![]() |
#11 | |||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Söz meclisten dışarı misal:
Ben sana Eşek dersem kızarsın,Aslan dersem övünürsün..İkisi de hayvan değilmi... Hatta ve hatta Eşek insanların emrinde çalıştığı için daha kutsaldır..:P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Arkadaşlar bence biri ağız alışkanlığı ile söylenmiş kelime, diğeridebiraz farklı algılamaya yol açaçak fakat art niyetli olmadığını düşündüğüm bir kelime...çünkü ben icraata bakarım başkanımızın pkk konusundaki duyarlılığına ve şehit ailelerine olan hassasiyetine gönülden inanıyorum...demogajiye gerek yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ya bazi arkadaslar öyle sacmaliyorki, her tarafta cehalet kokuyor..sapla, samani karistirmayin dava laikligi yikmak icin odak oldugundan acildi, vatana ihanetten degil..
Onun icin bu söylem basta olmak üzere özellestirmeler, torpak satislari,irak konusu, dis anlasmalar bu iddanameye giremez!.. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
![]() Alıntı:
Hepsi ayri telden calisiyor sorsan hepside hukukcu nasil bir anayasamiz varki hepsine ayri yorum yaptirtabiliyor, cumhurbaskani sadece vatana ihanetle suclanabilecekken iddanemede ismi geciyor bu bile belli basina iddanamenin reddini gerektirir ama tabiki hukuk devletinde!... |
|||
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Hukukçuların hukuk keşmekeşi,hukuk tanımazlığı bu olsa gerek sevgili mavera kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|