Noteri 1. Başkatibi gözetiminde yapılan ve 264 bin 840 kişinin katıldığı ankette AK Parti yüzde 70, CHP yüzde 18, MHP yüzde 6 ve DTP yüzde 4 oy aldı. ANKET SONUÇLARINI KABULLENMEDİ Show TV Anahaber’in sonunda noter görevlisinin sonuçları açıklamasının ardından "tarafsız haberciliğiyle övünen’’ Kırca, şöyle konuştu: ‘’Bu sadece SMS anketi. Kesinlikle siyasi partilerin aldığı desteği göstermiyor. 22 Temmuz seçimleriyle de mukayese edilmesi doğru olmaz. Hakkında kapatılma davası açılan bir partinin seçmenlerinin daha aktif olması normal. Bu anket, daha çok davanın AK Parti seçmeninde oluşturduğu etkiyi gösteriyor.’’ Daha çok AK Parti dışındaki partilerin seçmenleri tarafından izlenen Kırca’nın yaptırdığı anketin sonuçlarını kabullenememesi izleyenlerin tepkisini çekti. Kırca’nın sözlerine sinirlenen çok sayıda vatandaşın kanalı aradığı ve telefonlarının kitlenmesine neden olduğu öğrenildi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu haberi ben de izledim.Bu oran kesinlikle AKP nin oyu olarak yorumlanmamalıdır.Ali KIRCA'nın düştüğü küçük duruma düşmemek lazımdır.
Mesela be nde AKP nin kapatılmasını kesinlikle istemiyorum fakat AKP ye de kesinlikle oy vermem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende tam bu konuyu paylaşacaktım
![]() kırca nolduuuu :D noter huzurunda kaç bin kişi katılmış işine gelmedi dimi seninde doğaldır :D bittiniz olum siz :D |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Show haberde "kapatılsın mı, kapatılmasın mı" anketi değil, "seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?" anketi yapıldı.Ne izlediğimizi anlayamamışız sanırım...
Bir de deminden beri düşünüyorum, hani bir atasözü vardı, bir türlü aklıma gelmedi....Yenilen pehlivan,güreş falan..Neydi ki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() [quote=mavera ]
Alıntı:
[/ bakiyorum iki sefer iktidara gelmek simartmis sizi,fazla yükseklerde ucmayin bakarsiniz anap gibi olursunuz ;),alistik bunlara her secim öncesi yeni bir senaryo bu da onlardan biri,bir yandan hak vermiyor degilim bizim arkamiz da siyonistler yok ,amerika yok üzülmeyin bak sizi teselli ediyorum amerika izin vermes kapatilmasina ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() [quote=Susmak ]
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben anket bittikten sonra atmışım kuzenim olsun olsun görsünler bak anket bitti bunlar hala durmadan yolluyo diye düşünsünler dedi yaa :D
onun da kontörü azmış sms den gider diye atmış ama kontörden gitmiş garibim feda olsun diye diye bi hal oldu ![]() feda olsun show kendine rant kapısı açmış ama bize bırakmak yakışmazdı destekledik Ak partiyi show un bütün çirkefliğine rağmen ![]() benim oy gecersiz oldu ya olsun birilerine mesaj gitmiştir Ali Kırca sana diyecek laf bulamıyorum gizli kamerayla kamusal alanlarda gezeceğine işini doğru dürüst yapmayı öğren ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|