AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-22-2008, 14:45   #71
Kullanıcı Adı
Akıncı44
Standart TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin..

Hazımsızlık, kuyruk acısı...
Sanıyorum bizi farklı bir görüşten zannettin sen.
Defalarca söyledim. Bu gibi tabirler yada iteleyici kelimelerle sürekli muhatap oluyoruz zaten. Eğer bunlara takılıp kalsaydık bunca şeyi yazamazdık değilmi?
Seni tarafından ciddiye alınıp alınmaması da çok önemli değil. Sen almazsan birileri alacaktır elbet. Yada hiç kimse bile almasa sorun değil. Önemli olan denilebilmesidir.

Sizin yolunuz eğer bu milletin yeniden dünyaya nizam verecek yolda ilerlemesi için gerekli planların yapılması için yapılacak çalışmalarsa, sizden çok biz buna destek oluruz. Yok bu milleti rayından ve ana olundan çıkarmak için dahili ve harici odaklarla bilerek yada bilmeyerek birlik olursanız, işte o zaman yolunuzda taş değil kaya oluruz. Bu milletin başka mecralara ve yanlışlara gitmemesi için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele ederiz.
Ama ben sorularima cevap alamiyroum, hep ayni nakarati söylüyorsunuz ben diyorum ki size bu hakki kim veriyor, sen kimsin, necisin, beni sorgulama hakkini nereden buluyorsun?
Bak ne güzel ciddiye alinmadigini anlamaya basladin, bazi seyleri anlaman zaman aliyor farkindayim ama anlamadigin bir nokta ise sizin uyarilariniz ciddiye alinmadigidir..
Yalan söyleyen kavalci misali dogruda söyleseniz, bozuk saat gibi günde iki kere dogruyuda söyleseniz istisnalarin kaideyi bozmayacagi kurali geregi dogrularinizda arada kayniyor..
Siz buyrun size göre Hak olan davayi anlatin ama onu anlatirken bana, degerlerime laf atmaya calisirsan su anda oldugu gibi cevabini alirsin, haddini asarsan gereken hic cekinmeden yapilir..
Cünkü beni, degerlerimi, inanclarimi sorgulama hakkina sahip olmayan bir kesimin yapmis oldugu elestirileri dikkate almak gibi vahim bir hatanin icinde bulunmam..
Kendilerini sanki müjdelenmis altin nesil olarak gören sizler, kendi kücük dünyanizdan olaylara baktiginiz icin olaylari kavramiyor, degisen dünyayi hala daha 40 yil önceki siyasi söylem ve eylemlerle yönetmeye calisiyorsunuz..
Buyrun yolunuza devam edin ama benden size kücük bir öneri siz önce icinizdeki cürük yumurtalari temizleyin malum Allah göstermesin ama Erbakan sonrasini hic ama hic hayirli görmüyorum ;)
Milli Görüs senın aklının alamayacagı kadar genıs bır kavram oldugu için belki bi ihtimal zamanla belki genişlerde alabılır inş...Bu kutlu davanın bi neferıyız hamdolsun ve biz inanıyoruz ki size birsey anlatmaya calıstıgımız halde sevap kazanıyoruz...Hanginiz su hadisi uygulamaya calısıyor ''batıdaki bir müslümanın ayagına diken batsa dogudaki o acıyı hisseder''Amma nerde bizim pasaların koltukları cok rahat gidip lanetlenmıs kavımle anlasma masalarına oturun siz İlk kez Müslüman bir meclise katliamın babası olan ehud olmerdi cagırıp alkıslayan zıhnıyetsın ki sen kimin sonunu hayırlı gormuyorsun ve buna nasıl karar verıyorsun...
Akıncı44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 14:45   #72
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Alıntı:
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Diğer kızgın boğa gelsin toro oğlum haydi toro..

Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;)
Bunlarla uğraşmak sabır ister.Biliyorum ki o sabır yalnızca sende var.Bir o sıkıyor bir diğeri..
Kolay gelsin..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 14:47   #73
Kullanıcı Adı
Akıncı44
Alıntı:
Alıntı:

Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;)
Cevap verebıldıgını gaflette bulunan zavallı ınsan...Cok küçük düşüruyorsun kendını coook bizde seni tezleri olan bir insancık zannetmıstık....
Akıncı44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 14:49   #74
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
hocam ben şuna şahid oldum seçim zamanında inanınki saadet partili sandık başkanları bile saadete oy atmamış kendim gördüm ve duydum

işte bunların kendi davalarına böyle sahip çıkıyorlar ilk önce kendi adamlarınıza milli görüşü anllatın
demekki papaz aynı pilavı yemiyormuş dimi...
Muhabbet-eri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 14:50   #75
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Akıncı44 Nickli Üyeden Alıntı
Milli Görüs senın aklının alamayacagı kadar genıs bır kavram oldugu için belki bi ihtimal zamanla belki genişlerde alabılır inş...Bu kutlu davanın bi neferıyız hamdolsun ve biz inanıyoruz ki size birsey anlatmaya calıstıgımız halde sevap kazanıyoruz...Hanginiz su hadisi uygulamaya calısıyor ''batıdaki bir müslümanın ayagına diken batsa dogudaki o acıyı hisseder''Amma nerde bizim pasaların koltukları cok rahat gidip lanetlenmıs kavımle anlasma masalarına oturun siz İlk kez Müslüman bir meclise katliamın babası olan ehud olmerdi cagırıp alkıslayan zıhnıyetsın ki sen kimin sonunu hayırlı gormuyorsun ve buna nasıl karar verıyorsun...
Milli görüsü anlatmayi sevap sayan bir zihniyetle neyi tartisiyoruz ki!..size göre siz cihad yapiyorsunuz hemde müslüman kardesinize buyrun devam edin gazaniz mübarek olsun!..
Ben milli görüsü anlamak istemiyorum anlamak istiyor olsaydim su anda burada olmazdim o yüzden kendini hic yorma senin burada yazacagin bir kac deli sacmasiylada kimse milli görüsü anlayamacaktir bundan emin ol..
Anlamak isteyen anlar, arastirir, bilgilenir ama burada gelip reklam yapmaniz her zaman ters tepmistir, tepecektirde!..
Daha siyaseti anlayacak, idrak edemeyecek kadar siyasi bilgiden yoksunsun israil basbakaninin neden davet edildigini, amacinin ne oldugunu ancak sizin gibi inanc sömürüsü yapanlar carpitabilirdi..
Siz herseyi siyasi ranta döküp buradan ne koparirsak kardir diyen siyasi akbabalarsiniz ama malesef bu stratejiniz her defasinda ters tepiyor ve bumerang gibi sizin basiniza musallat oluyor..
buyrun siz anlatmaya devam edin ;)

Alt 03-22-2008, 14:51   #76
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Nedir bu sendeki hınç..?
NEdir bu Fikrinin üstünlüğünü kabul ettirme çabası..Bu egoizmin sebebi nedir?
Senin fikrin nedir aslanım Alıntılarla konuşup gözlerimi yormayın.Bana özetle ne istediğini söyle ne istiyorsun ne bekliyorsun ?
Buraya yüzlerce Milli görüşçü geldi hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda değil hiçbir üyemiz.Kimisi ben AKP liyim diye sokulur,kimisi çamur atar kaçar..Kimisi kendini Peygamber sanar tebliğe geldim der sanki burası dinsiz yuvası..
Amaç ne,neye ulaşmak istiyorsanız açıkça söyleyin..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 14:52   #77
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Cevap verebıldıgını gaflette bulunan zavallı ınsan...Cok küçük düşüruyorsun kendını coook bizde seni tezleri olan bir insancık zannetmıstık....
Ne o simdi her zaman yaptiginiz isime basvuruyorsunuz..hakarete, hani biz kardestik, hani beni düsünüyordun cuvaldizi sana batinca nasilda hiddetlendin, nasilda kapardin, nasilda kivirmaya basladin ;)..
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;)
Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;)

Alt 03-22-2008, 14:57   #78
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep Tayyip Erdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında diğer siyasi partiler için de model olan yeni bir örgütsel yapı geliştiren Erdoğan, bu dönemde özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yaptı; siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda önemli adımlar attı. Bu yapılanma, mensubu bulunduğu Refah Partisi'ne 1989 Beyoğlu yerel seçimlerinde büyük bir başarı kazandırırken, yurt genelinde de parti çalışmaları için örnek teşkil etti.

BU SANA BİRŞEYİ HATIRLATTIMI...

HANİ ESKİLERDEN DİYORDUNYA ÖDÜL FALAN
Alt 03-22-2008, 14:59   #79
Kullanıcı Adı
almina
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Ne o simdi her zaman yaptiginiz isime basvuruyorsunuz..hakarete, hani biz kardestik, hani beni düsünüyordun cuvaldizi sana batinca nasilda hiddetlendin, nasilda kapardin, nasilda kivirmaya basladin ;)..
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;)
Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;)
senin tezinden bahsediyodu akıncı kardeşim ama sen yazıları bile okumuyosunki anlaya bilesin bazı şeyleri, biz hiç birşeyi kıvırmayız hak ve adalet yolunda gider gereken yerde gerekeni yapıp gerektiği gibi konuşuruz ve ne mutluki bizler sen ve sen gibi düşünceye sahip insanlarla mücadele edip lafımızı sonuna kadar söylemesinide biliriz ve en önemlisi en sonunda bizi anlamalarını sağlarız sen gibileri hatta daha fenalarını çok gördük bizler hepsi şimdi tek bir şeyi savunuyo ve savunmayada devam edicekler ve bizler bir yürek olarak bir beyin olarak bütünleşmemize ve gerçekleri sunmaya devam edicez allah herkese hidayet versin versinki doğru yolu anlasınlar
almina isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-22-2008, 15:01   #80
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997'de Siirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere tavsiye edilen ve bir devlet kuruluşu tarafından yayınlanan bir kitapta yer alan bir şiiri okuduğu için hapis cezasına mahkum edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine son verildi.

HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN SEVGİSİ İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA FAZLASIYLA ARTMAYA BAŞLADIĞINI VE ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ERBAKAN HOCANIN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLARA BAŞVURDUĞUNU

ASLINI İNKAR ETME GEÇMİŞİNE DÖNDE BİR BAK AMA ARŞİVİN SAĞLAM OLSUN
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)