03-26-2008, 20:03 | #1 |
Obama, Bush'un kuzeniymiş!
Barack Obama'nın, belki de hayatında hiç istemediği bir kişiyle akrabalık bağı bulundu. Genetik araştırmalar yapan bir enstitü, Obama'nın geçmişteki altı ABD başkanının yanı sıra Bush ile de akraba olduğunu bildirdi.
New England Historic Genelogical Society isimli genetik araştırmalar yapan enstitüden ABD’de Demokrat Parti’nin başkan adaylığı için yarışan Barack Obama’ya kötü haber. Enstitü, dün yayınladığı bir çalışmasının sonuçlarında Barack Obama’nın altı ABD başkanıyla akrabalık bağı bulunduğunu bildirdi. KANSASLI BEYAZ ANNE’NİN OĞLU Enstitü’nün yayınladığı çalışmasının sonuçlarından biri de Obama’nın hiç de hoşlanmayacağı, ‘Bush ile kuzen’ bulgusu oldu. Daha önce ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile uzaktan kuzen oldukları iddia edilen Obama, Kansaslı beyaz bir anne ile Kenyalı siyah bir babanın olarak Havai’de dünyaya geldi. CHURCHILL İLE BİLE AKRABA Enstitü, Obama’nın ABD’nin önceki başkanları Gerald Ford, Lyndon Johnson, Harry Truman, James Madison ve baba ve oğul Bush ile genetik olarak akrabalık bağları olduğunu açıkladı. Enstitü’nün yaptığı çalışmaya göre, Obama, İngiltere eski Başbakanı Churchill ile bile akraba. OBAMA BRAD PITT’LE, CLINTON JOLIE İLE AKRABA Obama ve Bush’un 10. kuşaktan kuzen oldukları bildirilen çalışmada, Hillary Clinton’un da Madonna, Celine Dionve Alanis Morisette ile de akrabalık bağı bulunduğu kaydedildi. Kan dokuları incelenerek yapılan çalışmada Obama’nın aynı zamanda Hollywood film artisti Brad Pitt’le akrabalık bağı bulunduğu, Hillary Clinton’un ise Pitt’in eşi Angeline Jolie ile uzaktan akraba olduğu bildirildi. çocukların taşıdıkları genlerin yarısının babalarından kendilerine geçtiği düşünüldüğünde, Obama ile Bush’un genetik olarak kuzen olmalarının hiçbir anlam ifade etmediği düşünülüyor. (habervaktim – Dış Haberler)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-26-2008, 20:07 | #2 |
ben bu haberden sonra şu kanıya vardım;;;
tüm televizyona çıkan ünlüler birbiriyle akraba bu ünlülük babadan oğula anadan kıza geçiyor :D |
|
03-26-2008, 20:08 | #3 |
başbakan Erdoğan ecevit ile akrabamı diye düşündüm senin bu yorumundan sonra :D
|
|
03-26-2008, 20:12 | #4 |
:D :D :D :D :D :D :D
|
|
03-26-2008, 20:19 | #5 |
Saadet partisinin yaptirdigi ankete göre Receb Tayyib Erdogan 10 kusak önceden Bush ile akraba cikti..Bush Erdoganin büyük büyük banacaginin oglunun, kuzenin, teyzesinin cogugu oldugu ortaya cikti..
Bu arastirmadan sonra sp li yetkiler biz yillardir erdoganin abd usagi oldugunu söylemistik ama kimse bize inanmadi iste yaptirdigimiz arastirmada ortada artik halkimiz uyanir ve gercek saadetin aslinda saadet partisinde oldugunu görür diye konustu.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|