04-01-2008, 15:06 | #21 |
EXPO'YU KAYBETTİK
Bu kadar kaos ortamı olan bi ülkeye neden versinler ki EXPO'yu ;)
|
|
04-01-2008, 17:50 | #22 |
EXPO'YU KAYBETTİK
İlk başta İzmir'e geldi deyince inanamamıştım.Sonradan Milano deyince de hiç şaşmadım.Sonuç olarak bir Milano ile İzmir'i kıyaslıyoruz.Tabi ki de İzmir çok güzel bir yer ama bir kere burada yerel yönetimler ile merkezi yönetim birlikte çalışamadı.Ayrıca da Milano gibi önceden tecrübemizin olmaması büyük bir handikaptı.Dün TV'de konşanlardan biri İzmir'in belediye başkanı Aziz Kocaoğlu Milano'nun ise Moratti bu bile yeter dedi.Bir düşününce ne kadar doğru söylediğini anlıyor insan.
|
|
04-14-2008, 21:03 | #23 |
EXPO'YU KAYBETTİK
expo 2015 i siyasi nedenlerden dolayı kaybettik.akpye açılan kapatma davası ve expo 2015 bunlar arasında bağlantı kurulabilir.zamanlamadan dolayı.o proje gerçekleşseydi ülke ilerleyecekti.ülkenin ilerlemesi de[bu hükümet döneminde] birilerinin çıkarlarına ters düşecekti.ne de olsa kendisi artık zengin olmuş.
Sonra da ülke akp döneminde ekonomiyi geliştiremedi diye yaygara çıkaracaklar. |
|
05-03-2008, 10:35 | #24 |
EXPO'YU KAYBETTİK
yazık oldu ...
|
|
05-31-2008, 19:39 | #25 |
EXPO'YU KAYBETTİK
son anda açılmış olan bir dava yüzünden güzelim organizasyonu kaybettik gerçi chp belediyesinin başarısızlığı mı diyim ne diyim çünkü hükümetimiz elinden geleni yaptı oy kullanan bütün ülkelere gidilip sözlü destekleri alındı ancak son anda açılan o dava ülkeyi bi kaos ortamında gösterdi ve ben de olsam İzmir'e oy vermezdim
|
|