![]() |
#71 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#72 | ||
![]() Alıntı:
Kolay gelsin.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#73 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#74 |
![]() hocam ben şuna şahid oldum seçim zamanında inanınki saadet partili sandık başkanları bile saadete oy atmamış kendim gördüm ve duydum
işte bunların kendi davalarına böyle sahip çıkıyorlar ilk önce kendi adamlarınıza milli görüşü anllatın demekki papaz aynı pilavı yemiyormuş dimi... |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
![]() Alıntı:
Ben milli görüsü anlamak istemiyorum anlamak istiyor olsaydim su anda burada olmazdim o yüzden kendini hic yorma senin burada yazacagin bir kac deli sacmasiylada kimse milli görüsü anlayamacaktir bundan emin ol.. Anlamak isteyen anlar, arastirir, bilgilenir ama burada gelip reklam yapmaniz her zaman ters tepmistir, tepecektirde!.. Daha siyaseti anlayacak, idrak edemeyecek kadar siyasi bilgiden yoksunsun israil basbakaninin neden davet edildigini, amacinin ne oldugunu ancak sizin gibi inanc sömürüsü yapanlar carpitabilirdi.. Siz herseyi siyasi ranta döküp buradan ne koparirsak kardir diyen siyasi akbabalarsiniz ama malesef bu stratejiniz her defasinda ters tepiyor ve bumerang gibi sizin basiniza musallat oluyor.. buyrun siz anlatmaya devam edin ;) |
||
![]() |
#76 |
![]() Nedir bu sendeki hınç..?
NEdir bu Fikrinin üstünlüğünü kabul ettirme çabası..Bu egoizmin sebebi nedir? Senin fikrin nedir aslanım Alıntılarla konuşup gözlerimi yormayın.Bana özetle ne istediğini söyle ne istiyorsun ne bekliyorsun ? Buraya yüzlerce Milli görüşçü geldi hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda değil hiçbir üyemiz.Kimisi ben AKP liyim diye sokulur,kimisi çamur atar kaçar..Kimisi kendini Peygamber sanar tebliğe geldim der sanki burası dinsiz yuvası.. Amaç ne,neye ulaşmak istiyorsanız açıkça söyleyin.. |
|
![]() |
![]() |
#77 | |||
![]() Alıntı:
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;) Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;) |
||||
![]() |
#78 |
![]() 1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep Tayyip Erdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında diğer siyasi partiler için de model olan yeni bir örgütsel yapı geliştiren Erdoğan, bu dönemde özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yaptı; siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda önemli adımlar attı. Bu yapılanma, mensubu bulunduğu Refah Partisi'ne 1989 Beyoğlu yerel seçimlerinde büyük bir başarı kazandırırken, yurt genelinde de parti çalışmaları için örnek teşkil etti.
BU SANA BİRŞEYİ HATIRLATTIMI... HANİ ESKİLERDEN DİYORDUNYA ÖDÜL FALAN |
|
![]() |
![]() |
#79 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
#80 |
![]() Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997'de Siirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere tavsiye edilen ve bir devlet kuruluşu tarafından yayınlanan bir kitapta yer alan bir şiiri okuduğu için hapis cezasına mahkum edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine son verildi.
HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN SEVGİSİ İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA FAZLASIYLA ARTMAYA BAŞLADIĞINI VE ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ERBAKAN HOCANIN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLARA BAŞVURDUĞUNU ASLINI İNKAR ETME GEÇMİŞİNE DÖNDE BİR BAK AMA ARŞİVİN SAĞLAM OLSUN |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|