![]() |
#161 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() hımmm öylede çıkabilir ama farklı bir yöntemi var bunun. ben bi kopya vereyim size en iyisi. 'gauss algoritması' ile kolayca çözebilirsiniz. normal denklemlede çözülebilir ama sonuçta matematiksel 4 bilinmeyenli bir denklem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
![]() Ben bilmem ki o teoremleri önce onu öğrenmem lazım :'(
Ama normal denklem çözümüyle gerçekten uzuyor..Çünkü sayılar götürmeye uygun değil..Çok gıcıklar.. :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() haklısın, bilgisine güvenen kişi olunca başlık bende biraz kasayım dedim. sonra pişman oldum tabi sorduğuma (: neyse cevabı yolluyorum şimdi. az bekleyin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() arkadaş bu ve bunun gibi yöntemler çok bilinmeyenli denklerler için geliştirilmiştir. ben tabi en basitlerini biliyorum. bu yöntemlerle milyonlarca bilinmeyenli denklemler çözülebiliyor. en son bir Türk grup 80 milyon bilinmeyenli denklem çözdüler. şimdiki hedefleri ise 100 milyon bilinmeyenli denklemi çözmek. bildiğimiz yöntemlerden çok farklıları mevcut biz bilmesekte yapan yapıyor. bende başlığa hitaben böyle bir bilgiyi sizle paylaşmak istedim. çok uğraştırdıysam kusuruma bakmayın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() Bilgisayar mühendisi olucaktım kırıldı bütün şevkim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
![]() Alıntı:
sözel olan biri olarak..çok kısa ve netmiş.. :D |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
![]() Alıntı:
![]() Ağır gelebilir bana ![]() Ama başka da meslek yok beğendiğim...Abim de bilgisayar mühendisi..Ondan biliyorum acayip çalışıyodu.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||
![]() Alıntı:
Ama onemli olan sevdigin ve seni surekli motive edebilecek bir dala yonelmen ki hep calismak icin olanagin olsun. Ayrica cevreninde seni kisitlamasina neden olmamasi icin belki cevrenden yardim alabilecegin bir dalda yine bu konuda iyi olabilir. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|