![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() ben izlememeye çalışıyorum yoksa psikolojim bozuluyo :'(
diyorum ülke battı :D |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() şöyle ki çocukların bu yaşta kargaşanın içine sürüklemek çok yanlış.onlar geleceğin mühendisleri,doktorları,anneleri ve babalarıysa onları -her çocuğun hak ettiği gibi- kargaşadan uzak tutmak gerekir.çocuğu bırakacak yerin yoksa o da senin problemin .o zavallı ve mahsun çocukların yeri ne nevruz kutlamaları ne layık mitingleri ne başörtüsü problemlerinin tartışıldığı yerdir.onların yeri mahalle araların futfol -evcilik oynamak.bunlar çocuğun gelişmi aşmasında onları etkileyen bi süreç,ama size katılamadan da edemiycem. umarın düşüncelerinmi düşündüğüm gibi anlatmışımdır :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
5 liralık YÖK ücretini 15 lira yaptılar bu kadarına pes. Bırak bunları SKY türk emeklilerle roportaj gibi bir şey yaptı. Ne Allah'sız adamlar varya.. Göstermiyorlarda MEB'den ve YÖK'ten gelen açıklamaları... |
||
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Ben, Mehmet Ali Birand'ı objektiflikten bahsedip objektif olmadığı için protesto etmiyorum. Çünkü objektif tarafsız habercilik diye bir şey yok.
Onu protesto ediyorum çünkü her programında sırf reyting için ortamı kızıştırıyor . Bu ortamda söylenenlerin üzerinden rant elde etmeye çalışıyor. Bu yaptığı çok ayıp! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
arklr siz önce BİRAND yazmayi ve d smart yazmayi ögrenin forum bu yüzden çirkinleşiyor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Dikkat edin...Eğer Ak Parti aleyhine bir durum varsa Birand çok sevinçli oluyor...
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Bu kadar ağır hakaretlerle sevgili başbakanımıza saldıran ak partiyi halkın gözünde düşürmek için geceli gündüzlü çalışan bu medya grubuna karşı protesto başlatıyoruz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() zaten mehmet ali birant kriz tellali yabancı kültüre enpoze olmuş.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|